Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Miro a to AFN,to uz ma konektory co potrebujes na novou kablovacku ?
Kablovačka není problém. Váša řikal že jdou přepinovat konektory

A těch deset tisic je včetně všech dílů co bude třeba,to je těsněn,í šrouby, gufera,oleje filtry, atd za praci asi 6500

A jdeme čumět na Ligu mistrů ,Plzeň vede 1:0

Odkaz ke komentáři

Dobré odpoledne všem ;) Tak motor na vyměnu do Jarušky je už v garáži :lool: .A děkuji Marošovi že mi ho pomohl vytáhnout z auta a dát do garáže,dík :)

Zítra nechám odsát klimu a dovezu rozvody od Seba a ve Škodovce objednám několik těsnění a můžu začit to připravovat na přehození ,jinak turbo tam půjde původní z 81kw ;) ale až našetřím tak tam půjde nové ,teda pokud mi nerupne v bedně :lool: ;) nezačnu shánět O2 4x4 :P

Odkaz ke komentáři

Kamarádi mám na vás véééélkou prosbu.

Začínám pokukovat po větším autě a nevím do čeho jít. Na 99% to bude octa, ale jaká benzín nebo nafta? Mám nájezd cca 10000 km za rok, oplatí se mi nafta? Nejde mi o výkon, potřebuji auto na ježdění do práce a pro rodinu. A další věc jestli OI nebo OII, finančně bych to viděl spíš na OI tour. Je v té OII tak velký rozdíl nebo stačí OI?

Takže otázka

č.1 : Benzín nebo nafta?

č.2 : OI nebo OII

Dík za každou radu a termín nákupu by byl nejspíš na jaře ;)

Odkaz ke komentáři

Woody,budes kupovat starsi a v jake cenove relaci ?

Hodne lidi mi tvrdi ze O1 je vetsi drzak nez O2.S tvojim najezdem by asi stacil benal .

Ja bych ale sel do O2 combi v nafte 1,9 tdi.

Tisci lidi tisic nazoru.

Neches moje auto ;)

Upraveno uživatelem maros
Odkaz ke komentáři

Nové teď nedám :lool: , cenová relace je cca 150litrů a podmínka kombi.

A právě na této ceně začínají OII což mi připadá, že jsou to ty nedodrbanější, kdežto OI se dá sehnat i slušná. Chtěl bych nafťáka, spotřeba je supr, ale děsí mě něco takového co se třeba stalo Neználkovi. Odejít mi turbo tak dát 17litru za nové je pálka jak cyp vzhledem k tomu že je Monča doma ;)

Odkaz ke komentáři
No jo, ale já potřebuji auto do práce, jinač se tam nedostanu. Takže by se to muselo opravit ihned ;) .

U mojeho benzínu se to stát nemůže neboť z turba má jen to písmeno T ;)

Jak řikam i když to máš v garáži nebo ni tak ti lépe startne než nafťák,popř.náklady na provoz máš menčí :lool:

Odkaz ke komentáři

Fabku nevím za kolik to je otázka? Bud ji prodám a koupím větší anebo ji nechám Monči a druhé budem kupovat až za dva roky jak půjde do práce. Doma je zatím vše ve fázi vyjednávání :lool: Spíš bych se přikláněl k té první verzi a proto už po nečem pokukuji ;)

Jindro povedl se ti smáznout ten servisní interval?

Odkaz ke komentáři
Dobré odpoledne všem ;) Tak motor na vyměnu do Jarušky je už v garáži :lool: .A děkuji Marošovi že mi ho pomohl vytáhnout z auta a dát do garáže,dík :)

Zítra nechám odsát klimu a dovezu rozvody od Seba a ve Škodovce objednám několik těsnění a můžu začit to připravovat na přehození ,jinak turbo tam půjde původní z 81kw ;) ale až našetřím tak tam půjde nové ,teda pokud mi nerupne v bedně :lool: ;) nezačnu shánět O2 4x4 :P

GT1749VB mas objednane, jak koukam tak uz ho nechces... no nic, dam ho do regalu...

Odkaz ke komentáři
Fabku nevím za kolik to je otázka? Bud ji prodám a koupím větší anebo ji nechám Monči a druhé budem kupovat až za dva roky jak půjde do práce. Doma je zatím vše ve fázi vyjednávání :lool: Spíš bych se přikláněl k té první verzi a proto už po nečem pokukuji ;)

Jindro povedl se ti smáznout ten servisní interval?

Čus Woody :lool: podařilo hned na poprvé ;) dííkec za radu :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...