jajic Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 A kdyz jsem ti psal Jajicu jak jsi s nima byl spokojeny tak jses mi zpatky neozval :) kdy? no držely dobře,ale krátce :D :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 kdy?no držely dobře,ale krátce :) Nemáš jezdit jako čuně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 (upraveno) V patek pres Facebook. Ale to je jedno. A nemel jsi nahodou dlouhou dobu problemy s geometrii a kola do pluhu a tak???? A taky jsi mel ten stelovak ne??? Ja se proste necham prekvapit kolik vydrzi a jak budou hucet nebo nehucet. Treba se mi sjedou rychle a treba taky ne. Se proste uvidi. Marosu ta motorka je krasna Upraveno Březen 6, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Vectom : AUTOGLYM a DODO zatim asi nejlepsi znacky na lesteni co jsem mel k dispozici....ale trva to nez se dostavi efekt.......pro jednoduchou praci na nemetalickych barvach asi furt bude vyhravat brusna pasta tempo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Nemáš jezdit jako čuně :) já? no myslím,že nejezdím o nic divočeji,než Kubíček :P :P :P V patek pres Facebook. Ale to je jedno. A nemel jsi nahodou dlouhou dobu problemy s geometrii a kola do pluhu a tak???? A taky jsi mel ten stelovak ne???Ja se proste necham prekvapit kolik vydrzi a jak budou hucet nebo nehucet. Treba se mi sjedou rychle a treba taky ne. Se proste uvidi. Marosu ta motorka je krasna zadek bral vnitřky.....to nepočítám ale i předek šel srát po cca 9000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 já? no myslím,že nejezdím o nic divočeji,než Kubíček :) :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 ja mam na svych letnich uz 45 000 a letos jeste snad pojezdim . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 No co jsem te videl a jel za tebou tak jsem ti absolutne nestihal.... Tak nevim Petříčku kdo z nas jezdi vic draveji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 ja mam na svych letnich uz 45 000 a letos jeste snad pojezdim . kuwa to máš plné gumy jak na karách ne ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 kuwa to máš plné gumy jak na karách ne ??? houby,ale ted si nevzpomenu co mam za gumy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 co to je za obrazek?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 No co jsem te videl a jel za tebou tak jsem ti absolutne nestihal.... Tak nevim Petříčku kdo z nas jezdi vic draveji to je ale o koních ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 kuwa to máš plné gumy jak na karách ne ??? houby,ale ted si nevzpomenu co mam za gumy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 to je ale o koních ;-) koních za volantem?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 koních za volantem?? to nééé,za volentem max hovádka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 toz to ja mam na 45000km prumerne 2,5 az 3 sady pneumatik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Dobrý večer... Tome jaké jsi to doporučoval od Continental? během března musím už vyřešit letní pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Conti Sport Contact 3 nebo muzes i Conti Sport Contact 5 :-) Mekka smes, ale hezky lepi a hlavne kdyz se sjedou tak nehuci jako vetsina ostatnich .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Rudo tak to nejsi sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Tak ja proste uvidim jestli jsem si koupil uplne na pi.. gumy nebo ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Tak ja proste uvidim jestli jsem si koupil uplne na pi.. gumy nebo ne Uvidis....ja uz treba nespekuluju, uz sem se spalil :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 No ja taky nespekuju ale spis jsem hodne premyslel a prisel jsem na to,ze uz v aute proste blbnout nebudu protoze me ty noty zivi a nemuzu si dovolit o ne prijit takze si myslim,ze na to normalni jezdeni mi ty gumy budou bohate stacit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 No tez si rikam to same nekdy, ale vydrzi mi to fakt jen chvili.........ale ze dneska mely svestky vyjezdovy den, radar rval v kazdem meste .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 (upraveno) Me v tom utvrdila kolegova zkusenost. Mel noty na 6 mesicu v cistirne a nepomahat mu otec s penezma tak byl v haji uplne.... Ted je rad,ze ma noty zpatky a po CR nejezdi vubec aby mu nevzali ani bod. Takze ja na to fakt seru. Ted jsem treba do prace jel v klidku 110 max 115km/h a vubec mi to nevadilo, mel jsem i daleko hezci spotrebu, moc jsem ani nemusel brzdit. Proste pohodicka. Upraveno Březen 6, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Toz to ja sem jezdil dneska taky maximalne 110 -120.........pruser je ze na trase bylo vice obci nez dalnic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 (upraveno) :) Tak bando dobrou noc vam preji, ja jdu chrnet. Brzo rano budicek a hura smer Francie. Tak ahoj zitra :P Upraveno Březen 6, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Kube tak dobrou , Ja taky padám do peřin :) ráno brzo vstávám dobrou noc všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Conti Sport Contact 3 nebo muzes i Conti Sport Contact 5 :-) Mekka smes, ale hezky lepi a hlavne kdyz se sjedou tak nehuci jako vetsina ostatnich .) 5ky jedine od rozmeru 19 nahoru, uz jsem zjistoval... Ja mam nabudo CSC3 na vsem... Tak ja proste uvidim jestli jsem si koupil uplne na pi.. gumy nebo ne :P ja si tim prosel,, heeeeeee Hektora, Goodyear a nevim co jeste.. Nesplnily muj prasackej styl jizdy.. Contiky ano.. Klada v zatackach, brzdy na max, akcelerace, sprinty, hrabacka.. dneska leona sedel jak prikovanej i na seriovem podvozku, mam rad tu zadni napravu a dobrou gumu :palec: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 ok takze rozhodnuto do ceho jdu :-) tak tedy vsem preji dobrou noc a krasne sny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Dneska jsem trochu přetáhl ..tak dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.