BadyS Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 tak to nebude za dlouho :D teda pokud budeš stavět ten barak. Ja chci měnit okna a dveře+garažove a palka jak cyp asi pojedu made in poland :) jasně, doporučuji pohledat na netu a vydat se ideálně do Biaslko-Biale....čím víc za hranice tím lepší ceny ale zase nerozumí :D jen v blbých cihlách 15,- na kusu, tak kde jsme? a jinak jestli začneme, tak moja říká, že ze mě bude Bruce Willis - uplně plešatej :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 tak můžem to dát na splátky, první splátka 490000 kč a zbytek třeba na 36 splátek bez navýšení ???? :D ja jsem na netu v mobilu a neukazuje mi to desetinou čarku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 ja jsem na netu v mobilu a neukazuje mi to desetinou čarku :D chceš to napsat slovy ?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 jasně, doporučuji pohledat na netu a vydat se ideálně do Biaslko-Biale....čím víc za hranice tím lepší ceny ale zase nerozumí :D jen v blbých cihlách 15,- na kusu, tak kde jsme? a jinak jestli začneme, tak moja říká, že ze mě bude Bruce Willis - uplně plešatej :D :( je to tak, chce to hledat na netu a ceny sklepat dolů...... Tatík je pro změnu vysmáty z provozu tepelného čerpadla, náš barák cca 4000 kč/prosinec a známý téměř stejný barák ale poddimenzované čerpadlo Daikin 9000 kč/prosinec. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 chceš to napsat slovy ?? :D nechcu, nemam zajem stejně tam maš 2x stočeny tachoš bo tdi s tolika km neseženeš ani po duchodci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Bade Na netu jsem objevil pěkné garažové vrata, vyklapeci s integrovanyma dveřma ale bez ceny. Psal jsem jim o cenu a že bych k tomu chtěl i stejne vchodove dveře. Přišla mi cenova nabidka - celkem 121000, tak jsme se s manželkou aspoň zasmali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 BadeNa netu jsem objevil pěkné garažové vrata, vyklapeci s integrovanyma dveřma ale bez ceny. Psal jsem jim o cenu a že bych k tomu chtěl i stejne vchodove dveře. Přišla mi cenova nabidka - celkem 121000, tak jsme se s manželkou aspoň zasmali. ta cena trochu úlet.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 ta cena trochu úlet.... asi jim taky ulitla desetiná čarka :D a jinač nemate někdo nějaky tip na ty polske okna? Kontak,nebo odkaz něco prověřeneho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 jj to věřím, ale ted je na to přihodná doba tyto věci poptavat....ideálně rozeslat email na 10firem najednou, at vidi že to jde i jinam....někdo na to nereaguje a někdo zase vidí že to šlo i konkurenci tak se snaží své věci udat, tak daj cenu :D co jsme sháněli 3roky zpět tak na tom cenou byl dobře FENBAU z FM, jak ted nevím a PL okna jeětě jsem nestudoval, to mam ještě čas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 asi jim taky ulitla desetiná čarka :Da jinač nemate někdo nějaky tip na ty polske okna? Kontak,nebo odkaz něco prověřeneho. známý dělá ve Vekře možná je schopen udělat nějakou cenu, před cca 5 lety na naše okna minus 35% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Ja zatim zkoušel jen Jaroše a cenova nabidka 158 litru. 100litru okna zbytek prace a to jsem dal obyč bile :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Dobré ráno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 500000 kč dobra cena majorak...to ode mě bys to měl 3x levnější Jinak dobré ránko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Dobre dopoledne. Tak jsem po snidani a uz se mi i restartoval pausal na net. Jinak Woody mas tam hlas i ode me 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Dobré poledne Woody máš to tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Woody bez registrace na SH ti Rubi dat hlas nemuze????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 nemože :D Ale muže se zaregistrovat :D jinak dik za dalši hlasy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 majorak...to ode mě bys to měl 3x levnější :D Jinak dobré ránko :D a v jakem je stavu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Pěkný večer..... B) Brý den ve spolek :) Přátelé a kamarádi HAVEXÁCI, chtěl bych vás všechny poprosit o hlas v soutěži Fabia 2010. Samo hlasujte pro mě jen ti co se jim moje auto líbí / i nelíbi :lool: / . Děkuji všem za hlasy. :D V případě vítězství uspořádám v létě na zahradě grilpárty /čti buřt+chleba / pro HAVEX :) Odkaz na soutěž : http://forum.skodahome.cz/topic/96585-fabia-2010/ Ještě jednou děkuji moc. :) Woody maš to tam..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Ale muže se zaregistrovat :D jinak dik za dalši hlasy. Woody myslim si,ze k tomu ji nepremluvime.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 a v jakem je stavu?? Je v dobrém stavu :D Napiš SZ co by jsi chtěl vědět ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 sakra to je náááádhera, kupte to někdo ! :D http://aukro.cz/item1401748665_vyjimecna_s...ou_ls_1976.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Bade to je nádhera ,ale je to ranec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Zdravím.Vidim že jsme tu sami Mirku :D Přesně takovou stovečku má můj strejda,a tomu Tatraplan 600,který vlastní asi 40 let. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Pěkný večer kamarádi...¨ Tak ta škodarna je nadherna... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.