Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahojte...aby jsi se Vectome nedivil s tím dědulou.

Švagrovi se asi deset let na Šumbarku před barákem stalo toto: vyjížděl z parkovacího místa podél krajnice,pět metrů před ním byl přechod pro chodce. Švagr zastavil těsně před ním,bo se tam vmotal cinknutý senior a SPADL švagrovi na kapotu auta! Okamžitě si začal stěžovat na bolest po celém těle a dožadoval se záchranky. Záchranka přijela a přijela i PČR a švagr dostal tehdy pokutu 2000,- za to,že ho podle slov seniora porazil. Hrozili mu i odebráním řidičáku a tučnější pokutou,tak to radši zaplatil na místě. Jeden fízl mu později tehdá ještě řekl,že může být rád,že nebyl v nemocnici déle než 7 dní,pak by to prý byl trestný čin. :o

Odkaz ke komentáři
Ahojte...aby jsi se Vectome nedivil s tím dědulou.

Švagrovi se asi deset let na Šumbarku před barákem stalo toto: vyjížděl z parkovacího místa podél krajnice,pět metrů před ním byl přechod pro chodce. Švagr zastavil těsně před ním,bo se tam vmotal cinknutý senior a SPADL švagrovi na kapotu auta! Okamžitě si začal stěžovat na bolest po celém těle a dožadoval se záchranky. Záchranka přijela a přijela i PČR a švagr dostal tehdy pokutu 2000,- za to,že ho podle slov seniora porazil. Hrozili mu i odebráním řidičáku a tučnější pokutou,tak to radši zaplatil na místě. Jeden fízl mu později tehdá ještě řekl,že může být rád,že nebyl v nemocnici déle než 7 dní,pak by to prý byl trestný čin. :lol:

Neboj ja to mam v poho.Sepsané policii,děda ošetřen.Samozřejmě jeho vina podepsane před policii.Ještě se se mnou vyrovnal na místě.Dal mi peníze na opravu.A u mně nebyl přechod.Stal jsem u krajnice ,samozřejmě tam nebyl zakaz.A kdyby něco bylo tak soud.Nikdy bych nic neplatil a neřikal bych ,že to byla moje vina.To udělal švagr asi chybu ,že se přiznal.A zajimavé ,že ciklista nefoukal.Jestli by měl vypito tak není vůbec co řešit......... :o

Odkaz ke komentáři

Dědek nejel tehdy na kole...po přechodu šel pěšky. Cajti se s ním moc nebavili,pro ně to byl jasný případ.

K tomu foukání...jednou jsem se připletl k nehodě kdy spadl cyklista a byl taky opilý a taky mu nedali fouknout. Nebyl sice viníkem,ale alkohol určitě ovlivnil jeho reakce a kdyby nepil,tak možná mohl zabránit nehodě. A to měl ještě synka za sebou na zadní sedačce bez přilby. :o

Odkaz ke komentáři
Dědek nejel tehdy na kole...po přechodu šel pěšky. Cajti se s ním moc nebavili,pro ně to byl jasný případ.

K tomu foukání...jednou jsem se připletl k nehodě kdy spadl cyklista a byl taky opilý a taky mu nedali fouknout. Nebyl sice viníkem,ale alkohol určitě ovlivnil jeho reakce a kdyby nepil,tak možná mohl zabránit nehodě. A to měl ještě synka za sebou na zadní sedačce bez přilby. :lol:

To je těžko...Dneska hodně záleží co podepisuješ..atd....... :o

A že mu nedali fukat tak to nevím .Dneska by si to asi nevzali na triko.Nebo to byl jejich kamoš..... :lol: ;) :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...