Verush Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Huhu ja su tez doma :)a je mi fajne To se nedivím :( skříně na šanony pryč a místo toho 3m stůl a držák na 8 LCD 8? Další megaloman ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Všem přeji pěkný slunečný den co dneska na večer při pátku plánujete? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Dobré poledne, dá si někdo kávičku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Pěkné odpoledne..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Pěkné odpoledne Pěkné odpoledne..... :( Nevadí.že jsem pozdravil stejně ? zdarec : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 8? Další megaloman :( tak jsem pány s nábytkem vyhodil, neb zakázková výroba má být dle specifikace zákazníka a né že si to někdo udělal od oka, jeden stůl a 4 chyby (výška, velikost noh, prostupy na kabeláž, hrany)....no málem mě odvezli jak jsem to uviděl, tak si to vezou zase zpět do práglu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Pěkné odpoledne Nevadí.že jsem pozdravil stejně ? :( zdarec : ) Jasně ,že né.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 tak jsem pány s nábytkem vyhodil, neb zakázková výroba má být dle specifikace zákazníka a né že si to někdo udělal od oka, jeden stůl a 4 chyby (výška, velikost noh, prostupy na kabeláž, hrany)....no málem mě odvezli jak jsem to uviděl, tak si to vezou zase zpět do práglu Nějaká solidní firmička :()) prostupy na kabeláž se má dělat na místě ;) to jen tak z branže :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Dobré poledne, dá si někdo kávičku? Já bych si dala.... tak jsem pány s nábytkem vyhodil, neb zakázková výroba má být dle specifikace zákazníka a né že si to někdo udělal od oka, jeden stůl a 4 chyby (výška, velikost noh, prostupy na kabeláž, hrany)....no málem mě odvezli jak jsem to uviděl, tak si to vezou zase zpět do práglu :( Správně tak na Pražáky!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Venku je krásně jdu na jedno čepované........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Venku je krásně jdu na jedno čepované........ Je tam parádně , já si ještě chvíli počkám a vpodvečer si zajdu pořádně pročistit hlavu , tak kdyby někdo měl cestu do 3nce (,že Jajicu ;)) tak se možná setkáme :() 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Já bych si dala.... Správně tak na Pražáky!! s tím už problém nemám, co si nezajistím, to tu nemám :( jdem dom, je hezky, jde se bikerovat ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Je tam parádně , já si ještě chvíli počkám a vpodvečer si zajdu pořádně pročistit hlavu , tak kdyby někdo měl cestu do 3nce (,že Jajicu :D) tak se možná setkáme ;)) good idea :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 good idea :( Hlavně musíš dorazit tak ,abych vnímal,ne jak minule :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Hlavně musíš dorazit tak ,abych vnímal,ne jak minule :D no zkusím..... :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Přijemné odpoledne všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Přijemné odpoledne všem Mirku už jsi doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Caute . Prevlecu se a jdu se podivt ven a snad neco vymyslim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Caute .Prevlecu se a jdu se podivt ven a snad neco vymyslim. To jsi byl doma celý den..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Caute bando. Notak mam v servisu takze jsme na netu jen ve Francii a to jen pres telefon. Hodinu jsme prohlizel co se delo v HavExu. Ted jdu koukat dal. Jinak nadrazi na hezky vikend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 My jsme tez doma. Mela sem v zameru si umyt edu ale nejak se mi nechce tak to asi necham na zitra a radeji si pudu neco uklohnit na vecu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 To jsi byl doma celý den..... :) Neee.Jsem dojel z roboty,ne. Caute bando. Notak mam v servisu takze jsme na netu jen ve Francii a to jen pres telefon. Hodinu jsme prohlizel co se delo v HavExu. Ted jdu koukat dal. Jinak nadrazi na hezky vikend Copak mas s masinou ( cti NTB ) ?? My jsme tez doma. Mela sem v zameru si umyt edu ale nejak se mi nechce tak to asi necham na zitra a radeji si pudu neco uklohnit na vecu. Co bude dobreho ? Ja si dal chleba s jahodovou marmeladou a kakaicko :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Dobry vecer, tak ja uz taky doma z gardenu. Dnes byl krasny den! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Co bude dobreho ? Ja si dal chleba s jahodovou marmeladou a kakaicko To mam taky rada. Ale my mame dnes plnene chleby (vajicko - omeleta, sunka, syr zapecene) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Marosu uz delsi dobu me trapi napajeci konektor v notaku tak jsem to ted nechal opravit.... Verush vy se ale vykrmujete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 To mam taky rada. Ale my mame dnes plnene chleby (vajicko - omeleta, sunka, syr zapecene) To zni chutne - ted jsem dostal chut i na smazenku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Tak ja ovesne vlocky s mlekem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 A ja mel pistacie..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Dobrý večer... tak já měl dneska na večeři vepřové ražniči se šťouchanýma bramborami .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Bry večer z rachoty. Tak ja měl doma před odchodem gulašek a teď v práci karboše a lososovou pomazánku s chlebem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.