Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

čaučau ...

Ale tak ruzne ,dobre i spatne : ) s pritelkyni zijeme oddelene ,pred nedavnem me vyrazili z prace za to ,ze jsem rychle projel pres kruhac :) ... ,ale jinac pohoda, od japoncu jsem si dal nachvili pokoj , byvalka jezdi v zelenaci a ja si opet sedlam koncern :smich: .

Pocatek roku proste nic moc,ale snad se to zlepsi :palec: .Jinac jsem dnes slavili s prckem první svátek a ani ne za měsíc 1 rok :smich:

jinac zdravi slouzi , ridicak jeste mam:) tak je to z tohodle pohledu dobrý :lool:

Odkaz ke komentáři

Marosi: Jak to mysli rychlik??? Trvalo mi dva dny nez jsem se dostal z baraku na sve auto ;)

Jero: Ahoj chlape ;) Drz se a hodne zdravi malemu :lool:

Razty: Ty woe to neni RS volant :smich::palec::smich: Jen ma RS znacek :) A jen tak mimochodem jsem jen po D1 110km/h bo jsem vezl ty moje 16" do Praglu na prodej a super spotreba ;) A hlavne jsme mel cas si mazlit s tim volantem :D

Odkaz ke komentáři
JERO PŘIJEĎ O VÍKENDU KE GARÁŽI UŽ JSEM TĚ NEVIDĚL ANI NEPAMATUJU TY CHLAPE BÍDNÁ ;) :palec:

A CO SE TÝČE BÝVALKY , TAK TO SI MĚ ZASKOČIL ,ALE ZASE SI MŮŽEŠ ŘÍCT ŽE JSI NESTROSKOTAL NA PRVNÍ PLACHETNICI :D ŽIVOT JDE DÁL , TAK SE DRŽ :smich:

:D mi povídej však já už taky v noci usínám s fotkou Havexu :D a vzpomínám :smich:)

Vztahy jsou hrozny a k tomuhle "konci" prispela trosku i celkova situace ,, tahlo se to od toho doje*u s olejem atd ., ale vychazime spolu normalne tak uvidime co dal:).

Ted hlavne zakotvit v nejakem tom jobu zas a zacit odznova :lool:

A je tu má hodina ,tak padám do lužečka tak dobrou noc všem :D

Jero a ty dej vědět kdy přijedeš na pokec :)

na voru snad nee :D :D

jasný dobrou ;) dám vedet ,kdyz ne tu tak na telefon ;) ;)

Odkaz ke komentáři
Marosi: Jak to mysli rychlik??? Trvalo mi dva dny nez jsem se dostal z baraku na sve auto ;)

Jero: Ahoj chlape ;) Drz se a hodne zdravi malemu :lool:

Razty: Ty woe to neni RS volant :smich::palec::smich: Jen ma RS znacek :) A jen tak mimochodem jsem jen po D1 110km/h bo jsem vezl ty moje 16" do Praglu na prodej a super spotreba ;) A hlavne jsme mel cas si mazlit s tim volantem ;)

KUBE TY NEVÍŠ CO MÁŠ V AUTĚ ZA VOLANT ?

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8668012

BYCH ŘEKL ŽE TO JE TEN SAMÝ CO MÁŠ TY , JEN NEMÁŠ PERFOROVANOU KŮŽI :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...