Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

tak to nebude za dlouho :D teda pokud budeš stavět ten barak. Ja chci měnit okna a dveře+garažove a palka jak cyp asi pojedu made in poland :)

jasně, doporučuji pohledat na netu a vydat se ideálně do Biaslko-Biale....čím víc za hranice tím lepší ceny ale zase nerozumí :D

jen v blbých cihlách 15,- na kusu, tak kde jsme?

a jinak jestli začneme, tak moja říká, že ze mě bude Bruce Willis - uplně plešatej :D :( :lol:

Odkaz ke komentáři
jasně, doporučuji pohledat na netu a vydat se ideálně do Biaslko-Biale....čím víc za hranice tím lepší ceny ale zase nerozumí :D

jen v blbých cihlách 15,- na kusu, tak kde jsme?

a jinak jestli začneme, tak moja říká, že ze mě bude Bruce Willis - uplně plešatej :D :( :lol:

je to tak, chce to hledat na netu a ceny sklepat dolů......

Tatík je pro změnu vysmáty z provozu tepelného čerpadla, náš barák cca 4000 kč/prosinec a známý téměř stejný barák ale poddimenzované čerpadlo Daikin 9000 kč/prosinec. :D

Odkaz ke komentáři

jj to věřím, ale ted je na to přihodná doba tyto věci poptavat....ideálně rozeslat email na 10firem najednou, at vidi že to jde i jinam....někdo na to nereaguje a někdo zase vidí že to šlo i konkurenci tak se snaží své věci udat, tak daj cenu :D

co jsme sháněli 3roky zpět tak na tom cenou byl dobře FENBAU z FM, jak ted nevím a PL okna jeětě jsem nestudoval, to mam ještě čas :D

Odkaz ke komentáři

Pěkný večer..... B)

Brý den ve spolek :)

Přátelé a kamarádi HAVEXÁCI, chtěl bych vás všechny poprosit o hlas v soutěži Fabia 2010. Samo hlasujte pro mě jen ti co se jim moje auto líbí / i nelíbi :lool: / . Děkuji všem za hlasy. :D

V případě vítězství uspořádám v létě na zahradě grilpárty /čti buřt+chleba :smich: / pro HAVEX :)

Odkaz na soutěž : http://forum.skodahome.cz/topic/96585-fabia-2010/

Ještě jednou děkuji moc. :)

Woody maš to tam..... :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...