Neználek Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Tak a jdu do hajan čas nadešel ,dobrou noc všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Tak já taky fičím... Přeji všem krásnou dobrou noc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 hele dotaz, Misa dostal krysu a pokousi se to s ni delat, je to normalni na to ze je takovej malej??? navic si ji taha normalne na svetlo a klidne predeme. Odezenu ho, zaknuci prileze a zase ji masakruje... jo to je normalni, je to pubertak...a to že se na něj divaš mu je určitě buřta :palec: Vezmi si že kocour je dospělej už skoro v 1. roce...tak mu tu krysu dopřej :lool: A nebo mu nech fiknout koule.... :lool: dřív či později ho to stejně nemine... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Tak bohužel dnes mi umřel notas :-( už asi natvrdo... bude mi chybět :-( jinak máme nový přírustek v rodinném autoparku. Sestřička už má autíčko. Octavia I 12.2007 1.6 74kw :-) a sestřička taky donesla fotky z ultrazvuku tak jsme konečně viděli jak už malé pomalu vypadá. Neteř bude asi ďáblik :-) ROSTIK PAK SEM NAHOĎ NĚJAKÉ FOTKY TÉ OCTAVIE OD SÉGRY A JÁ UŽ TAKY FIČÍM SPÁT.........DOBROU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Ty Zdeno by me zajimalo u koho to ten Míša videl :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 DObrou noc deti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 jo to je normalni, je to pubertak...a to že se na něj divaš mu je určitě buřta :palec: Vezmi si že kocour je dospělej už skoro v 1. roce...tak mu tu krysu dopřej :lool: A nebo mu nech fiknout koule.... :lool: dřív či později ho to stejně nemine... AUUUUU, ja vim asi o ne prijde. Ale je mi to hrozne lito, je to muj misanek malinkej a nechcu mu ublizovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Dobré ráno ve spolek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Dobré ránko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Nazdar bando. Tak jsem tady sam, Rubi musela dneska do prace a kocour lita nekde venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Dobré dopoledne. Nazdar bando. Tak jsem tady sam, Rubi musela dneska do prace a kocour lita nekde venku Nešel náhodou taky oprášit nějakou krysu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Neee ten uz koule davno nema a tohle ani nikdy nedelal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Dobré dopoledne. Nešel náhodou taky oprášit nějakou krysu ? :D :D to reknu Misovi, ze si z nej delate srandu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Asi ne... mam toho zatim hodne... myslis? ja nevim no, rano jak jsme vstal tak zrovna prasil krysu za dverma. Tak nevim nevim... Prase male jedno heheh Ten náš Tony má zase plyšového mišanka a toho obšťastňuje pravidelně pokud je venku pod -5 stupňů (do této teploty vychází do terénu za živými kočičkami) , akorát on nemá rád jak nemá soukromí, takže kyž se náhodou ráno potkám v koupelně tak škaredě zamňouká, nechá toho a uraženě odejde a pak se semnou půl dne nebaví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Ten náš Tony má zase plyšového mišanka a toho obšťastňuje pravidelně pokud je venku pod -5 stupňů (do této teploty vychází do terénu za živými kočičkami) , akorát on nemá rád jak nemá soukromí, takže kyž se náhodou ráno potkám v koupelně tak škaredě zamňouká, nechá toho a uraženě odejde a pak se semnou půl dne nebaví. Tak ty by jsi asi taky nebyla ráda kdyby ti při tom někdo svítil !! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Brej den Ten náš Tony má zase plyšového mišanka a toho obšťastňuje pravidelně pokud je venku pod -5 stupňů (do této teploty vychází do terénu za živými kočičkami) , akorát on nemá rád jak nemá soukromí, takže kyž se náhodou ráno potkám v koupelně tak škaredě zamňouká, nechá toho a uraženě odejde a pak se semnou půl dne nebaví. no jo pražák :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 (upraveno) :D :D CO delate pri odpoledni???? Ja asi pujdu vozit drevo do sklepa Upraveno Únor 22, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Tak ty by jsi asi taky nebyla ráda kdyby ti při tom někdo svítil !! No jo, ale já si na to narozdíl od něj nevybíram tak frekventované místo jako je koupelna v 6 hodin ráno tak se nesmí divit kluk. no jo pražák :D jo je to pražák a drzej! :D Jinak v práci objednávám v pátek čaje z rakouského kontrolovaného eko zemědělství, tak kdybyste někde chtěl tak mi napište, dělám hromadnou objednávku tak to bude bez poštovného a čajíčky jsou moc dobré! http://www.sonnentor.cz/sonnentor_cz/produkty/caje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Zdravim, tak konecne budu mit vice casu na srazy a budu se hlasit s jinym autem, ktere nebude (doufam) delat hambu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Deko jsi prodal svoji octuli a poridil si neco jineho???? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Ne kombik zustal, to bych mu neudelal. Jen se pridala sestricka, muj sen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Tak nas nenapinej a pochlub se nam??? Nebo pockas az tu bude vic lidi???? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Je to cistokrevna cervena RS. Zadna predelavka, dostavba apod. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Ty jo :D Super :D A OI nebo OII???? Budes ji zakladat vlastni vlakno??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Je to jednicka. Sice asi bude zajimave zivit dva benaly a jeste 1,8 .... ale co. Vse jde zvladnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Je to cistokrevna cervena RS. Zadna predelavka, dostavba apod. :D Tak to velká gratulace, akorát bacha nato co říkáš. Skoro každý tady má předělávku, serie nás nebaví ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Ja mam v podstate seriovku :D Jinak Deko mooooc blahopreji a at ti slouzi bez sebemensich problemu a starosti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Ja nechtel rict ....... no uz to nezakecam :D. Proste jsem chtel origo RS, ktera zustane v origo stavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Příjemné odpoledne všem Doufám že na sraz přijedeš už RSkem a taky blahopřeji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.