Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

tak mi to přijde trochu nefer. Na minulem sraze ve Dvoře jsme probirali termin srazu. Byl tam i Deko, także vedel jak to je se starou gardou, ktera jezdi na srazy od začatku.

A co se tyče mne, tak asi vite, že nemam octu a jezdim čim jezdim. Ale srazu se učastnim vždy hlavně kvuli stare gardě, takže asi tak.

takove jednani je tedy nic moc vuči Dekovi!!!! a přijde mi to dětinské psat takove blbosti!!! a myslím si že se "stara garda" sklada z vice členů ne?? jeden napíše že nejede a ty už taky nejedeš?? blink.gif ja bych počkal na komentaře vice lidí a uvidí se.. jinak klobouk dolu že Do toho Deko jde!! vše je o komunikaci a ne o unahlených zavěrech!!i

mysliš nebo to viš? Stara garda co jezdi od začatku moc členu nema, ale ty asi o tom prd viš.

A navic by sis mohl vymyslet orginalnějši jmeno pod avatarem ;)

Odkaz ke komentáři

Sice jsem si rekl, ze nebudu reagovat.... Termin jsem dal pevny a takovy, kde je co nejvice ubytovacich mist. Jsou tam i dalsi akce, tak ten vyber je opravdu velky. Dale se bohuzel nejde zavdecit vsem a kdo jede na principu, ze nejede ten, tak nejedu ani ja, jo ta Vase "stara garda" se nam ukazala .... lidi je to jednou za rok a kdyz opravdu clovek chce a chce pokecat s kamarady, tak si ten cas vzdy udela. Clovek se snazi a chce, aby se srazek udal a pak dostane takove reakce. Opravdu si Vase prispevky jeste jednou prectete a zamyslete se.

Odkaz ke komentáři

tak mi to přijde trochu nefer. Na minulem sraze ve Dvoře jsme probirali termin srazu. Byl tam i Deko, także vedel jak to je se starou gardou, ktera jezdi na srazy od začatku.

A co se tyče mne, tak asi vite, že nemam octu a jezdim čim jezdim. Ale srazu se učastnim vždy hlavně kvuli stare gardě, takže asi tak.

mysliš nebo to viš? Stara garda co jezdi od začatku moc členu nema, ale ty asi o tom prd viš.

A navic by sis mohl vymyslet orginalnějši jmeno pod avatarem ;)

:D kdybych věděl že ho máš tak bych si takovy podpis pod avatar určitě nedal lol.gif ale myslím že se tady nebudem poštuchovat kvuli najakym podpisum pod avatarem to je ted vedlejší...... ale stejně.. "já ho mám hezčí" laugh.gifwallbash.gif

nicméně se na sraz těším hlavně na spanilku ta byla minule super palec.gif

Odkaz ke komentáři

Vidím ,že se to tady začíná pomalu rozmr*ávat,,ty vztahy.

Serte na to,,nebyl jsem tady ani nevím jak dlouho,ale tadleta havexovic parta je pro mne jako druha rodina a to bez keců a zbytečnejch řečí.Kdo nemůže dorazit ,bohužel,ale svět se nezboří a uvidíme se jindy ..Byli jsme vždycky jedna parta a dodnes nezapomenu jak jsme se smíchy dusil v mekáčí v ostravě a to jen díky lidem co vůbec Havex tvoří :)) .

Okolní okresy a města nám mužou jen závidět :) Havex je sice o autech ,ale hlavně o lidech kolem nich,kteří tenhle celek tvoří !Mnohdy se s partou bavíme o uplne jinych vecech než jsou upravy na autech a kdejaka závada ... jsme proste semknutí a tak by to mělo zustat ,,no ne ?

Tak navlíknout trika,naleštit haupny:)) a zastavit se tam kde můžu a kde mi to časove bude vyhovovat:) a když to není v mých silách , dorazím jindy :)

Odkaz ke komentáři

Pěkné ranko........cool.gif

Tak se taky hlásím na ten bowling.......palec.gif

Vidím ,že se to tady začíná pomalu rozmr*ávat,,ty vztahy.

Serte na to,,nebyl jsem tady ani nevím jak dlouho,ale tadleta havexovic parta je pro mne jako druha rodina a to bez keců a zbytečnejch řečí.Kdo nemůže dorazit ,bohužel,ale svět se nezboří a uvidíme se jindy ..Byli jsme vždycky jedna parta a dodnes nezapomenu jak jsme se smíchy dusil v mekáčí v ostravě a to jen díky lidem co vůbec Havex tvoří :)) .

Okolní okresy a města nám mužou jen závidět :) Havex je sice o autech ,ale hlavně o lidech kolem nich,kteří tenhle celek tvoří !Mnohdy se s partou bavíme o uplne jinych vecech než jsou upravy na autech a kdejaka závada ... jsme proste semknutí a tak by to mělo zustat ,,no ne ?

Tak navlíknout trika,naleštit haupny:)) a zastavit se tam kde můžu a kde mi to časove bude vyhovovat:) a když to není v mých silách , dorazím jindy :)

Jero rozumná řeč...........palec.gif

Tady něco na zveselení víkendu........

Odkaz ke komentáři

Pěkné ranko........cool.gif

Tak se taky hlásím na ten bowling.......:wallbash: e_emoticons/default/palec.gif' alt='palec.gif'>

Jero rozumná řeč...........palec.gif

Tady něco na zveselení víkendu........

Jo hlasit se mužeš, ale jak už tu někdo psal jako divak. Prošvihl jsi termin a vše už je objednreane včetně mista v restauraci takže ti nezaručuji že si

szedneš k nam ke stolu. Kuwa jsi tu denně a to neumiš čist, když potřebuji vědět počet lidi do určiteho data

kvuli rezervačce :wallbash:

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Jo hlasit se mužeš, ale jak už tu někdo psal jako divak. Prošvihl jsi termin a vše už je objednreane včetně mista v restauraci takže ti nezaručuji že si

szedneš k nam ke stolu. Kuwa jsi tu denně a to neumiš čist, když potřebuji vědět počet lidi do určiteho data

kvuli rezervačce :wallbash:

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Jo o nic nejde,ale nevěděl jsem kvuli práci..........palec.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...