Janek250 Odesláno Září 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2011 A co vlastně děláš, jezdíš pořád s kamionem jako brácha (teda pokud jsi kdy jezdil, mám v tom trochu zmatek :D)? jo uz zase jezdim, ale nemam tak toulave boty jako Kubas. Jezdim uz jen vnitro a snazim se byt na vikendy doma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Aha, i tak je to opruz ne? Vždy si říkám, že to musím být hrozná nuda v těch 85km/h. Já se nudím už při 130. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 Dobré ráno opět z Ostravy nové fórum koukám, libi se mi ;) Neználku: budu ve 14h v garage, tak se zastav pro ty ND. dík....nebo možná pojedu do toho Havru tak ti dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 Krásné ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 Brej den :) cabrio pro Woodyho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 Tak to maxi kabrio je nádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 Chlap kazdou noc straslive chrape. Zena se rozhodla vyzkouset tip sve kamaradky a v noci, kdyz chlap zase chrapal, nalepila mu pod nos papir od olomouckych syrecku. Chlap zafrkal, prestal chrapat a povida: "Marie, spis?" "Ne,nespim." "Tak se prikryj." -------------------------------------------------------------------------------- Podnikatel posílá domů manželce SMS: "Jsem unavený, souložit nebudeme, jenom mi ho vykouříš". Manželka odpoví: "Jsem také unavená, vyhoň si ho do sklenice, vypiju to ráno. :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 Dobrý večer všem ;) Dnešní den jsem věnoval přípravě na přehození motoru a shánění různých těsnění a dalších ptákovin na sobotu a neděli .Ať už je to hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 Neboj, to pujde jako po másle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 Perla to je maslicko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 Povidla jsou lepsi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Dobré ráno všem ;) Den D je tu tak s chutí do toho a půl je hotovo ,ale já potřebuji aby to bylo hotovo celé :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Protože jsem v hospodě sám tak si dopiju kávičku a jdu do garáže .Ať něco udělám :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Caute bando. Tak to teda koukam na ty zmeny. CLovek si udela vylet do Vilniusu a hned tady tohle. Za me zatim nic moc. Ale asi si budeme muset zvyknout... Miro drzim palce at se ti dari. Woody s tvym najezdem je naftak na nic. To ho utrapis a budes platit zbytecne za servis. Kup benzin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Nazdar Bando,novej topic se mi celkem libi az nato ze to SZ je neprehledne a nevim cim mam moc odpovidat,proc je to vubec v Aj kdyz jsem v cesku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Září 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Nazdar Bando,novej topic se mi celkem libi az nato ze to SZ je neprehledne a nevim cim mam moc odpovidat,proc je to vubec v Aj kdyz jsem v cesku? caute bando koho jeste trapi forum v Anglictine,tak si to muze prepnout do Cestiny. Hledejte uplne v levo dole hned vedle zvhledu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 blbý večer končí mi 3 tydenní dovolená a zítra nástup :o :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 blbý večer končí mi 3 tydenní dovolená a zítra nástup :o :o :o Woody to zvladnes. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Janek250 - Jo mam,preplo se mi to samo ale prvni den jsem to mel v AJ vsechno :-) ale diky za radu jak jinak,nebojte taky jsem nastoupil po 14 dnech opet do prace a v poho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Co delate? Ja sedim a premyslim co bude dal.... Nevite nekdo nahodou o Jawe?? Nejlepe 350.... ??? Mam chut zase vlastnit masinu a pekna Jawa by nebyla k zahozeni. Kdyby neco tak SZ. Dikec. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Čau Tak před chvíli jsem chtěl zajet něco odvézt, zapínám světla a prásk - potkávačky kaput. Myslel jsem, že pojistky ale zbytek světel fungoval, nakonec byly prdlé obě žárovky, už se to někomu stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Lanci stat se to muze. Mozne je totiz cokoliv. A ja si zitra zase flaknu Warszawu. Vcera jsem se vratil z Litvy a bylo to zajimave. Takze cau snad v utery. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Pravděpodobnost je ale dost nízká, i když tomu asi nahrál fakt, že obě žárovky byly dány ve stejný den, ze stejného balíčku. No ale sranda, člověk jede a najednou tma. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Dobré ráno všem ;) Tak už jsem doma a Jaruška má jinej motor,velké poděkování MAROŠOVI :palec: bez něj bych to asi nedal a Jarunka si přede jako za mlada :lool: :lool: Přidám pár fotek vic jich bude v Jaruščiném tématu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Miro,nema vubec zac a snad to bude slapat v pohode. No,uz vadnu a pada na mne unava,tak jdu spat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 Dobré nedělní ráno všem, Mirku: tak ať Jaruška po operaci funguje jak má :-) Maroš: povidla už jsem dlouho neměla, jdu hledat do špajzu - dík za tip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 Krásné ráno všem ;) Tak kavulka už proběhla ještě chvilečku spočnu a honem do garáže.A taky jsem přišel na to proč se spouštěl pořát alarm ,byl zlomenej kontakt na kapotě :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 jste borci, já vám to povídal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.