Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dotaz na IT - bezdrátové sluchátka pro skypování by jste doporučili nebo by jste zůstali u standartních s kabelem. Nejde mi o kvalitni reprodukci hudby, spíše at muzu behem mluveni pochodovat, jsme trosku jako z filmu " Marecku podejte mi pero " :(

No vždy je lepší kabel. Ale dnes už jsou bezdrátové na vysoké úrovni a už to je celkem jedno. Pokud si nekoupíš nějaké šunty za 200kč tak budeš spokojený. Já mám bezdrátové a jsem spokojený. Svým způsobem mám celé multimediální centrum doma bezdrát a pohoda. Jediné na čem záleží přes co to budeš propojovat a co ti podporuje PC.

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři
No vždy je lepší kabel. Ale dnes už jsou bezdrátové na vysoké úrovni a už to je celkem jedno. Pokud si nekoupíš nějaké šunty za 200kč tak budeš spokojený. Já mám bezdrátové a jsem spokojený. Svým způsobem mám celé multimediální centrum doma bezdrát a pohoda. Jediné na čem záleží přes co to budeš propojovat a co ti podporuje PC.

Toz tez bych rad vedel co to podporuje a co ne:)

Odkaz ke komentáři
Dotaz na IT - bezdrátové sluchátka pro skypování by jste doporučili nebo by jste zůstali u standartních s kabelem. Nejde mi o kvalitni reprodukci hudby, spíše at muzu behem mluveni pochodovat, jsme trosku jako z filmu " Marecku podejte mi pero " :(

Otázka : co je pro tebe větší překážka drát nebo to když je budeš potřebovat tak budou ty bezdrátové vybité a nepoužitelné ??

Odkaz ke komentáři
Otázka : co je pro tebe větší překážka drát nebo to když je budeš potřebovat tak budou ty bezdrátové vybité a nepoužitelné ??

Tak stačí je vypínat a sem tam kouknout na světýlko. Ty moje když jim dochází baterka tak pípají a je to otázka pár sekund je dát nabít či vyměnit baterky. Drát je někdy velká překážka.

Odkaz ke komentáři
woody: a co je uprostřed toho masového dortu?

Sladký korpus a marmeláda :lol:

Ne, je to kulatý chleba, okrájená kůrka a říznuté jak klasický dort na 3 díly/vodorovně/ a místo marmelády jsou pomazánky/masové ;) / :)

Brej den ;)

je třeba nosit správný vercajk ;)

Správný muž nosí vercajk v kalhotách a né v kufru :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...