carlos Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 v pohodě,asi se vylepím k bazénu :( voda je opravdu teplá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 ve frenu taky byla !! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 v pohodě,asi se vylepím k bazénu :( voda je opravdu teplá Provokuješ Kájo?? :D ve frenu taky byla !! Byla tam voda, ale že by nějak extra teplá.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 jste si měli vzít zimní plavky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 ve frenu taky byla !! :D ty woe to byla kosa :( neprovokuji,mám noční 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Hej synci, shanim vystrelovaci klice s DO, nejlepe 3. generace na Octavii 1 rv 2004. Vi nekdo o nekom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Ahojte...aby jsi se Vectome nedivil s tím dědulou. Švagrovi se asi deset let na Šumbarku před barákem stalo toto: vyjížděl z parkovacího místa podél krajnice,pět metrů před ním byl přechod pro chodce. Švagr zastavil těsně před ním,bo se tam vmotal cinknutý senior a SPADL švagrovi na kapotu auta! Okamžitě si začal stěžovat na bolest po celém těle a dožadoval se záchranky. Záchranka přijela a přijela i PČR a švagr dostal tehdy pokutu 2000,- za to,že ho podle slov seniora porazil. Hrozili mu i odebráním řidičáku a tučnější pokutou,tak to radši zaplatil na místě. Jeden fízl mu později tehdá ještě řekl,že může být rád,že nebyl v nemocnici déle než 7 dní,pak by to prý byl trestný čin. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Ahojte...aby jsi se Vectome nedivil s tím dědulou.Švagrovi se asi deset let na Šumbarku před barákem stalo toto: vyjížděl z parkovacího místa podél krajnice,pět metrů před ním byl přechod pro chodce. Švagr zastavil těsně před ním,bo se tam vmotal cinknutý senior a SPADL švagrovi na kapotu auta! Okamžitě si začal stěžovat na bolest po celém těle a dožadoval se záchranky. Záchranka přijela a přijela i PČR a švagr dostal tehdy pokutu 2000,- za to,že ho podle slov seniora porazil. Hrozili mu i odebráním řidičáku a tučnější pokutou,tak to radši zaplatil na místě. Jeden fízl mu později tehdá ještě řekl,že může být rád,že nebyl v nemocnici déle než 7 dní,pak by to prý byl trestný čin. Neboj ja to mam v poho.Sepsané policii,děda ošetřen.Samozřejmě jeho vina podepsane před policii.Ještě se se mnou vyrovnal na místě.Dal mi peníze na opravu.A u mně nebyl přechod.Stal jsem u krajnice ,samozřejmě tam nebyl zakaz.A kdyby něco bylo tak soud.Nikdy bych nic neplatil a neřikal bych ,že to byla moje vina.To udělal švagr asi chybu ,že se přiznal.A zajimavé ,že ciklista nefoukal.Jestli by měl vypito tak není vůbec co řešit......... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Dědek nejel tehdy na kole...po přechodu šel pěšky. Cajti se s ním moc nebavili,pro ně to byl jasný případ. K tomu foukání...jednou jsem se připletl k nehodě kdy spadl cyklista a byl taky opilý a taky mu nedali fouknout. Nebyl sice viníkem,ale alkohol určitě ovlivnil jeho reakce a kdyby nepil,tak možná mohl zabránit nehodě. A to měl ještě synka za sebou na zadní sedačce bez přilby. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Dědek nejel tehdy na kole...po přechodu šel pěšky. Cajti se s ním moc nebavili,pro ně to byl jasný případ. K tomu foukání...jednou jsem se připletl k nehodě kdy spadl cyklista a byl taky opilý a taky mu nedali fouknout. Nebyl sice viníkem,ale alkohol určitě ovlivnil jeho reakce a kdyby nepil,tak možná mohl zabránit nehodě. A to měl ještě synka za sebou na zadní sedačce bez přilby. To je těžko...Dneska hodně záleží co podepisuješ..atd....... :o A že mu nedali fukat tak to nevím .Dneska by si to asi nevzali na triko.Nebo to byl jejich kamoš..... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Krásné odpoledne všem :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Verush dekuji za rani kavu, jen jsem ji do sebe zunknul a letel jsem pryc. Ted jsem se vratil a sodoma gomora velebnosti... jdu to dat do late :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 caute. Kubo,to ti v servise dali nahradni foun ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 No zítra do prace...... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 A já taky :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 A já taky No,ale ja po 2.5 měsíci...... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Tak to se určitě těšíš :o ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 jo tez musim do rachoty....takze stavkovat nebude asi nikdo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 jdu chrapat bo jak zazvoní budík 4.05 tak ho rozbiju...... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 musis byt prespany :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Brej den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Krásný den.....včera 13h ve worku, dneska to vidím na stejno...ach ty porodní bolesti IT technologii :) Takže šup pro mega turka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Hezky den, boze dneska je zas ......... vse se dari. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Zdravím....tak jsem to zvládl...... :lool: Jinak dneska dvě dobré zprávy.......dneska se dcerka dozvěděla,že dala maturitu a druhá ,že ji přijali na vyšku do Ostravy..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Krásné odpoledne všem :o Jo a musím to nahlásit :lool: :D Petr S má dnes 41ni :D narozky :D Tak Petře vše jen a jen to nej a ať se ti plní tvé sny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Tak taky se přidávám ke gratulaci........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Pedro kongretulejšn :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Zdravím všechny.... Vše nej Petrovi.... Carlosi kde maš fotky ze srazu, si je vždycky někde škudliš a my se ani nekoukneme..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mark98 Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Nazdar teta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Nazdar teta... Ahooj Tak jakpak se mame? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.