Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobre rano pratele. Je faj se probudit doma. I kdyz jsem toho moc nenaspal.. Cele tri tydny v praci jsem prevazne jezdil pres noc a spal ve dne :(

Morosi nakonec psal palubak 6,8L/100km vzalenost ujeta 653km.. Byl jsem pred odjezdem jeste nakoupit. A doba jizdy necelych 6h :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tak jsme prozatim doma. Vyrizene nejake nakupy a taky jsme u Cosbyho vyzvedly zimni gumy. :rolleyes: Konecne jsem Stitche pouzil jako nakladacek :D Fotky hodim pozdeji. Gumy pro Bublinku nam rovnou Cosby nazul na rafky a Stitche prezuje zitra Marenka kdyz bude delat ten servis ;) Ja se ted jdu prevliknout do pracovniho a jdu prehodit kona Bublince :palec: Fotky pozdeji ;) A najeli jsme dneska Stitchem 100km a spotreba krasnych 5,6L :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zdravím........cool.gif

No zima se už blíží........angry.gif

Vectom: byli jste v lese i s tim vaším malým trhačem? :-)

ftipne... ale Milka je lepší :rolleyes:

:palec:

U mně super :) Ale teď... jdu se učit..

Ne ne to by se mi tam ztratilo v jehličí......palec.gif

Já dnes dělal prube fahren uzaku a řeknu vám, dilo se zdařilo :palec:

Jen škoda, že jsem udil sám. Ve dvou se udí líp. Chyběl mi Johny :pivo:

Woody vypadá to pěkně........palec.gif

Odkaz ke komentáři

Takze mala zmenka. Cosby mi nakonec jeste nasel pneu na rezery a kdyz jsem si pro ne prijel tak mel zrovna volneji tak mi rovnou prezul i Stitche :rolleyes: Takze obe nase auticka uz maj zimacky :palec: Tady mate slibene fotecky ;)

A hlavne bych moc chtel podekovat Cosbymu za jeho pomoc s nakupe zimaku a s prezutim ;) Michaeli fakt moc diky :palec: P.S. kluci tam maj solidni frkot a nebudete verit ale Cosby tam taky pekne maka :palec:

post-3498-0-19309400-1351179327_thumb.jpg

post-3498-0-35049200-1351179456_thumb.jpg

post-3498-0-11712700-1351179566_thumb.jpg

post-3498-0-70148000-1351179631_thumb.jpg

post-3498-0-73040900-1351179750_thumb.jpg

post-3498-0-89120600-1351179913_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Cau Michale. Udelej si havarijku proti kradezi, mozna tek jeste construkta nebo medveda a to je tak vsechno ;) Havarijku sezenes tak za 4tis ;)

No právě že mám 21 let a je to moje první auto napsané na mně. spočítaly mi v pojišťovně havarijko s povinným na cca18 tis. za rok..

Odkaz ke komentáři

Covece navstiv nejakeho soukromnicka co dela vice pojistoven a urcite ti neco vymysli.. Nebo to zkus pres net. Ne vsechny pojistovny koukaji na rozhodnou dobu a v dnesni dobe kdyz se predhani o klienty jsou ti schopne ty bonusy dat abys mel malou pojistku. Nebo se podivej tady na foru do sekce stale nabidko kdo z kluku dula pojisteni a poptej se u nich. Verim tomu,ze se da sehnat levnejsi pojistka ;)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Covece navstiv nejakeho soukromnicka co dela vice pojistoven a urcite ti neco vymysli.. Nebo to zkus pres net. Ne vsechny pojistovny koukaji na rozhodnou dobu a v dnesni dobe kdyz se predhani o klienty jsou ti schopne ty bonusy dat abys mel malou pojistku. Nebo se podivej tady na foru do sekce stale nabidko kdo z kluku dula pojisteni a poptej se u nich. Verim tomu,ze se da sehnat levnejsi pojistka ;)

zkusim pohledat ale nasel jsem neco co vypada celkem zajimave Můj odkaz

Odkaz ke komentáři

Michale zbytecne necituj muj prispevek. Jsme tady sami tak je to zbytecne. A kdyz je tady vic lidi a chces odpovet vice lidem tak treba napis Kubo... Dalsi radek Marosi... ATD.... ;) Pak clovek jen preskakuje citace a probira se hromadou starych odpvedi ;)

Noo to uz nez tohle tak si tady na foru pohledej tema Zeder ;)

Odkaz ke komentáři

Takze mala zmenka. Cosby mi nakonec jeste nasel pneu na rezery a kdyz jsem si pro ne prijel tak mel zrovna volneji tak mi rovnou prezul i Stitche :rolleyes: Takze obe nase auticka uz maj zimacky :palec: Tady mate slibene fotecky ;)

A hlavne bych moc chtel podekovat Cosbymu za jeho pomoc s nakupe zimaku a s prezutim ;) Michaeli fakt moc diky :palec: P.S. kluci tam maj solidni frkot a nebudete verit ale Cosby tam taky pekne maka :palec:

A už muže sněžit........palec.gif

no a s kterou pojistovnou mate nej zkusenosti? ja mam csob protoze je tam muj znamy ale jsou asi nejdrazsi na trhu

Já mám zákonnou u Čsob tam platím 2360 kč ročně.

A havarijko mám u Generali 4320 kč ročně.

Dělala mi to kolegyně od Princese u nás v Orlové.Kancl má přímo jak se přihlašují auta pod kinem Vesmír.......palec.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mas pravdu tie svetla…ano nepochopim. Na druhu stranu asi sa musi tocit business - baterku prebija len pri brzdeni motorom, inak nedobija, zamer ju rychlejsie odrovnat? Mne na tom aute chyba pouzitie zdraveho rozumu? Tolko detailov co kazi celkovy dojem… Uprimne - keby mi teraz ponukli SIII co som mal “novy” ja ho hned beriem.    Vyslovene ma otravuju asistenti - pri kazdom starte minas cas vypinanim zbytocnosti a aj tak auto s tebou zapasi, ze nejdes tak na dialnici (uprostred) ako si mysli ono.  Ten olej je v motore tak riedky, ze pri zahriatom motore a stiahnutych oknach v zastavbe pocujem vacku ako cvaka. U SIII radsej vypli kontrolku mazania tusim do 1600 ot inak by preblikavala. A uz sa mi podaril ulomit jazycek na zadnom plate…takze roleta sa uz nezatahuje 🙂  Uvidime dalej, beriem ze je to spotrebny tovar…setrit na neho a vyvalit 1,6 m…toto bych nespravil.  
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 8. A nalepka LK posobi sitozne ako u predchodcu. Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
  • Vytvořit...