Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hee masakr, a suspenzory mate taky??? :palec: :lool:

to jsem nevedel, ze se dnes na lyze chodi v brneni. :o :P :P

No jo Zdendo kdyz nekdo jezdi tak hezky jako ty tak ani prilbu nepotrebuje, jen smetacek aby se ometl od snehu kdyz ho nekdo jiny ohodi ze :lol: :) :P Ale vis jak dopadla Rubi kdyz jsme byli lyzovat :o

Odkaz ke komentáři
Mas pravdu jezdime s rozvahou a proto jsme rychlejsi nez ti mladi divoci, kteri se porad jen vali po zemi!

Tak to uz jsou zase dve rozdilne skupiny :palec: ale jo něco na tom bude... Ale já se řadím k te střední vrstvě a spíše chrániče mám jako prevenci páč těch pár služeb na HZS mi stačily

Odkaz ke komentáři
Fakt me nenapadlo, ze mate nejake chranice. Uz ta prilba mi pripadala jako, ze musite litat tezkou kladu po sjezdovce. Asi jsem sto let za opicema,..

A ja proc ti snowbordaci na kopci pred jizdou hulej, a uz to vim... :P :smich: :smich:

Ty vole Zdendo uz jsi nekdy prastil hlavou do zmzle blotne na sjezdovce????? Ja jo a dost to boli. Vem si jen Rubi jak svihla tim bokem na tom ledu a pak skoro nemohla chodit. Ted tam ma modrinu jak moje dlan..... Ono to nekdy fakt neni sranda :lol:

Odkaz ke komentáři

Asi je to tim ze jezdite jak prasata.. :P kdysi zadne helmy nebyly. Marne, delaji cim dal rychlejsi lyze a lidi maji cim dal min rozumu...

Ja si tu belinu taky nekdy koupim teda, pac jezdim pomalu a nakej rychlej bezmozek me sejme :lol:

P.S. Kube neboj prilbu chapu, ale to brneni me fakt prekvapilo

Upraveno uživatelem TDIfun
Odkaz ke komentáři
Asi je to tim ze jezdite jak prasata.. :smich: kdysi zadne helmy nebyly. Marne, delaji cim dal rychlejsi lyze a lidi maji cim dal min rozumu...

Ja si tu belinu taky nekdy koupim teda, pac jezdim pomalu a nakej rychlej bezmozek me sejme :P

P.S. Kube neboj prilbu chapu, ale to brneni me fakt prekvapilo

Tak ja uz taky jezdim pomalu. A Rubi taky jela pomalu a vaplazla se na lede..... Ja si myslim,ze ta prbila je dobra vec. I kdyz jezdis pomalu. Bo nikdy nevis jak ti setrivi provozovatele ceskych sjezdovek je upravujou. Nevim mozna se pletu ale v Rakousku te treba bez prilby lyzovat nepusti......

Ja taky nerikam,ze to nechapes. Treba muj tata na stare toky vlezl na prkno a nastesti si koupil rovnou prilbu i paterak. Pak to nejak prehnal a skoncil v lese. Prelama svou vahou par "stromecku" a znicil paterak a prilbu. Jemu nastesti nic nebylo. Taky jsme ti u toho tukal na celo. Jak je stary tak je blby.... Ale aspon byl chraneny..... :lol:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Tak ja uz taky jezdim pomalu. A Rubi taky jela pomalu a vaplazla se na lede..... Ja si myslim,ze ta prbila je dobra vec. I kdyz jezdis pomalu. Bo nikdy nevis jak ti setrivi provozovatele ceskych sjezdovek je upravujou. Nevim mozna se pletu ale v Rakousku te treba bez prilby lyzovat nepusti......

Rakousko to se ani nedivim, tam se sjizdej bezmozci co u nas stradaj krasne rychle sjezdovky :lol:

tak zahulíme,ni? :P

bych pak jel se nekam nazrat heeee :P :smich: :smich: a ne mlatit sebou o zem na prkne.

Odkaz ke komentáři
tak zahulíme,ni? :P

Tak ubal a zapal :P

Rakousko to se ani nedivim, tam se sjizdej bezmozci co u nas stradaj krasne rychle sjezdovky :lol:

bych pak jel se nekam nazrat heeee :P :smich: :smich: a ne mlatit sebou o zem na prkne.

