BadyS Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Dobré ráno po dovolené, hurá do pracovního nasazení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 čaute.Verush pěkné fotečky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Dobré ráno všem Moc se všem omlouvám za mé včerejší vystoupení ,havně Wooďákum to se mě už nestalo tak třicet let.Jo tradice se nemaj porušovat,rum to je jiné kafé než pančovaný Johny .Mišo na myčku ti přispěji. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 :D :D v práci vytáhnu vapku a bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Dobré ráno všem Moc se všem omlouvám za mé včerejší vystoupení ,havně Wooďákum to se mě už nestalo tak třicet let.Jo tradice se nemaj porušovat,rum to je jiné kafé než pančovaný Johny .Mišo na myčku ti přispěji. :) Aaaaa Johny Wolker se vzbudil :D Miro to neřeš, stane se ;) , zlaté svijany Kurde jen škoda, že nedorazil ten Raztěj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 To jsem zase o něco přišla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Dobre dopoledne, taky my jsme se pred chili vzbudili.. A uz mam zmeskany hovor z AAA... Verush bud rada,ze jsi odjela nebo by Neznalek musel umyvat dve auta Johny (Neznalku) a uz je ti dobre?? :pivo: Bade ahoj! Co mlada pani? Spokojena s dovolenou??? ;) Woody co ten smajlik po ranu?? Snad nebyl bolehlav??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Johny asi spí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Kube: mladá paní spokojená moc i já byl nadmíru spokojen ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Johny Neznalek nevidi na klavesnici a Slivka Woody byl tez fajne cinknuty Stejne nevic zabodoval Cosby s dotazem na pneu,ze Mišo :lol: Bade takze svatebni cesta byla povedena ;) To je moc fajn. A mate nejake fotecky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 :D :D :D ani nemluv :D :D :D Neználek beztak už objevil v kapsi moje vytahováky na navigaci a už tam cosi bastí. Já celé dopoledne strávil lítáním po doktorech a ve čtvrtek ještě budu-zatracený malíček. No nic,udělám svůj oblíbený obídek(volovo oko,nic jiného neumím) a půjdu na zahradu něco dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Hmmm tak to jsi spatna partyja jak neumis varit :lool: A ten malicek ti teda budou lamat nebo co?? Joo a my do AAA nejedeme... Volal jsem do toho znojma a auto tam je, protiucet berou a do stredy pockaj. Takze na acka prdim a budu nervozni do stredy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Malíček ještě nevím,na chiru jdu ve čtvrtek.Ještě jsem nedobral rehabky. Držím palečky ve středu,ať to vyjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Tak už jsem konečně na PC, tak něco písnu ke včerejší akci. Jsme rádi že se to všem líbilo a doufám, že se příště sejdem zase všichni. Zdarec. Woody opět vydařená akce vše si konečně pamatuji až do svého odjezdu Jindro tak to jsme dva. Do tvojeho odjezdu si vše pamatuji a potom mi nastal nějaký výpadek paměti Woody a Mončo děkujeme bylo úžasně akorát ten binec po nás jste museli chudáci uklízet Už jsem si uvařila groček,ať nejsem pozadu Jj, to se musí ještě nějak vyřešit na příští akci. Ono na uklízení je toho hodně a když je člověk jako já indisponován, tak ten úklid byl problém Ale zvládli jsme to Hej bando nemate nekdo problme s Centrumem??? Vubec se mi neche nacitat.... V té době jsem měl problém, ale s centrumem to nemělo nic společného Dobré ráno všem Moc se všem omlouvám za mé včerejší vystoupení ,havně Wooďákum to se mě už nestalo tak třicet let.Jo tradice se nemaj porušovat,rum to je jiné kafé než pančovaný Johny .Mišo na myčku ti přispěji. No jo, 30let piješ pančovaný RUM a pak si dáš pořádné pití a tak to dopadne To jsem zase o něco přišla :D O moc né, asi jen o 