Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj Jero.Do čeho jdeš?

Mel jsem dneska jet pro VR6tku do Liberce ,ale je to přecijen trosku dal tak jsem tam vyslal znameho co byl v hradci .Rikal ,ze vypada dobre z venci,ale na komplet sjetych 18'' a co se tyce interieru a podvozku nebyl moc nadsen . Tak jsem se na to vyprd,ikdyz me to kapanek mrzi . Si tak rikam,ze mam vazne smulu ,posledni dobou mi malokdy neco vyjde ....

Odkaz ke komentáři
Mel jsem dneska jet pro VR6tku do Liberce ,ale je to přecijen trosku dal tak jsem tam vyslal znameho co byl v hradci .Rikal ,ze vypada dobre z venci,ale na komplet sjetych 18'' a co se tyce interieru a podvozku nebyl moc nadsen . Tak jsem se na to vyprd,ikdyz me to kapanek mrzi . Si tak rikam,ze mam vazne smulu ,posledni dobou mi malokdy neco vyjde ....

Jery,to potvrzuje slova Badyse,ze ty auta moc dobre za ty prachy nejsou.

Ono,pockej na Oktuli RS nebo radeji ten barak :o

Odkaz ke komentáři

tak hier nějaké wewewe http://www.golebiewski.pl/hg_wisla/cz/

Parkování buď na free parkingu nebo v hotelové podzemní garáži za 2zl/hod, vstup do Tropicany 30zl/1,5hod (chodíme na 2 hoďky + 5zl a je to akorát), v ceně je skříňka, ručníky, vstup na atrakce, whirpool, sauny, solná jeskyně, mrazící box. NELZE platit kartou, takže zlotuwky sebou nebo v recepci je k dispozici kantor. Je to zhruba 60km, cesta v poho se dá zvládnout do 60 min.

Odkaz ke komentáři

Lidičky takže máme datum :angry: Kdo by jel, hlaste se Molíkovcům. Nebylo by špatné vyrazit společně třeba do Havířovského TESCO a jet konvoj :o A pěkně i s ženuškama a potomstvem :palec: Neználku u Tebe neúčast potomstva pochopíme :)

My bychom se přidali rádi, ale nevíme jestli to vyjde. Přece jen je to přes týden, tuším že úterý, takže nevím jestli tady budu a Petinka mi teď hlásí že má 18.11 zkoušku :angry:

Jestli se připojíme, dáme vědět asi až na poslední chvíli :angry: Na kterou část dne by jste to viděli? Po obědě?! cca 14h odjezd? Jestli vůbec přijedu domů, tak dříve stějně použitelný nebudu :(

Odkaz ke komentáři
Lidičky takže máme datum :angry: Kdo by jel, hlaste se Molíkovcům. Nebylo by špatné vyrazit společně třeba do Havířovského TESCO a jet konvoj :o A pěkně i s ženuškama a potomstvem :palec: Neználku u Tebe neúčast potomstva pochopíme :)

Tak se hlásím Molíkovcům, odjezd od Tesca by šel, jediné co mě omezuje je to že tento výlet musím stihnout v čase od 14-18hod. :angry: :angry: :(

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem,dnes jsem byl okouknout si toho Rapidka :angry: a v pondělí to spácháme na obecním úřadě .Kolega ho(chtěl nechat sešrotovat :angry: ) a tak ho jen dočasně odhlásí a já si ho na jaře přihlásím už na sebe :palec: .A protože je v pondělí památka zesnulých a bylo by blbé mu tak říkat :o tak to bude Hubert :angry: .Všechna auta měla jména podle dne pořízení ,ale Rapidek bude až den po té.Prozatím jen tři fotečky mého budoucího miláška :)

post-48-1256826356_thumb.jpg post-48-1256826365_thumb.jpg post-48-1256826377_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Ahoj všem,dnes jsem byl okouknout si toho Rapidka :( a v pondělí to spácháme na obecním úřadě .Kolega ho(chtěl nechat sešrotovat :angry: ) a tak ho jen dočasně odhlásí a já si ho na jaře přihlásím už na sebe :palec: .A protože je v pondělí památka zesnulých a bylo by blbé mu tak říkat :o tak to bude Hubert :angry: .Všechna auta měla jména podle dne pořízení ,ale Rapidek bude až den po té.Prozatím jen tři fotečky mého budoucího miláška :angry:

Ty brďo Mirečku, nový přírustek! To bude chtít nějaké křtiny pro Hubertka :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...