Tak ja bych si chtel jet zajezdit do Alp a neni to o te rychlosti ale o kvalite tamnich sjezdovek a lyzarskych stredisk. Kdyz vezmu ze ve Spindlu zaplatis pomalu vic nez v Alpach a pritom se to neda podminkama srovnavat...... A vzdalenost je taky skoro stejna...... :o

Odkaz ke komentáři
Tak ubal a zapal :P

Tak ja bych si chtel jet zajezdit do Alp a neni to o te rychlosti ale o kvalite tamnich sjezdovek a lyzarskych stredisk. Kdyz vezmu ze ve Spindlu zaplatis pomalu vic nez v Alpach a pritom se to neda podminkama srovnavat...... A vzdalenost je taky skoro stejna...... :smich:

To ja sem chtel do Alp asi 5 let po sobe, a nikdy jsem se tam nedostal :lol:

Odkaz ke komentáři
To ja sem chtel do Alp asi 5 let po sobe, a nikdy jsem se tam nedostal :lol:

Tak to jsme na tom naprosto stejne. Chystam se tam uz pres 5let a ted jsem sehnal par kontaktu na levnejsi ubytko ale zas nemuzem sehnat dalsi dva lidi do auta co by jeli......... A do toho se zas urcite neco vysere takze pojedem akorat tak na Racu a ne do Alp...... :P

Ja ale lyzovat neumim... Neco mi rikal Majorak, ze to bude povinne i u nas. Tak ji treba budu mit taky.

Ty vole Zdendo nech te sebekritiky. Nahodou lyzujes moc hezky akorat nejezdis rychle ale styl mas fakt dobry na to jak dlouho lyzujes!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Tak to jsme na tom naprosto stejne. Chystam se tam uz pres 5let a ted jsem sehnal par kontaktu na levnejsi ubytko ale zas nemuzem sehnat dalsi dva lidi do auta co by jeli......... A do toho se zas urcite neco vysere takze pojedem akorat tak na Racu a ne do Alp...... :lol:

to by bylo fajne neeee... Na Racu..

Tak to jsme na tom naprosto stejne. Chystam se tam uz pres 5let a ted jsem sehnal par kontaktu na levnejsi ubytko ale zas nemuzem sehnat dalsi dva lidi do auta co by jeli......... A do toho se zas urcite neco vysere takze pojedem akorat tak na Racu a ne do Alp...... :P

Ty vole Zdendo nech te sebekritiky. Nahodou lyzujes moc hezky akorat nejezdis rychle ale styl mas fakt dobry na to jak dlouho lyzujes!!!!!!!

Toz naucil jsem se podle knizky trochu... nebo z netu, uz nevim.

Odkaz ke komentáři
to by bylo fajne neeee... Na Racu..

Tak na Raci to neni nejhorsi. Je tam dost sjezdovek pro vsechny a celkem to tam fici, jako ze moc necekas na lanovku, ale preci jen bych se chtel podivat do Alp.... Tak na 4dny....

Toz naucil jsem se podle knizky trochu... nebo z netu, uz nevim.

:lol: :P :smich::smich: :P :o

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Ja říkal Kube.. Rakousko je o kvalitě... Hlavně v Rakousku máš několik druhů sjezdovek rozdělených podle obtížnosti...

V minulosti lidi hlavně moc nelyžovali, buď na to neměli a nebo prostě o tom moc nevěděli... Nebylo to tak rozšířené, moc lidí na sjezdovce tenkrát nebylo... Ale když jsem se bavil s lidmi s Rakouska kteří lyžovali i v minulosti tak ti řeknou že helma se požívala... Dnes je jiná doba, lyže už jsou dostupným zbožím, lidí přibývá... Kdysi sice chrániče nebyli a lidi se nechránili a taky se často stalo že špatně dopadli jen se o tom nemluvilo... Podle mě chrániče jsou už dnes podstatné pro všechny, nejen pro ty cvoky co jezdí rychle na sjezdovce ale i pro pomalé páč je ti rychlejší mohou sundat a nebo prasknou jak říkal kube hlavou o led... Ja bych to zavedl zákonem že musí být helma... (jen chrániče mají nevýhodu: méně úrazů, méně lidí na HZS...)

Odkaz ke komentáři
Tak na Raci to neni nejhorsi. Je tam dost sjezdovek pro vsechny a celkem to tam fici, jako ze moc necekas na lanovku, ale preci jen bych se chtel podivat do Alp.... Tak na 4dny....

:lol: :P :smich::smich: :P :o

Co se smejes voe, opravdu... Na zakladce jsem lyzak promarodil, meli jsme chripkovou epidemii a ja mel 40st horecky. A pak po letech jsme si s Marus koupili lyze at mam nakej pohyb kdyz jsem jeste jezdil kary..

Odkaz ke komentáři

To mas jak na kole. Taky uz je povinna prilba,nebo neni?, bo nejvic smrtelnych urazu bylo prave hlavy. Myslim,ze prilba je zaklad.

Sorry Zdendo nesmeju se Tobe ale tomu jak jsi to napsal. Jako ze jses to naucil z knizky nebo z netu. Hold mi to prislo vtipne. Ale pokud je to fakt pravda tak jsi obzvlaste sikovny bo jsi fakt bordil dobre :lol: :P :smich:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
No vpodstate by jsi mel mit prilbu na hlave asi porad, pac i chuze je nebezpecna. Ja vim, blbe kecam ale uznejte neni to tak????? :P :o

No mas pravdu :smich: A hlavne kdyz chlastas tak je pak chuze obzvalste nebezpecna. To pak nekam spadnes ani nevis :lol: :P :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...