Deko Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Hele Carlos klidek. Ja na sraze byl, to same i Kube ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 carlos: ty woe to byla rumová párty tehda, jááj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 kube - bohuzel, jdu na posledni rozlouceni s kamaradem :( , minule sme grilovali v chomutove, ste taky mohli dorazit :D :D carlos - no jestli ja sem nikde nebyl nikdy, tak to pak nevim :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Tak jsem urazi velky kusanec. 17km a uz stojim ve stau 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Dneska návštěvy u Marka..(s-talker) ......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Me z tech nemcouru raz jednou klepne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Dneska návštěvy u Marka..(s-talker) ......... :o Co sis dodelaval??Nejak nato nemuzu prijit ty chrom krouzky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 :o Co sis dodelaval??Nejak nato nemuzu prijit ty chrom krouzky??? Jo jo octavia 1 to nemá v základu...... Nebyli jste někdo v arealů Bílá na koloběžkách .....trasa zbojnická..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 nejel jsem na tech kolobezkach ale byl jsem tam a paradni,sjel bych si to,nekde to je ale prudke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 (upraveno) já su jeden z nich :D někoho se zeptej kterej Kájo lepší fotku jsi už vyštrachat nemohl . :smich: :o Hele Carlos klidek. Ja na sraze byl, to same i Kube ne? Máš pravdu byl ,ale pořád jsi v závěsu :o .A ono to není o tom jen tam dojed ale i něco vypít :lool: :smich: A valím za Badem do garáže došel balíček z Polska pro Emánka.Bo zbrojím na sraz :P Upraveno Červenec 27, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Kájo lepší fotku jsi už vyštrachat nemohl . :smich: :o Máš pravdu byl ,ale pořád jsi v závěsu :o .A ono to není o tom jen tam dojed ale i něco vypít :lool: :smich: A valím za Badem do garáže došel balíček z Polska pro Emánka.Bo zbrojím na sraz :P Ty ho rozmazluješ......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 A ja jsem zase ve stau. Zatim jsem za 3:30h urazil jen 166km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Hele a je mozne,ze jeden z tech navstevniku je Verush To nebyla Verush, Verush se včera pozdě vrátila ze služebky a šla spát. ...jinak nevim, rada starsich, mam dojem ze kazdy ma svuj rozum, ale jestli to mate tak, ze kdyz nekdo rekne ze se nejede, tak nepojedete ani kdyz by se vam chtelo, tak tomu neorzumim :D No přesně tak, stará garda rozhoduje hlasováním... na tomhle srazu jsem byla 2x a kdybych měla jet potřetí tak určitě nepojedu sama .. A ja jsem zase ve stau. Zatim jsem za 3:30h urazil jen 166km Stau? Das muss nicht sein, wenn du besser planst :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 (upraveno) Tak ted jsem ti teda vubec nic nerozumel :D Upraveno Červenec 27, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Tak ted jsem ti teda vubec nic nerozumel :D Jakto? vždyt tu každou chvili čtu že stojíš někde v Stau :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Vsak jo. Je Stau-kolona? Mysleno na dalnici??? NEbo ne??? Ha jsem si to prelozil. Ze to neni treba kdybych lip planoval??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 No přesně tak, stará garda rozhoduje hlasováním... na tomhle srazu jsem byla 2x a kdybych měla jet potřetí tak určitě nepojedu sama .. Verush tak jsem nějak o tom uvažoval,ale nechtěl jsem to tak na plno říct.A sám bych taky nejel je to třeba probrat v užším kroužku(písnu stará garda)A teť to konečně osvětlím co je podle mě výraz stará garda .Podle mě je to kolektiv lidí kteří už spolu něco prožili a prošli nějaké akce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 az me boli oci z toho cteni co jste tu napsali dneska :lool: bych si dal od Woodaku hambac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Neboj však se dočkáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 az me boli oci z toho cteni co jste tu napsali dneska :lool: bych si dal od Woodaku hambac Ses měl stavit v neďeli, jel jsem na rekord, ale dál jsem jen 3 kousky. Asi stárnu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 teda ty to flaks ten trening :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Ses měl stavit v neďeli, jel jsem na rekord, ale dál jsem jen 3 kousky. Asi stárnu :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 ja doufam ze ho vyrovnam nebo prekonam :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 ,,Bohušu koza sa ti oběsila,, :lool: :lool: Jaj to je nesmrtelný film :) jinak zdravím při pátečním večeru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 nedělejte chutě s hambáčem bude soutěž kdo víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 ,,Bohušu koza sa ti oběsila,, :lool: :lool: Jaj to je nesmrtelný film :) jinak zdravím při pátečním večeru :) Taky na to čučím zrovna jsou reklamy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 ,,Bohušu koza sa ti oběsila,, :lool: :lool: Jaj to je nesmrtelný film :) jinak zdravím při pátečním večeru :) kde to zas hraje ? To hralo minuly tyden snad v TV ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 nedělejte chutě s hambáčem bude soutěž kdo víc 4 hambače a svijany to bude výzdoba thuji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 nedělejte chutě s hambáčem bude soutěž kdo víc Neboj dočkáme se ,ale soutěžení to asi né .To by Wooďák byl pořád u Grilu. :smich: a neměl by čas na 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.