Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

přes léto je to vždycky špatný....protože proč srazovat v teple, v klidu do noci...to ne, to nikoho nebere, ale klepat kosu, u frňáku sopel, to se kecá každému parádně ;)

já na to taky zapoměl v zápalu boje, musel jsem do Tábora :)

Hoblíku, co to čtu o stranu zpět, že jedeš na fit figuru ??? povidej, co a jak ?

Odkaz ke komentáři
BadyS : To vis 110 kg nebyla zrovna ta spravna váha ;)

Fandím ti Tome :angry:

Ale možná to jde i jinak...kolega v práci odboural z jídelníčku všechny cukry,sacharidy,tzn. i bílé pečivo,brambory,sladké nápoje a cpe se tukem a žitnými výrobky a už shodil přes osm kilo za dva měsíce a deset cm v pase :palec: ...a pohyb stačí rychlá chůze a jízda na kole. :D

Odkaz ke komentáři

Pan učitel se ptá dětí:

,,Jestlipak děti znáte nějaké dráždidlo?"

Hned se hlásí František a volá.,,Pepř?" ,,Ano, to je dráždidlo."

Hlásí se Anička . ,,CHili papričky." ,,Výborně Aničko, to je také výborné dráždidlo."

Pepíček v první lavici u pana učitele hlásí jako o život, tak ho pan učitel vyvolá. ,,No prosím Pepíčku, řekni jaké znáš dráždidlo ty?" ,,Píča." Učitel je zděšen.,,No Pepíčku!

To není žádné dráždidlo a okamžitě mi dej žákovskou knížku, napíši ti poznámku a zítra mi ji přineseš od tatínka podepsanou."

Druhý den přijde Pepíček do třídy dá žákovskou panu učiteli a odchází si sednout až do poslední lavice.

,,Copak,copak, že jdeš až dozadu?"Ptá se pan učitel.

,Páááč tatínek pravil, že když pro vás píča není žádný dráždidlo, tak jste nejspíš buzerant a od takových se mám držet radši dál."

Odkaz ke komentáři

CARLOS - no ne ale nechci at mi na svatbe zeni sakra a predpoved na pristi sobotu je DEST :palec:

VERUSH - Ne pocasi mi neskazilo naladu,ja jen cekam do 19 hod a vyrazim pro svetla :-) a namontuji ledky co mi prisli do SPZ bo v prvni varce nebyli :angry:

DEKO - To je dost dobry vtip,to jsem jeste neslysel ;)

Co jinak delate?Nebo co planujete na vikend?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...