majorak Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 AHOJ BANDO :P ANO SPOJKOVÝ PEDÁL MI JDE ÚPLNĚ LEHOUNCE :) ZATÍM CO JSEM JEZDIL V RŮZNÝCH AUTECH, TAK TO ŠLO VŽDYCKY PROŠLÁPNOUT ZTUHA DEKO GRATULUJI TI K VYSNĚNÉ RS-CE :) ok tak to jo... pac jsem trosku znervózněl po první projížďce... ale tak pár úprav a bude vše ok :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 ok tak to jo... pac jsem trosku znervózněl po první projížďce... ale tak pár úprav a bude vše ok :-) KUWA ROSTIK A KDE JSOU TY FOTKY :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 KUWA ROSTIK A KDE JSOU TY FOTKY :) :) Nebyl čas :-D ale neboj snad vyfotím zítra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 TAK ASPOŇ ŘEKNI JAKÁ JE TO BARVA :) WOO-DOO PAJDRLAK :) TEN SE BUDE V MAZLÍKOVI HOUPAT NA ZPĚTNÉM ŠPIGLU :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 grafitová..:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Dobré ranko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Dobré ránko. Carlos: žádné nacvičování, spát aby ranní vstávání bylo co nejméně kruté ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Bry den. # # # ---------------------------------------- # # # Pro tych, co to zazili # # # # # # # # # Ostravská nostalgie mládí........ # # # # # # Pamatujete ještě, jak na každem sidlišťu byly klepače?To bylo užasne # # zařizeni, # # # na kerem se dalo blbnut cele dni. # # # Klepač byl našim fejsbučkem aji mobilem dohromady. Jak bylo cosik třeba # # # komunykovat, šlo se na klepač. # # # Kdo by tenkrat tušil, že za čtvrt stoleti budu mět problem najit nejen # # klepač, # # # ale dokonce aji jeho fotku! # # # Kdo by to tušil, že barva na tych nadhernych kladinach obsahovala # # # polychromovane bifenyly či jakesik jine sajrajty... # # # No a co? Koho zajimaly take cypoviny? Však aji moja dřevěna postylka, ve # # ktere # # # sem jako maly synek v době ruske okupace chrapal, byla natřena barvu, # kera # # # obsahovala olovo. A jak se to fajně lizalo! Proto možna mam železne # # zdravi, # # # ni? Muj tata s mamu neměli žadne bezpečnostni šraky, aby nevypadnul # zpostylky # # a # # # nejebnul se do hlavy.Tuž, možna sem se jebnul. Každopadně sem neměl žadnu # # flašku # # # napiti, kera by byla zajištěna proti temu, aby sem se nezalknul, nebo # abysem # # # nepokypal drahu plovuci dlažku. Ani na oknach a na sporaku nebyly žadne # # # specijalni pojistky,abysem nevypadnul z okna, nebo abysem se nešel # # dobrovolně # # # upect do truby.Na cypoviny nebyl čas,bo bylo třeba vyvařit posrane # plinky. # # # Koho by dneska napadlo vrazit použite pampersky do tatramatky nebo do # # hrncana # # # sporaku? Když sem sednul na mojeho prvniho Pijonyra, neměl sem blembak na # # hlavě, # # # kery dneska musi nosit povinně každy mameluk do 15 roku, a brzy bude # určitě # # # povinně nosit každy až do domova duchodcu.Když sem zavodil na # # kolobce,špraclo # # # se mi předni kolo a rozbil sem si držku.Přesto muj tata s mamu nežalovali # s # # # pomoci pravnicke kancelaře učitelku. Zdupane sem dostal ja sam. Když sem # byl # # na # # # zahradě, chlastal sem vodu z hadice. A když zme byli s partyju u splavu na # # # Opavici, chlastali zme vodu přimo z řeky. Raz sem se z teho posral, až mi # # slzy # # # tekly, jak sem si dupu utiral lopuchama s kopřivu. Ale či by mě napadlo, # že # # se # # # najdu taci mamlasi, keři si budu kupovat obyčejnu vodu schovanu do # plastycke # # # flašky plne ymineralu? Či by mě napadlo, že děcka fčil nemožu z baraku # bez # # # pitička schovaneho v sofistykovanym zařizeni,¨ kere brani vytečeni obsahu # a # # # potřisněni galat?? Když zme šli ze synkama kopat bunkr k lesiku, měl sem v # # kapse # # # chleba z maslem a zapijel sem to taku žlutu sodovku. Kamoš měl k temu # navic # # # zelenu papriku a červenu slazenu sodovku! Chlastali zme sodovky plne cukru # a # # # přesto si nepamatuju, že by kdokoliv z nas byl tlusty. Navic sem ja cucal # tu # # # jeho červenu a on zas pruboval moju žlutu. Chleba při kopani bunkra # # překažal, # # # tuž odpočival na boku v blatě a zežrany byl až pak.Aji s blatem. Myslite # si, # # že # # # mi z teho bylo blbě? Nikdy! Ani opary zme nedostali.A to zme si gzichty # # # nepotirali preventyvně jelenim lujem a podobnyma cyparnama.