Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobre rano pratele. Je faj se probudit doma. I kdyz jsem toho moc nenaspal.. Cele tri tydny v praci jsem prevazne jezdil pres noc a spal ve dne :(

Morosi nakonec psal palubak 6,8L/100km vzalenost ujeta 653km.. Byl jsem pred odjezdem jeste nakoupit. A doba jizdy necelych 6h :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tak jsme prozatim doma. Vyrizene nejake nakupy a taky jsme u Cosbyho vyzvedly zimni gumy. :rolleyes: Konecne jsem Stitche pouzil jako nakladacek :D Fotky hodim pozdeji. Gumy pro Bublinku nam rovnou Cosby nazul na rafky a Stitche prezuje zitra Marenka kdyz bude delat ten servis ;) Ja se ted jdu prevliknout do pracovniho a jdu prehodit kona Bublince :palec: Fotky pozdeji ;) A najeli jsme dneska Stitchem 100km a spotreba krasnych 5,6L :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zdravím........cool.gif

No zima se už blíží........angry.gif

Vectom: byli jste v lese i s tim vaším malým trhačem? :-)

ftipne... ale Milka je lepší :rolleyes:

:palec:

U mně super :) Ale teď... jdu se učit..

Ne ne to by se mi tam ztratilo v jehličí......palec.gif

Já dnes dělal prube fahren uzaku a řeknu vám, dilo se zdařilo :palec:

Jen škoda, že jsem udil sám. Ve dvou se udí líp. Chyběl mi Johny :pivo:

Woody vypadá to pěkně........palec.gif

Odkaz ke komentáři

Takze mala zmenka. Cosby mi nakonec jeste nasel pneu na rezery a kdyz jsem si pro ne prijel tak mel zrovna volneji tak mi rovnou prezul i Stitche :rolleyes: Takze obe nase auticka uz maj zimacky :palec: Tady mate slibene fotecky ;)

A hlavne bych moc chtel podekovat Cosbymu za jeho pomoc s nakupe zimaku a s prezutim ;) Michaeli fakt moc diky :palec: P.S. kluci tam maj solidni frkot a nebudete verit ale Cosby tam taky pekne maka :palec:

post-3498-0-19309400-1351179327_thumb.jpg

post-3498-0-35049200-1351179456_thumb.jpg

post-3498-0-11712700-1351179566_thumb.jpg

post-3498-0-70148000-1351179631_thumb.jpg

post-3498-0-73040900-1351179750_thumb.jpg

post-3498-0-89120600-1351179913_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Cau Michale. Udelej si havarijku proti kradezi, mozna tek jeste construkta nebo medveda a to je tak vsechno ;) Havarijku sezenes tak za 4tis ;)

No právě že mám 21 let a je to moje první auto napsané na mně. spočítaly mi v pojišťovně havarijko s povinným na cca18 tis. za rok..

Odkaz ke komentáři

Covece navstiv nejakeho soukromnicka co dela vice pojistoven a urcite ti neco vymysli.. Nebo to zkus pres net. Ne vsechny pojistovny koukaji na rozhodnou dobu a v dnesni dobe kdyz se predhani o klienty jsou ti schopne ty bonusy dat abys mel malou pojistku. Nebo se podivej tady na foru do sekce stale nabidko kdo z kluku dula pojisteni a poptej se u nich. Verim tomu,ze se da sehnat levnejsi pojistka ;)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Covece navstiv nejakeho soukromnicka co dela vice pojistoven a urcite ti neco vymysli.. Nebo to zkus pres net. Ne vsechny pojistovny koukaji na rozhodnou dobu a v dnesni dobe kdyz se predhani o klienty jsou ti schopne ty bonusy dat abys mel malou pojistku. Nebo se podivej tady na foru do sekce stale nabidko kdo z kluku dula pojisteni a poptej se u nich. Verim tomu,ze se da sehnat levnejsi pojistka ;)

zkusim pohledat ale nasel jsem neco co vypada celkem zajimave Můj odkaz

Odkaz ke komentáři

Michale zbytecne necituj muj prispevek. Jsme tady sami tak je to zbytecne. A kdyz je tady vic lidi a chces odpovet vice lidem tak treba napis Kubo... Dalsi radek Marosi... ATD.... ;) Pak clovek jen preskakuje citace a probira se hromadou starych odpvedi ;)

Noo to uz nez tohle tak si tady na foru pohledej tema Zeder ;)

Odkaz ke komentáři

Takze mala zmenka. Cosby mi nakonec jeste nasel pneu na rezery a kdyz jsem si pro ne prijel tak mel zrovna volneji tak mi rovnou prezul i Stitche :rolleyes: Takze obe nase auticka uz maj zimacky :palec: Tady mate slibene fotecky ;)

A hlavne bych moc chtel podekovat Cosbymu za jeho pomoc s nakupe zimaku a s prezutim ;) Michaeli fakt moc diky :palec: P.S. kluci tam maj solidni frkot a nebudete verit ale Cosby tam taky pekne maka :palec:

A už muže sněžit........palec.gif

no a s kterou pojistovnou mate nej zkusenosti? ja mam csob protoze je tam muj znamy ale jsou asi nejdrazsi na trhu

Já mám zákonnou u Čsob tam platím 2360 kč ročně.

A havarijko mám u Generali 4320 kč ročně.

Dělala mi to kolegyně od Princese u nás v Orlové.Kancl má přímo jak se přihlašují auta pod kinem Vesmír.......palec.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...