Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Starý muž leží na smrtelné posteli, u něho je v posledních chvílích jeho manželka. Muž z posledních sil povídá: "Když nám vyhořel byt, byla jsi se mnou. Když mě přepadli lupiči, byla jsi se mnou. Když jsem přišel v autonehodě o ruku, byla jsi se mnou. A tak si řikám,jestli mi ty krávo nepřinášíš smůlu!" ;) :pivo: :lool: :P

To muže vypadnout jen z tebe.... :P

Odkaz ke komentáři
A na kolik jsi ho doladil????

Pac je to 2.0 8ventil a DPF s docela slatnym turbem a malou tryskou tak delam okolo 165koni. tenhle vysel na 169 koni serie mela 145. Auto melo omezovac rychlosti a ten jsem chtel vyradit, navic jsme mu to pocestil a udelal kompletni diag vsech ecu i s vytisknutym protokolem. Dneska me to bavilo :palec:

Odkaz ke komentáři

Přijde blondýna do obchodu a přeje si kšiltovku. Prodavač ji nějaké nabídne, blondýna si je všechny vyzkouší, ale stale opakuje: "Nee, ta se mi nelíbí..., to není ono..., nemáte nějaké jiné...?" Prodavač proto zajde do skladu, přinese blondýně další, ale blondýně se žádná nezdá. "Slečno" povídá jí prodavač "jsme nejlépe vybavený obchod ve městě a jiné druhy kšiltovek se ani nevyrábějí, tak já opravdu nevím co chcete!" "Víte, já bych chtěla takovou tu kšiltovku, no... to musíte znát..., no, takovou tu s tím kšiltem dozadu :palec: :D :D

Že by.... no nevim ale asi bych už nikam nedojela :D no tak otevřu něco jineho ....zasoba je velka... ;)

tak vidíš.....já myslel,že jsi na suchu a ty jsi jen lenivá si nalít :D :palec:

Odkaz ke komentáři
Přijde blondýna do obchodu a přeje si kšiltovku. Prodavač ji nějaké nabídne, blondýna si je všechny vyzkouší, ale stale opakuje: "Nee, ta se mi nelíbí..., to není ono..., nemáte nějaké jiné...?" Prodavač proto zajde do skladu, přinese blondýně další, ale blondýně se žádná nezdá. "Slečno" povídá jí prodavač "jsme nejlépe vybavený obchod ve městě a jiné druhy kšiltovek se ani nevyrábějí, tak já opravdu nevím co chcete!" "Víte, já bych chtěla takovou tu kšiltovku, no... to musíte znát..., no, takovou tu s tím kšiltem dozadu :palec: :D :D

ještě že nenosim kšiltovky... :D

Odkaz ke komentáři
Pac je to 2.0 8ventil a DPF s docela slatnym turbem a malou tryskou tak delam okolo 165koni. tenhle vysel na 169 koni serie mela 145. Auto melo omezovac rychlosti a ten jsem chtel vyradit, navic jsme mu to pocestil a udelal kompletni diag vsech ecu i s vytisknutym protokolem. Dneska me to bavilo :palec:

To je videt ze jsis dneska vyhral :D

Odkaz ke komentáři

Zdravím Havexaci... Tak jsem se dnes dostal konečně na fórum... Dodatečně přeji všem Šťastný nový rok, hodně úspěchu, zdravíčka, hodně kilometrů bez nehod, ať vám ty vaše krásky jezdí bez poruch a ať všem splní aspoň něco z toho co si přejete :palec:

Dodatečně oslavencům všechno nejlepší k narozeninám...

Jinak silvestr dopadl zajímavě... :D :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...