20deka bramborové salátu Dobre dopoledne, taky my jsme se pred chili vzbudili.. A uz mam zmeskany hovor z AAA... Verush bud rada,ze jsi odjela nebo by Neznalek musel umyvat dve auta Johny (Neznalku) a uz je ti dobre?? Bade ahoj! Co mlada pani? Spokojena s dovolenou??? ;) Woody co ten smajlik po ranu?? Snad nebyl bolehlav??? :D Kubo kdyby jen bolehlav Johny Neznalek nevidi na klavesnici a Slivka Woody byl tez fajne cinknuty Stejne nevic zabodoval Cosby s dotazem na pneu,ze Mišo Bade takze svatebni cesta byla povedena ;) To je moc fajn. A mate nejake fotecky??? Jaka SLIVKA WOODY to byla Drakova pomsta, že jsem se mu smáli, tak nám naložil Takže tu máme dva nové členy: Johny Wolker a Svijany Nějake foto než to hodim na rajče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Jak dva Večerníčci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Zdravím....... Verush pěkné fotečky...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Johny asi spí :D Johny od rána makal,dnes jseme předavali to co jsme nepředal v neděli,ale dopoledne mu bylo hodně šoufl Tak už jsem konečně na PC, tak něco písnu ke včerejší akci. Jsme rádi že se to všem líbilo a doufám, že se příště sejdem zase všichni. No mám dojem že k tobě už vždy pojedu vlastním autem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Johny od rána makal,dnes jseme předavali to co jsme nepředal v neděli,ale dopoledne mu bylo hodně šoufl Ne jen jemu ještě teď nejsem ve 100% stavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 :D :D :D ani nemluv :D :D :D Neználek beztak už objevil v kapsi moje vytahováky na navigaci a už tam cosi bastí. Mišo dnes jsem nic nedělal nebyl čas ale jeden poznatek už mám ta jednotka 7L6 se nespoji s telefonem ,píše že nejde spojit.Ještě se pokusím tam dát ten nový svazek na to hlasové ovládání jestli náhodou není nějaká chyba v mém zapojení ale to by asi nešla ani ta 729B Ne jen jemu ještě teď nejsem ve 100% stavu Ale Miro za to mužou kamarádí ,kdyby se zůčastnili konzumace bylo by toho na nás míň :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 No mám dojem že k tobě už vždy pojedu vlastním autem :D Ty jo, ja to kašlu. Co Grilovačka u Woodyho tak z jednoho člena se stane abstinent Jsem zvědavý kdo to bude příště? Že by Raztěj :D Bando a kdy jedem na ty boby? Navrhuji tento víkend co vy nato? Pokud ne, tak my nejspíš pojedem na 90 % 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 to je divné,ta jednotk byla z mojeho auta a makala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Woody,ja na boby 7.10 nemuzu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Tak co kdyby jsme jeli 6.10 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 neznalku,tak rikali ze to musi z nemceka,caa 14 dnu ale jak to tam bude poslou mi sms. Tak co kdyby jsme jeli 6.10 ? Tak to by teoreticky slo.jelo by se odpoledne,ze ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Nevím, záleží co na to ostatní, ale já osobně bych jel dopoledne a pak to spojil s obědem na Grůni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Na oběd bych šla taky, ale smůla.... Düsseldorf to jistí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Svitani lysa hora :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Na oběd bych šla taky, ale smůla.... Düsseldorf to jistí.. Kam že to letíme??Do Německa?Taky dobrý :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Kam že to letíme??Do Německa?Taky dobrý :D :D :D Ty někam letíš? Že o tom nevím! HALOOO BUDE MEJDLOO :lool: Deko: krása 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Ty někam letíš? Že o tom nevím! HALOOO BUDE MEJDLOO :lool: Deko: krása No super jen doufám, že to bude bez alkoholu. Ja si budu muset asi dát pauzu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.