Woody Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Bry večer, tak ja mam dnes paťulinek a dobrou svaču tak se celkem těším na šichtu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Tak Miro do ničeho nedlubat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Ahooj,parada,mi jsme byli v Karvine v parku BozenyNemcove a zacalo brutalne snezit takove perlicky tak jsme valili do auta a smer tesko :D a ty?? Co jsem říkal...zima je zpátky..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Dobré ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Zdravím...... Maroši včera jsem byl u tvého baráku ,že pokecáme a nic potom jsem ti volal a taky nic.Nejel jsi s Kubem pryč..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Cest. Ja zapomnel mobil v aute a vecer uz jsem ti nevolal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Caute,jak se mate ja dobre! Vectom - No jo uz je zpet ale nevadi ve ctvrtek za TDIFunem konecne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Dobrý večer všem ;) Rubi jak je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Custe bando...Tak co kdy dame kafe nebo kofolu nekde?? dlouho jsem vas nevidel a rad bych se dozvedel co noveho za ty cas co jsem necetl prispevky a vas nevidel... Ja jsem jeste na nocni tak ted mam asi 5 min pauzu a za hodku hura na dve hodinky spat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Dobré ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Zdarec...... Cest. Ja zapomnel mobil v aute a vecer uz jsem ti nevolal. Ty jo tak to jo ...tak ja jsem byl u tvého baráku,ale nechtěl jsem zvonit tak jsem ti volal......do auta..... Caute,jak se mate ja dobre! Vectom - No jo uz je zpet ale nevadi ve ctvrtek za TDIFunem konecne! Jdeš přidat koníky....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Jo jo nejake ty poniky :D sam jsem zvedav no,ty jsi spokojeny??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Jo jo nejake ty poniky :D sam jsem zvedav no,ty jsi spokojeny??? První dojmy super,ale po týdnu už by to chtělo zvednout znova......ale to by už bylo o něco více peněz.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Ok dekuji ti :-) jsem zvedav pak napisu no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Zdarec...... Ty jo tak to jo ...tak ja jsem byl u tvého baráku,ale nechtěl jsem zvonit tak jsem ti volal......do auta..... Jdeš přidat koníky....... a dneska jsem ho zase rano zapomnel doma a vracel se po neho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 (upraveno) Jo Maroši a bude hůř :o ,skleróza je strašná potvora :smich: :lool: . A jinak dobrý večer kamarádi :) Upraveno Únor 28, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 To mi povidej. :D uz to sleduju ted :D Kdybych dneska nepotreboval volat tak se nevracim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 CAute bando Tak jsem si z Kodane udelal necekany vylet do Stockholmu a vratil jsem se do Lipska az ted. Uz mam slozene a doufam,ze mi zitra neprijde zadna prace. Chytnul jsem naprosto uzasne pocasi. Slunicko a jasno a konecne jsem jen Svedsko ve dne takze kochani se No nadhera Ale dojebany jak ciganske hracky :( Romane nevzal bych te Nejsi ani hezka slecna ani sikovna kamradka takze mas smolika :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Dobré ráno všem ;) Kube on se nechá předělat :o ,a udělá si facelift :smich: tak ho vem sebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Na úrad práce v Banskej Bystrici príde chlapík a upúta ho inzerát na miesto "gynekologický asistent". Tak sa spýta úradníka, v čom táto práca spočíva.... Úradník vytiahne zložku a hovorí: "Gynekologický asistent.... Tu to máme... No... to prijmete príslušnú dámu a pripravíte ju.... na vyšetrenie... Čo to znamená? No... vyzlečiete jej spodné prádlo, uložíte ju na vyšetrovacie kreslo.... namydlíte rozkrok.... oholíte... a potom jej pohlavný orgán jemne premasírujete olejom kvôli prekrveniu - pre ľahšie vyšetrenie... Plat? No... sú tam akože sťažené... podmienky... Sú tam aj služby, aj nočné... no.... robí to okolo 1.500,- v hrubom mesačne.... Ale ak máte záujem, museli by ste ísť teraz do Brezna." Chlapík sa prekvapene pýta: "Tá práca je teda v Brezne?" Úradník: "Nie, práca je tu, v B. Bystrici, ale v Brezne momentálne končí zástup záujemcov..." :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Zdravím...... Dneska je super....... CAute bando Tak jsem si z Kodane udelal necekany vylet do Stockholmu a vratil jsem se do Lipska az ted. Uz mam slozene a doufam,ze mi zitra neprijde zadna prace. Chytnul jsem naprosto uzasne pocasi. Slunicko a jasno a konecne jsem jen Svedsko ve dne takze kochani se No nadhera Ale dojebany jak ciganske hracky :( Romane nevzal bych te Nejsi ani hezka slecna ani sikovna kamradka takze mas smolika :D Já jsi vezmu paruku a mini.....bude to stačit...... Dobré ráno všem ;) Kube on se nechá předělat :o ,a udělá si facelift :smich: tak ho vem sebou Jo jo....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Nic syfony dva. Uchylaci jedni :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Hej nedráždí....jinak sednu do auta a valím směr Švédsko..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 dobre Kube! ja bych si dal ten malinkatej dortik :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Romane klidne jed, ja uz tam stejne nejsem :D Princesi jsem dostal na trajektu fajny zakusek jako desert k obedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Kube - Fakt???No pekne snad sis ho vychutnal a nebo ti ho davaj porad abys jim neusnul Kurna ty si ale cestovatel ti reknu,to uz mas projety skoro cely svet ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Ne zatim jen evropu a prevazne zapadni. Na vychod me to moc netahne. I kdyz Rusko bych si dal ale ne s kamionem. A na lodi fasuju: kajutu,dve jidla a voucher do obchodu. Z Rostocku do Trelleborku to pruje cca 7h takze se nabastis kdyz vyplouvas, pak si das v kajute sprchu a jdes spinkat a hodku pred doplutim te vzbudi tak si zajdes na jidlo jeste jednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Dobré odpoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.