Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

-Když nepřijde hora k Mohamedovi, kokain asi nebyl kvalitní.

-Pes, který štěká, je nedovařený.

-"Vegetarián" je starý indiánský výraz pro "špatnýlovec".

-Včera ve 3 v noci u mě zvonil soused. Normálně přišel ve 3 v noci a zazvonil! Sem se tak lekl, že mi málem vypadla vrtačka z ruky.

-Jsem jako džin... zjevím se všude, kde se otevře láhev.

-Když Graham Bell vynalezl telefon, měl už tři zmeškané hovory od Járy Cimrmana.

-Víte, kdy kuře naposled pípne? - V Tescu u pokladny

:D

Odkaz ke komentáři

Problem je ve velikosti akce a obsazeni. Sraz na 1 den je v poho s aknetou, ale vikend a at je ubytovani. Kazdy ma vzdy reci, ale zaridit neco...... sorac, ze jsem to tak napsal, ale je to pravda. Prectete si, co jste napsali jeste jednou :blink: Celkem me mrzi tento pristup, ale asi hlavni problem u nekterych bude, ze to delam ja. Hlavni je, at dojede kdo chce a co nejvice lidi. Pokud me nekdo vystrida a prijede vice lidi, nemam problem a rad se stahnu ;)

Odkaz ke komentáři

Takže i když mi termin supr vyhovuje tak stejně nejedu. Bez stare gardy to neni SRAZ OSTAVSKA!

:( :( :(

takove jednani je tedy nic moc vuči Dekovi!!!! a přijde mi to dětinské psat takove blbosti!!! a myslím si že se "stara garda" sklada z vice členů ne?? jeden napíše že nejede a ty už taky nejedeš?? blink.gif ja bych počkal na komentaře vice lidí a uvidí se.. jinak klobouk dolu že Do toho Deko jde!! vše je o komunikaci a ne o unahlených zavěrech!!

Upraveno uživatelem Bazy
Odkaz ke komentáři

Hoši Hoši, stará garda teda překvapila :lol: To že to nevyjde každému, s tím se nedá nic dělat, tak to chodí, bohužel zařídit sraz s možností ubytování a v relativně nabité době, kdy jsou samé školy v přírodě atd je vopruz, to není jako svolat kafe ve slezském dvoře, nebo dát fotomeeting na plácku....každá akce je super, každá je však specifická....

myslím si, že Deko to dal hodně dost dopředu vědět, kdy se akce koná, kdo má možnost přeložit nějakou událost na to prostor má, je jasné že dovolené apod to už se těžko láme, každopádně to chce chuť s tím něco udělat...

Minulý rok jsi neználku pamatuju taky nepřijel, už ani nevím jak to bylo s těma termínama, tak nějak jsem s tebou počítal a všichni se mi tam smáli, nene ten má ryby, ten to sere ;)

Každopádně nic nového to asi není, že se sraz koná začátkem června, jako každý rok +- týden a strhávat lavinu, já nejedu, já taky nepojedu, to teda čumím stará gardo !!!

Odkaz ke komentáři

Minulý rok jsi neználku pamatuju taky nepřijel, už ani nevím jak to bylo s těma termínama, tak nějak jsem s tebou počítal a všichni se mi tam smáli, nene ten má ryby, ten to sere ;)

Každopádně nic nového to asi není, že se sraz koná začátkem června, jako každý rok +- týden a strhávat lavinu, já nejedu, já taky nepojedu, to teda čumím stará gardo !!!

Bade tak to né ,dvakrát jsem kámoše přesvědčil a zkrátili jsme ryby o 4 dny a dva roky jsem byl v Malenkách ,loni jsem říkal hned že nejedu protože ho nemužu tam nechat samotného,a po Frenu jsme se domlouvali že se to posune ža po 15.6.Ale pokud to nejde tak tam prostě nebudu i když mě to sere ale nedá se nic dělat

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...