Mark98 Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 Hele za 10 ti to prehodim i pred barakem Tak na to bych se přijel podívat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 Tak na to bych se přijel podívat :) takže termín ? :D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 Sobota no problem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 Tak tak teť zvažuji že prozatím přehodím hlavu z motoru co doveze Badys a udělám rozvody na víc prozatím nejsou peníze .Můj domací bankéř to neschvalil :) :lol: Miro a to AFN,to uz ma konektory co potrebujes na novou kablovacku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 Miro a to AFN,to uz ma konektory co potrebujes na novou kablovacku ?Kablovačka není problém. Váša řikal že jdou přepinovat konektoryA těch deset tisic je včetně všech dílů co bude třeba,to je těsněn,í šrouby, gufera,oleje filtry, atd za praci asi 6500 A jdeme čumět na Ligu mistrů ,Plzeň vede 1:0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 http://havirovsky.denik.cz/zpravy_region/2...del-asfalt.html to zas bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Dobré ráno všem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Čus lidi.....kde je kdo...... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 cau. Ja jsem tu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Dobré odpoledne všem ;) Tak motor na vyměnu do Jarušky je už v garáži :lool: .A děkuji Marošovi že mi ho pomohl vytáhnout z auta a dát do garáže,dík :) Zítra nechám odsát klimu a dovezu rozvody od Seba a ve Škodovce objednám několik těsnění a můžu začit to připravovat na přehození ,jinak turbo tam půjde původní z 81kw ;) ale až našetřím tak tam půjde nové ,teda pokud mi nerupne v bedně :lool: ;) nezačnu shánět O2 4x4 :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Kamarádi mám na vás véééélkou prosbu. Začínám pokukovat po větším autě a nevím do čeho jít. Na 99% to bude octa, ale jaká benzín nebo nafta? Mám nájezd cca 10000 km za rok, oplatí se mi nafta? Nejde mi o výkon, potřebuji auto na ježdění do práce a pro rodinu. A další věc jestli OI nebo OII, finančně bych to viděl spíš na OI tour. Je v té OII tak velký rozdíl nebo stačí OI? Takže otázka č.1 : Benzín nebo nafta? č.2 : OI nebo OII Dík za každou radu a termín nákupu by byl nejspíš na jaře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Miro jako ropák ti doporučuji naftu,z jediného důvodu a tím je spotřeba :lool: A pokud jde o to jestli O1 nebo O2 ;) tak to je na tobě ale já bych šel do O2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 (upraveno) Woody,budes kupovat starsi a v jake cenove relaci ? Hodne lidi mi tvrdi ze O1 je vetsi drzak nez O2.S tvojim najezdem by asi stacil benal . Ja bych ale sel do O2 combi v nafte 1,9 tdi. Tisci lidi tisic nazoru. Neches moje auto ;) Upraveno Září 14, 2011 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Nové teď nedám :lool: , cenová relace je cca 150litrů a podmínka kombi. A právě na této ceně začínají OII což mi připadá, že jsou to ty nedodrbanější, kdežto OI se dá sehnat i slušná. Chtěl bych nafťáka, spotřeba je supr, ale děsí mě něco takového co se třeba stalo Neználkovi. Odejít mi turbo tak dát 17litru za nové je pálka jak cyp vzhledem k tomu že je Monča doma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Mirďo tak to je prostě pech to se ti může stát i u benzínu,prostě je to smůla a jsem z toho taky na mrtvici ale život frčí dál,a tak to beru tak jak to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Zdarec klucí. :lool: Woody kup benzín už sis zvyknul na tu vůni ;) v ceně miňimální rozdíl,a je lehčí nekurví to předek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 No ja ti nic jineho nez benzin neporadim ;) I pri mem najezdu km vede vzdy benal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 No jo, ale já potřebuji auto do práce, jinač se tam nedostanu. Takže by se to muselo opravit ihned :lool: . U mojeho benzínu se to stát nemůže neboť z turba má jen to písmeno T ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 za kolik budes prodavat svoji fabcu ? Nesmis moc myslet co kdyby se vysralo,bo si nic nekupis. Jinak starsi seriove turbo kupis kolem 4 tisic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 No jo, ale já potřebuji auto do práce, jinač se tam nedostanu. Takže by se to muselo opravit ihned ;) .U mojeho benzínu se to stát nemůže neboť z turba má jen to písmeno T ;) Jak řikam i když to máš v garáži nebo ni tak ti lépe startne než nafťák,popř.náklady na provoz máš menčí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Fabku nevím za kolik to je otázka? Bud ji prodám a koupím větší anebo ji nechám Monči a druhé budem kupovat až za dva roky jak půjde do práce. Doma je zatím vše ve fázi vyjednávání :lool: Spíš bych se přikláněl k té první verzi a proto už po nečem pokukuji ;) Jindro povedl se ti smáznout ten servisní interval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Halóóóóóóóóó kde je kdo :lool: já se tu začínám bát ;) :lool: ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 OI nebo OII - radím OII nafta x béno...pokud naftu rozhodně držák 1.9TDi 77kW pokud béno, v té ceně nic jiného nebude než 1.6MPi...žadné terno, ale jezdí to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Dobré odpoledne všem ;) Tak motor na vyměnu do Jarušky je už v garáži :lool: .A děkuji Marošovi že mi ho pomohl vytáhnout z auta a dát do garáže,dík :) Zítra nechám odsát klimu a dovezu rozvody od Seba a ve Škodovce objednám několik těsnění a můžu začit to připravovat na přehození ,jinak turbo tam půjde původní z 81kw ;) ale až našetřím tak tam půjde nové ,teda pokud mi nerupne v bedně :lool: ;) nezačnu shánět O2 4x4 :P GT1749VB mas objednane, jak koukam tak uz ho nechces... no nic, dam ho do regalu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Zdenku jsem finačně na dně a můj rodiny bankéř mi nechce nic dát :lool: jedině na lizačku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Zdenku jsem finačně na dně a můj rodiny bankéř mi nechce nic dát ;) jedině na lizačku :lool: Na lizacku muzes vzit bankere ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Nepomohlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Fabku nevím za kolik to je otázka? Bud ji prodám a koupím větší anebo ji nechám Monči a druhé budem kupovat až za dva roky jak půjde do práce. Doma je zatím vše ve fázi vyjednávání :lool: Spíš bych se přikláněl k té první verzi a proto už po nečem pokukuji ;) Jindro povedl se ti smáznout ten servisní interval? Čus Woody :lool: podařilo hned na poprvé ;) dííkec za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Dobré ráno všem ;) Zase nějaké novinky :o ,prve jsem měl dojem že jsem na úplně jinem foru :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.