Neználek Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Přijemné dopoledne všem ;) Dobré ráno. Miro do KFC bych i zajel, ale jestli by jsme tam měli jet sami tak nevím,no. Monča říká, ať se radši staviš k nám na kafe a pokecáme Uvažuji, že zítra skočíme na bazén, nejel by někdo s náma? http://www.bospor.info/cz/aquacentrum-bohumin/ Je tam i sauna Mirďo poděkuj Monče za pozvání,ale to si nechám až na jaro .Už se těšim jak posedíme v altánku.Tajně jsem doufál že nás bude víc ale počasí je proti nám,tak to necháme na příští týden snad bude líp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Zdarec to kfc bychom mohli dát určo se někdo přidá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Brej den :) taky bych se přidal v pátek v 17 hod,nebo v sobotu 18.hod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Myslim ze i ja bych si dal neco od tech amiku a rad vas videl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak to se musíme rozhodnout pro termín ,já můžu oba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Já se hlásim na pátek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 ja mysle ze se hlasite na dnesek :lool: Jinak v patek bych mohl snad na tu 17 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Custe. Tak ja uz sedim u sestrenky a koukam na telku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 kubo,pekne v teplicku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Jo jo a tewd sedime v hospode a davame si plzen s tanku ale nejak mi to pivo nejede :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Pěkné ranko.... No Kube ,že tobě nejede pivo?....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Dobre dopoledne. Romane budes se divit ale nejede. Jak jsem byl doma tak jsem mel jen 4kousky a ani v praci jsem si nekoupil. Vcera jsem mel 5kousku a vubec i nejelo. Kdyz jsme v tehle hospode byli posledne tak jsem jich dal v klidu 10 a ted jen pulku :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 No to pekne,taky se mi to stava ale ja moc pivo nepiju jen nekdy v lete Zrovna byla treba spatna becka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Aha tak přepitý.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Oni tam maji tanky a z tech je to pivo vzdycky skvele a hlavne toci plzen Proste mi to nejede. V praci mi kolega nabidl hajnekena a tez mi nechutnal... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Oni tam maji tanky a z tech je to pivo vzdycky skvele a hlavne toci plzen Proste mi to nejede. V praci mi kolega nabidl hajnekena a tez mi nechutnal... :( Jo hold Kube musíš se stím smířit, prostě stárneš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Jo hold Kube musíš se stím smířit, prostě stárneš :D Jo jo ted uz jen vinko doma v kresle u telky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Vínko?......Raději čajíček......samozřejmě bez rumu...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Vínko?......Raději čajíček......samozřejmě bez rumu...... Zadny caj,caj je pro slabcaky jedine s rumem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 No tak caj jsme si ted uvaril. To me Rubi skazila jak jsem lezel doma... Furt cajicky, rumu malo, pivo zadne... :D Jsem vypadl ze cviku a je po prdeli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 No tak caj jsme si ted uvaril. To me Rubi skazila jak jsem lezel doma... Furt cajicky, rumu malo, pivo zadne... :D Jsem vypadl ze cviku a je po prdeli Nevadi,muzes ji ale podekovat ze se o tebe pekne starala a vylecila te,neboj zase tomu prijdes na chut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Ty a vis,ze me to ani nelaka... Vypil jsme tak 60piv za tri tydny.... Jestli to udrzim v klidu a zustane jen u toho obcasneho cepovaneho tak budu rad. A hlavne v tehle kose se mi ani nechce popijet studene lahvace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Ty a vis,ze me to ani nelaka... Vypil jsme tak 60piv za tri tydny.... Jestli to udrzim v klidu a zustane jen u toho obcasneho cepovaneho tak budu rad. A hlavne v tehle kose se mi ani nechce popijet studene lahvace To mas pravdu v kose to tak dobre nechutna,je traba pivo v lahvi nepiju a kdyz tocene tak obcas v lete ale mas pravdu obcas je fajn nesmi nic clovek prehanet vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Dobré skoropoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Dobré skoropoledne všem ;) Nazdar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Ale dnes nás tu je :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Jak nikdo....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Jak nikdo....... Pravě že hodně Kárle se ti sešli číselné řady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.