maros Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Co tu jeste strasis :-) uz jsi tam mel byt. Nadrz jsi take cucnul ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Musel jsem tam jeste 10l pustit aby jsme tam dojeli Marena ma jeste praci takze cekam,ze bude kazdou cvhvili volat,ze uz ma hotovo a jede ke me a pak tam razime... Sedim tu jak vosa na bombone a premyslim cim se zabavit nez to bude mit hotove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Zdarec....... Tak dneska plazma a volno dva dny........ Skoro každý kupuje nové auta ........já tady budu za chvíli sám s Octou I ........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Romane neboj,jeste je tady dost clenu co ma OI ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Romane neboj,jeste je tady dost clenu co ma OI ;) No jo...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 hele vypadá to blbě ale prodejné v seriovém stavu to je daleko lépe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Bade vsak jsme se snazili ji dat co nejvic do serie Sly dolu brzdy,volant,kola.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Kube a co kupuješ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Romane auto :lool: Jinak zatim nic, bo sedim jeste doma na prdeli....... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 To vím,ale značka...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Nereknu abych to nezakrikl... Nech se prekvapit Tak Marek uz je na ceste ke me takze ja to vypinam a jdu se nachystat. Tak drzte vsichni palce at to klapne dle nasich predstav ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Nereknu abych to nezakrikl... Nech se prekvapit Tak Marek uz je na ceste ke me takze ja to vypinam a jdu se nachystat. Tak drzte vsichni palce at to klapne dle nasich predstav ;) Tak at dobře vybereš....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Stitch přichází ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Dobré odpoledne všem ;) Dnes dopoledne navštěva u Cosbyho,konzultace problému s hlasovým ovládáním a s blutoothem to Cosbál s přehledem vyřešil.Tak že domů o5 cele rozdělat a hledat problém,ten byl v mikrofonu jeden konektor byl vyvlečen z jednoho pinu.Tak že teť to maká jak má. Stitch přichází ;) Kube tak jak to dopadlo,nenapínej nás :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 (upraveno) Přátelé poprosil bych minutu ticha za Lilo. Ta zůstala v bazaru a domů se veze Stitch Tímto moc díky Marenovi za pomoc při koupi ;) Upraveno Říjen 3, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Kubo velka gratulace ke vstupu do VW clubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Kube tak ať ti dělájí véčka jen radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Řeknu vám kluci,ze zatím je to úplně jiná liga!!! Řídí Marena a já si tady zevlim.. Pohoda jazz a na tacho pořád 160... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Tak super,gatulace ze se podarilo a splnil sis sen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Kubo gratulace a vítej do rodiny VW :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Já myslel že už jsi vyztřízlivěl,ale pořád fotíš křivě. :D :D :D No uvidíš,jako službu udělá.Ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Jdu spinkat tak dobrou noc všem. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Ty nekoukas na fotbal ? Kubo,tak uz doma ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Jo dorazili jsme cca před hodinou. Teď už zapijime dobrý kup Metaxou co jsem si dovezl z řecka. Jen jsem byl Stitche ukázat Rubi jak přijela z práce ;) Kurde já mám radost :) Zapijime s Marenou kterému moc děkuju za pomoc!!! A z Rouhlenky domů za 1h :) Vyhánění sazí a na palubaku dlouhodobá 8,2l :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 paráda....gratulace a at slouží, jak má ;) O1 už to má za sebou, takže svezení v ledasčem je jiné kafe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Jo dorazili jsme cca před hodinou. Teď už zapijime dobrý kup Metaxou co jsem si dovezl z řecka. Jen jsem byl Stitche ukázat Rubi jak přijela z práce ;) Kurde já mám radost :) Zapijime s Marenou kterému moc děkuju za pomoc!!! A z Rouhlenky domů za 1h :) Vyhánění sazí a na palubaku dlouhodobá 8,2l :P to bude spat u tebe a zitra ma volno :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Jo prespi u nas a zitra rano v 7h vstavame a Marek jede do prace a ja na urad Stitche prihlasit, pak udelat novou poradnou pojistku a vecer trada do prace ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 proc Stitche ? tak mne bylo dneska receno ze to auto je strikane :lool: jdu spat dobrou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 NO Marek poznal hned,ze je auto lakovane ale celkem dobre. No a Octule byla Lilo a Touranek je Stitch. Je to podle pohadky Lilo a Stitch. Je to takovy super animak od Disney ktery mam moc rad. Lilo je mala Havajska holcicka a Stitch je takovy maly raubir. Tak jsem hold cekal az bude auticko kam by slo jmeno Stitch, cte se to Stič Kuk tady ;) A my jdem taky spinkat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Dobré ránko........ Tak Kube konečně ses dočkal....jinak gratulace k novému autu a at dobře slouží.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.