Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

verush, ted už se tam vleze jenom kabelka :smich:

:P

Nene, kabelka musi dopredu, tam pribudou jeste boty :)

AHOJ :)

VERUSCH PAK SI POSLECHNEME ZLATOKOPKY ;) :)

To si pis! To bylo jedno z prvnich co jsem hned poustela :D

Pěkná práce. Jak ty tuby ducají ?? Nějaká technická data budou ??

Tak to musi Hoblik, tomu ja prd rozumim. Ja akorat poznam ze to hraje dost dobre:) Jinak pekne upravy loznice:)

Caute. Verush tak to je masaz to tam mas fakt obe tuby??? To budou bassy ;)

Fakt obe:)

Odkaz ke komentáři

Dobre ranko :P

Tak Verush tam ma 2 kanálový zesilovač, 2x125 RMS, a dvě home made tuby, kabeláž co dům dal. Stalo to všeho všudy 9kč za izolačku, jinak jsem měl všecko doma, a hraje to fakt pěkně čistě, aneb originální rádio zabiják kvality hudby a 2 technicka VW není třeba vubec vytlumovat, nikde nic nedrnči, ale už vim proč, tam kde ma octavka plasty nackvaknute, ma je VW jeste pro jistotu prisroubované. I se to lepe rozebira a sklada, nezustalo zadne kurvitko ;)

Odkaz ke komentáři

Caute lidicky. Tak mi dneska meli celkem uspesny den. Koupil jsem si novy zdroj k notaku a zatim to jede. Pak jsme vyzvedli new madla pro Bublinu a namontovali ten plech pod motor a dali rec s Neznalkem. Marosovi dik za pujceni nytovacich klesti!!!! :lool: Kurde to kdybych vedel,ze me chce videt tolik lidi tak vam vsem zavolam :D

Odkaz ke komentáři
Jo jo, byla jen na kontrole a prehozeni kormidla. Diagnoza turba je jasna..... :lool:

Kuba ja tomu neverim ze za to muze turbo. To by muselo z vyfuku fest hulit, rano tam bude nachcano oleje coz urcite neni. ale dle meho mdleho rozumu bych hledal problem jinde. Treba mi rekni co tam lejes za olej, presnou specifikaci atd.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...