maros Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Prozatím jsem do ní dolil skoro litr :o destilky a nabíjel ;) a zítra se uvidí jestli ráno nastaruji :D .Jinak budu muset volat Raztymu ať mě přibere do rachoty ;) :) abych si něco vydělal na novou baterku Ale teť před Marou se mi to moc nehodí :P tak doufám že se zpamatuje. Mám dojem že mi ji vyždimal ventilátorek co je na navigačce protože byl stále v chodu .Nemá někdo přehled jestli se někde origo navigace opravují. pokud pojedes autem do roboty ,tak se stav,muzeme ji zkusit zmerit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Hezky vecer pratele. Tak ja uz zase krizuju CR. Ted si to sinu do Rakouska konkretne Linz a zitra zase zpatky do Lipska. Co vy jak se mate bando jedna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Dobrý podvečer všem ;) Carlosi já si na to úterý udělám čas ,ale až kolem 18 hodiny :) .A místo musíme probrat ,chce to ale nějakou větší čerpačku :D Dnes Jaruška vypověděla službu :o ,asi odešla baterka je tam už skoro 6 let :P OK,přijedu kdekoliv,už se těším :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Kde, kdy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 dobre ranko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Dobré ránko z milované práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Dobre rano pratele. Tak ja uz jsem zpatky v CR. Dojel jsem slozit a nalozit do Linze a ted jsem kousek od Budejic. Ted delam pauzu a vecer frcim zpatky do Lipska. Kam pojedu priste to fakt nevim. Tady je zrovna pod mrakem a celou noc prselo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Dobre rano z Imoly, uz ted je tady 28 stupnu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Cau Tomasi. Ted budes machrovat s teplotnimy rekordy ty misto me? Ty jo ani nevim kde je Imola? Uzivas si dovolene? Se mas! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Dobré ráno s obyvaku, tady máme 26 stupňů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Dobre rano,ja dnes az nocni takze ok :-),pokud bude ten sraz tak by to chtelo nekde na vetsim miste a nebo na Orlove 1 jak je tam to parkoviste,byvale CSAD a ted se tam uci autoskoly a je tam kousek taky kavarna,no pouvazujte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 mužeme třeba zamluvit i kulturák :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 :) Jo to muzem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Čusík...... :) Ja v patek oplachnul trosku karku. Ja čekám až začne pršet......... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Ja jsem vycistil sedacky a pokud bude prset ten tyden a vozim lidi do roboty tak to zas bude flekate :-( Ach jo,musim tam dat nejakou deku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Tak zatim,jdu ven,dem delat folie na nove mondeo :) PAk napiste jak jste se domluvili s tim srazem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 No a ja jdu pracovati........ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Brej den :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 To jsou zase radosti. Pomalu odchazi, teda odesla spojka ;) Doufam, ze zitra nejak za Vama dojedu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Tak jak zitra?je ten sraz a kde a v koliK?DIKY ZA INFO ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Dobre rano z Imoly, uz ted je tady 28 stupnu :-) Co robis v Imole ? F1 se tam nejede ;) To jsou zase radosti. Pomalu odchazi, teda odesla spojka :D Doufam, ze zitra nejak za Vama dojedu :( Ona jen tak sama od sebe odela ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 To jsou zase radosti. Pomalu odchazi, teda odesla spojka Mě na STK technik ve čtvrtek taky říkal,že mi brzo spojka odejde ;) ..a jak jsem se díval na cenu dvouhmoty,setrváku atd. tak mi z toho dobře nebylo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Dobrý večer všem Tak oživení baterky se nepovedlo,ráno zase mrtvo tak jsem musel koupit novou.A pro změnu jsem vzal 96ah ;) :D :( jo traktor potřebuje velkou :D A ten srazek bych viděl v Rudolfu to je ten hotel vedle rondlu ze směru z Ov,už jsme tam měli sraz 2x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Mě na STK technik ve čtvrtek taky říkal,že mi brzo spojka odejde :D ..a jak jsem se díval na cenu dvouhmoty,setrváku atd. tak mi z toho dobře nebylo :( Ale tak cena celkem jde. Tak si aspon o sobote maknu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Dobrý večer všem ;) A ten srazek bych viděl v Rudolfu to je ten hotel vedle rondlu ze směru z Ov,už jsme tam měli sraz 2x V kolik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Pěkny večer... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Dobrý večer všem Tak oživení baterky se nepovedlo,ráno zase mrtvo tak jsem musel koupit novou.A pro změnu jsem vzal 96ah ;) :D :( jo traktor potřebuje velkou :D A ten srazek bych viděl v Rudolfu to je ten hotel vedle rondlu ze směru z Ov,už jsme tam měli sraz 2x Byvala Formule . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 Pěkné ranko..... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 Zdravím, tak jak to dnes vypada?? Klapne neco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 Tak podlouhe dobe jsem se konecne dostal... Jak vidim nove zpravy se jen hemzi... No ja se na srazu asi dneska neobjevim... jeste musim hlidat 50 deti... :) docela dobra antikoncepce... Jinak v září pujde auto s vykonem nahoru jupii .... Jinak kdo jede na rozkos nechce jit nekdo na chatku? Pac ja asi v zari nebudu mit auto na srazu tak musim k nekomu do auta... kdo bude prosim tak solidarni a pribere me? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.