Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak počasí se umoudřilo a já jsem Edíčkovi věnovala láskyplnou péči abych si opět uvědomila, že je vlastně modrý.. :wub:

post-950-0-29339800-1343583172_thumb.jpg

Nejvíc mě ale dojala mamka, která moji snahu komentovala slovy: ,,To už stačí ne?" No nepodařilo se mi ji vysvětlit, že opravdu mu musím umýt všechny 4 kola a ne jen 2... :rolleyes:

pěkné lesk jako blesk :palec: mě to čeká příští týden :rolleyes: příprava ne dovču

Odkaz ke komentáři

Tak počasí se umoudřilo a já jsem Edíčkovi věnovala láskyplnou péči abych si opět uvědomila, že je vlastně modrý.. :wub:

post-950-0-29339800-1343583172_thumb.jpg

Nejvíc mě ale dojala mamka, která moji snahu komentovala slovy: ,,To už stačí ne?" No nepodařilo se mi ji vysvětlit, že opravdu mu musím umýt všechny 4 kola a ne jen 2... :rolleyes:

mela jsi rict,bych dovalil i se svym ,kdyz ti to tak pekne slo :P

Odkaz ke komentáři

podle mě netlačilo čerpadlo...rpstě renault, 1 rok starý v záruce..... 3dny než odjížděl na dovo to měl v servisu pro tuto poruchu, pry opraveno :)

ale dobrá zkušenost jak fungují ty asistenční služby při plné záruce...

1 možnost odtah do Vídně (zdarma-nejbližší servis), počkat do pondělí na servis, výměna dílu, možný odjezd v úterý

2 možnost odtah do CZ za hranice, nejbližší renault někde mezi mikulov a brno....cena 8500,- s tím že proplatí asi 3500,-

masakr,

Odkaz ke komentáři

Ahoj

Jo na kofolu jezdím na kole, nic jiného, i když jak to zteplá není to nic moc, včera jsem za 95km vypil 5l :D

Ahoj Lanci, kofolu si dávám až na turistické chatě kam dojdu , vždy řádně vychlazenou :palec:

Během chůze piju většinou čistou vodu ze šťávou z domu, i když včera jsem musel nabrat z potůčku,bo mi jaksi 2,5L bylo málo. ;)

Odkaz ke komentáři

podle mě netlačilo čerpadlo...rpstě renault, 1 rok starý v záruce..... 3dny než odjížděl na dovo to měl v servisu pro tuto poruchu, pry opraveno :)

ale dobrá zkušenost jak fungují ty asistenční služby při plné záruce...

1 možnost odtah do Vídně (zdarma-nejbližší servis), počkat do pondělí na servis, výměna dílu, možný odjezd v úterý

2 možnost odtah do CZ za hranice, nejbližší renault někde mezi mikulov a brno....cena 8500,- s tím že proplatí asi 3500,-

masakr,

Kdyz ptacka lapaji pekne mu zpivaji :lool:

Takze on si to nechal odathnout na vlastni naklady a servis mu to proplati ?

Odkaz ke komentáři

Jel jsem Kozlovice - Tichá - Bystré - Vyrubanina - vrstevnice na úpatí stolové a sjede se kousek nad Cyrilkou naproti rest. U Holubů no a pak jedu proti proudu Čeladénky až na Podolánky a dále po žluté na Bařiny, většinou pokračuji na Pustevny, ale včera jsem sjel na Martińák se občerstvit no a následnš jsem se spustil po modré na Horní Bečvu, sjel na Prostřední. Skočil na návštěvu a potom od Zavadilky nahoru na Pustevny a z Pusteven do Trojanovic a domů.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...