majorak Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Děkuji všem... Kradou svině neuvěřitelně, dokonce i zrcátka... Sekat ruce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Dojedu do Havru busem a přiberu se s někym :D (jistota je jistota) :D A NEPOJEDEM SPOLU BUSEM AŽ TAM :D JISTOTA JE JISTOTA :palec: :lool: NO NIC BANDO ,MĚJTE SE FAJN :lool: JÁ JDU MAKAT NA BARÁK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 A NEPOJEDEM SPOLU BUSEM AŽ TAM :lool: JISTOTA JE JISTOTA :palec: :lool: Jede tam nějaký rychlík ? :D Poslední dobou dělám docela velkou konkurenci Drutexu :D , tak nevím jestli řízení bude pak ta pravá volba :D)) At se daří ) čus:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Dobré odpoledne...jdu dělat langoše na večeři, kdo si dá? Pitriss: tak to je fakt smůla :lool:, kde to parkuješ (kde ti to vybrali)? Blonďák: s tím přijedeš místo REDky do Malenek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Verush ja bych si dal langošek.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Blonďák: s tím přijedeš místo REDky do Malenek? :lool: Jasně, je to našlapaný stroj, dole to má dvě big vrtule- biturbo redka má jen jedno. Kdyby ti zbyly ty langoše a miska česneku tak to namejluj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Tak zbyl akorát tak ten česnek, tatarka a kečup.. zbytek nějak zmiznul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 To jsem dosel pozde Asi jsi to udelal moc dobre,kdyz to zmizlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Caute bando. Taky bych si dal langosek. Ale uz nejsou. Skoda. Pitrissu to je kentus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Kubo _slovo kentus uz jsem neslysel pekne dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Je cau Marosu. To jsem rad,ze jsem ti udelal radost Hele kluci potrebujeme s Rubi poradit. Chceme ji dat do Bubliny ty lampicky jak ma OI v zadnich madlech. Uz jsou doma. Cim by jste to vyrizli???? Pripadne jestli nevite jak to tam drzi??? Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Pitriss: tak to je fakt smůla :lool:, kde to parkuješ (kde ti to vybrali)? U permonu v havířově, už mi je líp zašel jsem se hoodně napít Pitrissu to je kentus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Dobre ranko .....dneska nic moc to počasí...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Dobré ránko...počasí nás zradilo...chtěli jsme se jít podívat na Hrabyň nebo do Poruby na přehlídku... tak můžu akorát tak do kumbálku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Je cau Marosu. To jsem rad,ze jsem ti udelal radost Hele kluci potrebujeme s Rubi poradit. Chceme ji dat do Bubliny ty lampicky jak ma OI v zadnich madlech. Uz jsou doma. Cim by jste to vyrizli???? Pripadne jestli nevite jak to tam drzi??? Diky. Rezal jsem to normalne lamacim nozem. Jedna strana se nasadi,na druhe strane toho otvoru je takovy plisek o ktery se to zacvakne =nasadi a zacvakne. Dobré ránko...počasí nás zradilo...chtěli jsme se jít podívat na Hrabyň nebo do Poruby na přehlídku... tak můžu akorát tak do kumbálku :lool: Jirko,co je za prohlidka v Porube ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 maros... Den s vojenskou historickou technikou Hlavní třída v Ostravě-Porubě hostí tuto neděli od 10:00 do 17:00 hodin tradiční akci nazvanou Den s vojenskou historickou technikou. Pořádá ji městský obvod Poruba ve spolupráci s Klubem terénních vozidel 4x4 Havířov a 53. brigádou průzkumu a elektronického boje Armády České republiky. Na Hlavní třídě bude vystavena vojenská technika z období 2. světové války i z doby okupace naší republiky vojsky zemí Varšavské smlouvy. Odborný výklad podají zájemcům členové havířovského klubu vojenských vozidel. Návštěvníci budou moci obdivovat i nejmodernější vojenská zařízení. Členové 53. brigády průzkumu a elektronického boje Armády České republiky představí rušič STAR V, který je součástí mobilního kompletu elektronického boje a je nasazen v misi v Afghánistánu. Zařízení chrání vojáky i civilisty před nástražnými výbušnými systémy s dálkovým odpalem. Na akci nebude chybět ani doprovodný program. O zábavu se postará dechový orchestr a vystoupení mažoretek, děti se mohou těšit na soutěže a atrakce. Víc nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Ted se dívam na maraton v Praze a tam jim svítí oskar .....to je hnus....a u nas nic.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Dobre rano, pokud nekdo pojede do te Poruby tak hodne stesti. Idealni dopravni prostredek vrtulnik! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Nebojte,uz zase vysvita slunko :-) Mymochodem byli jste nekdo na Wewi? Stoji to za neco nebo zase za prd jako loni? Kdy udelme nejaky sraz?Kdyzu nas je tady dost z okoli Orlové?Někde jen tak pokecat hmm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Dobre dopoledne pratele. Tak ja dneska sedim ve stinu protoze jsme se vcera dost pripalil. Hlavne ze jsem si vzal krem na opalovani No a jinak uz se tesim domu. Uz se mi to blizi :lool: Marosu dik za radu. Snad se s tim nejak poperem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 U nás bylo ráno počasí nic moc,ale už se to vybírá...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Dobrý podvečer.. nakonec se hezky vyčasilo dneska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Ahoj, jsou dnes Langoše ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Ahoj, jsou dnes Langoše ??? Nene, pozdě Byly včera. Ahoj Mirku, tak jak ses měl?? Už si nám tu chyběl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Kamarádi ;) dobrý podevečer všem :D Tak jsem si ty ryby užil :lool: na plno,od + 20 °C až po -3°C A když zrovna nepršelo :) tak byl větr :D jako prase .Ale zase to nebylo tak špatné něco jsem vytáhl a 29.5 odjezd na Liptovskou Maru.A jak jsem pročetl přispěvky tak je změn hodně jak do plusu (strejda Ruda )tak do mínusu (vykradené auta.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 A u vás bylo dnes škaredě ? Tady na brněnsku počasí ok, chladněji než včera, ale bez deště. Pokud to bylo na mě : Měl jsem se dobře, sportovní odpoledne u TV, napřed formule pak hokej, zkrátka domácí pohodička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Nene, pozdě :D Byly včera. Ahoj Mirku, tak jak ses měl?? Už si nám tu chyběl.. Verush :lool: však vy všichni jste mi taky chyběli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Tak ja uz take doma. tady bylo hnusne rano ale v Prelouci bylo fajne. Kubo,jen at tu diru neudelas velkou :D Verush :lool: však vy všichni jste mi taky chyběli Miro,jsem dneska na tebe myslel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Kamarádi ;) dobrý podevečer všem :D Tak jsem si ty ryby užil :lool: na plno,od + 20 °C až po -3°C A když zrovna nepršelo :) tak byl větr :D jako prase .Ale zase to nebylo tak špatné něco jsem vytáhl a 29.5 odjezd na Liptovskou Maru.A jak jsem pročetl přispěvky tak je změn hodně jak do plusu (strejda Ruda )tak do mínusu (vykradené auta.) Hoj Miro já jedu na Máru o týden dřív do Ižipovců 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Dobrý večer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.