RAZTY Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 MIRO TU BARVU TI SCHVALUJI :o ALE CHTĚLO BY TO METLU S PERLETÍ :) TA BY HUBERTOVI SLUŠELA NEJVÍC. A CO TO PRODŘENÉ VEDENÍ VZDUCHU.....NEJDE TO VYŘEŠIT JINAK, ABY SI NEMUSEL ZVEDAT KÁRU NA PŮVODNÍ PÉRA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Pokud jde o tu barvu tak černé metle se nebránímale ale dám si tam i chromované kliky :P :o :) :angry: :( Prozatím jsem to hodil dnes na původní přední pjužiny a budu dumat jak to vykutit asi budu muset po cooler do nerezu protože tam seženu kolena .RAZTY a co typáče ,asi se nekonají co? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Ahoj chlapi: četli jste to? http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-...phtml?id=651427 Docela smutny! :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 .RAZTY a co typáče ,asi se nekonají co? :( MIRO ZATÍM NIC ALE MUSÍME DOUFAT :o DO JARA ČASU DOST :) :angry: P.S. A TY KLIKY V CHROMU TAM URČITĚ DEJ......BEZ NICH BY TO NEMĚLO TEN SPRÁVNÝ DEZIGN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Ahoj chlapi: četli jste to?http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-...phtml?id=651427 Docela smutny! :o ROMČO CO DODAT. JE TO :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Asi máš pravdu je třeba počkat a ty kliky myslím vážně, půjde tam leštěny nerez. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Asi máš pravdu je třeba počkat a ty kliky myslím vážně, půjde tam leštěny nerez. :o Hubert vypada jako dobry adept na adopci k Neználkům A barva je taky skvela :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Připijme na Huberta :o :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Naloženo, vyjíždím. Tak zase za 2,5h... čau bando :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Romariooo : co je na tom smutneho ? ze konecne kdyz si pujdes pro nove auto se k tobe budou chovat slusne jelikoz si budou vice vazit zakaznika ?ze kvuli konkurenci konecne stahli ceny pro spotrebitele na snesitelnou uroven, i kdyz porad je to nekdy na palici ? ze se zacina uvazovat kde prece jenom ty prachy pujdou vyuzit lepe ? A ze VW AG nedostane svoji obvyklou 1mld Eur a nebo vic rocne, aby mohl tahnout sve silene projekty a jednou za pul roku za to jako protivahu pustil skodovce z portfolia VW Group nejaky motor ? Ja sem jenom rad, enormni zisk vede pouze ke ztuhnuti celeho gigantu a mrhani extremniho mnozstvi prostredku, ktere by se dali pouzit efektivneji pokud by se o jejich rozdelovani rozhodovalo v "krizovych" dobach. Ze sou lidi blbi a nevadilo jim davat pul mega za auto ktere nemelo ani polovicni hodnotu, hold stalo se, dneska uz si to kazdy rozmysli a podle toho ty prodeje vypadaji :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Ahoj všem,dnes jsem byl okouknout si toho Rapidka B) a v pondělí to spácháme na obecním úřadě .Kolega ho(chtěl nechat sešrotovat :o ) a tak ho jen dočasně odhlásí a já si ho na jaře přihlásím už na sebe .A protože je v pondělí památka zesnulých a bylo by blbé mu tak říkat :) tak to bude Hubert :P .Všechna auta měla jména podle dne pořízení ,ale Rapidek bude až den po té.Prozatím jen tři fotečky mého budoucího miláška Gratulace k Rrapiďákovi!! Čeká tě spousta práce, takže měníš trvalé bydliště na garaž ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 No na 100% to bude až v pondělí tak držte palce. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Zdravím vás partyjo z Praglu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 ROMČO CO DODAT. JE TO :palec: :o Snad se z toho brzo dostane škodovka! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Ahoj hospodo :) date si nekdo neco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Zdravím vás partyjo z Praglu. KUKAJTE NA PRAŽÁKA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Ahoj hospodo date si nekdo neco? Jedno plnotučné prosím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 KUKAJTE NA PRAŽÁKA Jen do zítřka dopoledné fáááááákt !! :) Kafíčko pro pražáčka by bylo ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Ahojte :) jak se vede? Taky jste včera měli pocit že je soboto a dneska šok že je pondělí? :-) Neználku: držíme palce! I na nohách... A ty mi v pondělí drž taky píšu škaredou písemku... Blondak: jak je v Praze? Jedu tam v pondělí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Ahoj hospodo date si nekdo neco? JÁ BYCH SI DAL TAK 30 KW NAVÍC PRO MAZLÍKA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Ahojte jak se vede? Taky jste včera měli pocit že je soboto a dneska šok že je pondělí? :-) Neználku: držíme palce! I na nohách... A ty mi v pondělí drž taky píšu škaredou písemku... Blondak: jak je v Praze? Jedu tam v pondělí.. Jo jo, taky to tak mam. Zase je fajn, ze se muzu tesit ze je zitra patek a pojedu domu. V pondeli bude akutni nedostatek :) Ja do prahy jedu za pul hodiny :o RAZTY muzes dostat tak maximalne 30KG!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Verush v Praze je blaze, ne dělam si srandu pryč odtuď. Janku se stav jsem v Krči zajdem na pivko !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 RAZTY muzes dostat tak maximalne 30KG!!! :) JANKU LÁKAVÁ NABÍDKA ALE ZÁLEŽÍ NA TOM ČEHO TĚCH 30 KG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Verush, proč píšeš škaredé písemky ? Tak napiš nějakou hezkou !!! Z čeho píšeš jestli to není tajné ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Verush v Praze je blaze, ne dělam si srandu pryč odtuď. Janku se stav jsem v Krči zajdem na pivko !! Ja parkuju na CČM Ale ukázat pepíkum jaxe pije pivo bychom nekdy mohli!!! Havířovský express jedéééé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Jedno plnotučné prosím Kafíčko pro pražáčka by bylo ?? JÁ BYCH SI DAL TAK 30 KW NAVÍC PRO MAZLÍKA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Ja parkuju na CČM Ale ukázat pepíkum jaxe pije pivo bychom nekdy mohli!!! Havířovský express jedéééé Jdeš do multikina na Majkla Klaksona ?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 JÁ BYCH SI DAL TAK 30 KW NAVÍC PRO MAZLÍKA :o Tak tady mas tech 30kW :) :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Takze jestli dobre stiham vlakno, tak mame dalsi akci :) Termin 17.11. výchozí místo Havířov TESCO, odjezd směr TROPIKANA v 14:00hod SEČ. Je to tak? Jestli se pletu opravte me. Jestli ne poprosim nasi slicnou slecnu servirku aby tomu dala nejakou formu a obeslala stamgasty o tom ze je nejvissi cas se omyt, vanoce se preci jen blizi!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Moc děkuju za to plnotučné pivečko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.