Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

a to ti vysly hodiny ,kdyz jsi nespal ?

Marosu ja prijel den pred tim v 9h jenze se nedalo pres den spat a byl jsem vzhuru az do pulnoci a to uz jsme mel po pauze a dispecerovi tam ve 2h vyskocila extra prace za super prachy tak me vzbudil a hnal. Oni si zas davaj bacha na aetr u kartovych aut. :)

Odkaz ke komentáři

Krasne dopoledne pratele. To tady nidko nechodi nebo co? Ja se drzim Badysova hesla a nedelam uz od stredy nic :prcprc: Ale zitra rano me ceka uzasna cesta do Marsei!! Jak ja se tam tesim. Pekne pohodicka. Cesta tam dva dny, z5 to same. Parkuje se 5m od more. Jee to bude zivacka. A jedeme dve auta. A nahodou kolega co je uplne v klidu. To bude zasivarna B)

Odkaz ke komentáři

Cau lidi,muzete mi prosim pomoct?Daval jsem na OII zadni naraznik s facu ale nedrzi pod svetlama je tam prej jinej drzak,nevite jake je cislo dilu?Ve skodovce jsou neschopni a nemuzou mi nic najit sakra:-( u pred FL se ten zadni naraznik nytoval plast.kolickama s boku a u FL nebo RS to je zhora ale je tam drzak nato,nekdo rika ze je to stejne jak combi tak nevim,nevite nekdo prosim?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...