Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravím......už začiná zima a ji v dolinách......palec.gif

Dobre dopoledne. Tak ja uz pomalu balim.

Deko rekl bych ze jen ty ty :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo a vcera jsem v Czesine na Orlenu bral Vervu a litr vysel cca na 35,1kc. Jo hold jim zvedli taky DPH.... :angry:

Jo s tou naftou to je hnus...ja bral u vOrlové u Hypernovy za 36.40 kč.O korunu to se neoplatí jezdit do Polska.....blink.gif

A nebo budem jezdit na friovací ...litr za 24 kč.....lol.gif

Odkaz ke komentáři

Caute. Tak ja sedim cely den na servise v praze. Na aute nefungoval bufik,na navesu praskly mech a pul auta po tme. Takze jsem si dal 900km do Lipska pres firmu, 1:30h spanku, a nocni cestru do prahy. No a zatim jsem spal tady v kresle tak necele 3h... No a vecer zase zpatky do Lipska... Ach jo... To jsou ksefty... :(

Odkaz ke komentáři

Caute. Tak ja sedim cely den na servise v praze. Na aute nefungoval bufik,na navesu praskly mech a pul auta po tme. Takze jsem si dal 900km do Lipska pres firmu, 1:30h spanku, a nocni cestru do prahy. No a zatim jsem spal tady v kresle tak necele 3h... No a vecer zase zpatky do Lipska... Ach jo... To jsou ksefty... :(

Tak zase v práci jo......palec.gif

Odkaz ke komentáři

No ja byl s MAN Servisu a kdyz mi medvidka napichli tak jim zkolaboval pc... Takze by to asi i stihli ale nedokazali zjistit co tomu je. Jsem si rikal,ze ho mohli vymenit cely. Je to i autorizovany servis Webasto... Ale i tak by to asi nejelo protoze se nedostali do meho pc.... :(

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

No ja byl s MAN Servisu a kdyz mi medvidka napichli tak jim zkolaboval pc... Takze by to asi i stihli ale nedokazali zjistit co tomu je. Jsem si rikal,ze ho mohli vymenit cely. Je to i autorizovany servis Webasto... Ale i tak by to asi nejelo protoze se nedostali do meho pc.... :(

Tak to vis bez diag uz se skoro nic neudela :(

Tak snad ti brzo opravi bufa,bo tu u nas bylo v noci -13 ...brr

Odkaz ke komentáři

No tak snad jo. Jinak hezke poledne. Vzbudil jsem se do krasneho snezeni. Kurna s tim motorem se mi spi blbe. Ale musim to vydrzet do utery. Hned jak se vratim z Kodane tak mi maj opravit to topeni...

Jo a malem bych zapomel. Jiriku vse nejlepsi k dnesnim narozkam :palec:

Odkaz ke komentáři

Caute z Rostoku. Uz cekam na trajekt do Gedseru v Dansku. Dneska byla celkem prca z Lipska do Berlina. Vsude snih tak jsem tlacil osobaky aby to trosku jelo :rolleyes:

Marosi klidne i cely den. Prece nebudu mrznout. Je to jejich problem. A mam trosku zvedle otacky tempomatem aby se ten motor trosku prohrival a mazal... Jinak to moc topit nechce. :) A po pulnoci dorazim do Kodane a budu tam stat 24h a to budu klapat dle potreby... :rolleyes:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...