Žižaly zme # taku # # malu # # # rybyčku řezali na poloviny, bo nam ve škole řikali, že žižala je užitečny # # tvor # # # a že když se rozpuli, tak doroste! Škoda, že nam neřekli, že doroste jen # ta # # # jedna polovina. Dodom zme chodili včas, ani nevim, jak zme to zvladli. # # # Kolemjduci vždycky oznamili spravny čas. Žadne mobily nebyly, takže co se # # # dohodlo na lepaču, to muselo platit. Kdo se připozdil při hrani # # sofistykovanych # # # her (třeba hazani možem od frňaka tak, aby se zapichnul do země), byl # # # ztraceny.Nebyl žadny fejsbuček, počitače, internet. V televizi byly dva # kanaly # # a # # # v tych tekla enem žumpa. Když kamoš přitahnul do lesika kytaru a začal # hrat # # # Hotel Kalyfornyja,byl panbuch. Okamžitě na něm viselo deset bab. Tuž, bylo # # nam # # # patnact. Našli zme kamoše venku aji bez mobila. Byli v lesiku,v # bunkru,nebo # # na # # # hřišťu. Padali zme do potoka, padali zme ze stromu, z klepača, lamali si # # hnaty, # # # robili zme si modřiny, sypali zme si pisek do vlasu aji dooči. Byl to naš # # # problem.Kdo si doma stěžoval, dostal ještě přidane. Mliko se pilo od # kravy, # # # kobzole se kradly jezeďakum a pekly a žraly se zelene,šťovik chutnal # dokonale # # a # # # třešně zme kradli susedovi anebo v aleji v Martinově. Kdo se prozradil a # # # spadnul ze stroma, ten s nama přiště nešel, bo kdo by tež lazil s # mamlasem? # # Na # # # koleje zme valili hřebiky a padesatihaliřove mince.Zustavaly z nich fajne # # # placky. Přes řeku zme lozili po teplovodnich rurach tak dluho, až tam # # jakysik # # # cyp namontoval take špičate zabrany. Škoda, možna byzme vymysleli aji # prvni # # # bandži džamping. Okolo byl komunystycky socializmus, a přesto zme byli # # # svobodni. Žadne hlupe předpisy nas nesvazovaly. Bylo nam jedno, jake # zakřiveni # # # # # maju banany, bo stejně byly akorat parkrat za rok. V době, kdy opravdu # # # dozravaly.Gulaš a koprovka byly nejlepši ze včerejška. Z buřtu při # opekani # # # vykapaval poctivy praseči tuk a přestože zme to žrali černe a připalene, # # bylo # # # nam fajně a neměli zme pocit, že žereme yvinylchloridovy bazmek. # # # Tak si řikam, jak je kurva možne, že vlastně ještě žijem?Jak zmen to # mohli # # # # # bez předpisu EuroSajuzu přežit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 magnesia ;) http://video.maxizabava.cz/video/2082/buda...elo-byt-videt-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Tak tu jsou prvni fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Tak tu jsou prvni fotky ;) Vypadá zachovale. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Pěkný Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Pekne zachovale sedacky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 DEKO: pěkné gratulace... Pěkné odpoledne... Tak včera jsem se ujistil v tom že nejsem až zas tak marný opravář :-D.... Zaseklé okno mi sice dalo zabrat ale boj jsem vyhrál. ;) Musím se pochválit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 tak co s nacatym vecerem asi pujdu do garaze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Zdravím....... Tak tu jsou prvni fotky ;) Deko pěkná...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Brej večír ;) tak co s nacatym vecerem asi pujdu do garaze já asi půjdu do práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Tak dneska navštěva u Funa ....změřeno a zvýšeno ..... Zdeno dobrá práce.....hned jsem to lehce prubnul.....ok.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Cus. Deko,to mas nove plechace ze tam jsou jeste carove kody Ta loketka je origo ? Vectom,takze zaklad uz nestacil ;) Mas jen cip nebo byla nejaka vymena dilu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Cus. Deko,to mas nove plechace ze tam jsou jeste carove kody ;) Ta loketka je origo ? Vectom,takze zaklad uz nestacil Mas jen cip nebo byla nejaka vymena dilu ? Zatím chip..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Plechace jsou nove, jsou i Spidery. Loketka je origo. Je to dovoz DE. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Dobrý večer všem ;) RSka je krásná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Tak jsem zpatky z garaze, klimaticke podminky nedovoluji delat co bych chtel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 No myslim ze je ted dobre byt tak akorat u peca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 AHOJ DEKO JÁ JSEM MYSLEL ŽE JE TA LOKETKA Z AUDI ,ALE TEN DOVOZ Z NĚMECKA TO VYSVĚTLUJE ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Kurnik mě to vyšlo parádně když bylo super tak jsem byl doma (garáž) a včil chodím do rachoty ;) :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 MIRO MI TO TAKY VYŠLO PARÁDNĚ FURT V RACHOTĚ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 (upraveno) a furt zima Kolik tam ted mate ? Upraveno Únor 23, 2011 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 RÁNO JSEM SE DÍVAL NA TEPLOMĚR NA KOMPRESORU A BYLO TAM + 1 KDYŽ SE ZATOPÍ ,TAK SE TO VYŠPLHÁ I NA +5 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 RÁNO JSEM SE DÍVAL NA TEPLOMĚR NA KOMPRESORU A BYLO TAM + 1 KDYŽ SE ZATOPÍ ,TAK SE TO VYŠPLHÁ I NA +5 ;) +5 a flaška rumu k tomu ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.