Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Janku,jen jsi na kryt jukal :D nebo uz ho tam mas ?

Maro chtěl jsem ho tam dneska dát, ale ty nýtovací matice s mým nářadím a obyč šroubama byl problém, takže se bohužel nepovedlo tam ten kryt dát. V podnělí musím do ferony pro silové šrouby a asi do škodovky ať mi tam dají těch 7nýtovacích matic. Přes týden ještě k Honzovi na vrakáč pro jeden ten plast, protože byl polámaný. No a jestli počasí dovolí, tak přístí víkend ho tam přišroubuju. To by už měla být rychlovka, teda doufám, nechci to zakřiknout :)

Jinak my teď přišli domů, koukám, že to tady dneska žilo :lool:

Zhasínám a zamikám, ikdyž Jero určitě ještě nespí, ale když nic nepije....

Dobrou bando :D

Odkaz ke komentáři
Janku,jen jsi na kryt jukal :D nebo uz ho tam mas ?

Maro chtěl jsem ho tam dneska dát, ale ty nýtovací matice s mým nářadím a obyč šroubama byl problém, takže se bohužel nepovedlo tam ten kryt dát. V podnělí musím do ferony pro silové šrouby a asi do škodovky ať mi tam dají těch 7nýtovacích matic. Přes týden ještě k Honzovi na vrakáč pro jeden ten plast, protože byl polámaný. No a jestli počasí dovolí, tak přístí víkend ho tam přišroubuju. To by už měla být rychlovka, teda doufám, nechci to zakřiknout :)

Jinak my teď přišli domů, koukám, že to tady dneska žilo :lool:

Zhasínám a zamikám, ikdyž Jero určitě ještě nespí, ale když nic nepije....

Dobrou bando :D

Odkaz ke komentáři
Nazdarek :) jak se vede ?

Chlapi ,mam problem . Vcera vecer se mi opet podelal muj skvely operacni system oknaXP,tak se zkousim ptat .nevite co s tim je kdyz se cela operace sekne pri 34minute dokoncovani instalace ? :D ... uz me to zacina pekne s*at ...

Formátoval jsi HDD před instalací? Vždycky ještě pro jistotu MBR. Jinak zasek v pruběhu instalace muže být i záležitost instalačního media :(

Jeste ,ze dneska prisla uklizecka :D si me tum zamkl ,,to ti nezapomenu .... :D :( :D

Sorry Jeremy, přiště kouknu i pod stoly než zamknu. Že jsi neměl ani bundu na věšáku? Jak dlouho jsi tu byl? Od léta??? :lool:

Odkaz ke komentáři
Formátoval jsi HDD před instalací? Vždycky ještě pro jistotu MBR. Jinak zasek v pruběhu instalace muže být i záležitost instalačního media :D

Sorry Jeremy, přiště kouknu i pod stoly než zamknu. Že jsi neměl ani bundu na věšáku? Jak dlouho jsi tu byl? Od léta??? :lool:

Prave ze neformatoval ... Daval jsem to opravit .Dycky mi to tak slo a najednou zasek ... tak nevim .

Bundu jsem mel na sobe :D :)

Odkaz ke komentáři
Prave ze neformatoval ... Daval jsem to opravit .Dycky mi to tak slo a najednou zasek ... tak nevim .

Bundu jsem mel na sobe :D :D

Hmm, ono to nejde dělat donekonečna :D On i ten výkon musí být ultra pomalý když tam zůstanou soubory po minulých a předpředminulých programech :)

WoW ta žlutá okta je super!!! To je coupe??? :lool:

Odkaz ke komentáři
Hmm, ono to nejde dělat donekonečna :D On i ten výkon musí být ultra pomalý když tam zůstanou soubory po minulých a předpředminulých programech :)

WoW ta žlutá okta je super!!! To je coupe??? :lool:

prave ,ze ty stare softy davam pokazde pryc ....

jojo,nechal jsem ji trosku zkratit a prelakovat :D .)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...