Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Taky mám dojem že by to už chtělo plánovat,ale letos to bude muset probrat s mamkou Kuba nechci spoléhat na Janka s Petinkou když tu vůůůůůůůůbec nechodí.Ale Kube naplánuj to když budeš doma,a potom bychom dali Dvůr a nějaké papu.A do té doby by vlezlo ještě najisto ještě to LASERGAME :o :smich: :smich: jen se dohodnout na termínu. :palec:

Odkaz ke komentáři

Kube: hodlám ji vyčistit protože na vagu mi to vypsalo že tam má být 280 a je tam 480 a navíc i mám velkou spotřebu

Ja bych to cistil tak,ze bych to vymontil a prostrikl opatrne cisticem na brzdy. vyfoukal a nechal chvili vyparit.

Nemas zaslepeny EGR ?

-------------------------------------------

KUKNETE

jinak kdo by chtel vycisit auto

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno

TDIfun a maros: EGR mam zaslepeny a jsem i bez kazalyzátoru, je mozne ze absence kat. tak zvedne spotrebu? jezdim kolem 6 litru s hodne lehkou nohou

A co mas za motor vubec???

Nechcete někdo noťas http://www.mall.cz/notebooky-znacky/acer-aspire-one-d150-bk-lu-s570b-178-:parameters?session_id=b0bba01d-baba97f6-b0bba01b-baba97f6-00000002-c2gl2800lsmarof2gov079mkb1

Je k tomu neoprenove pouzdro, dvbt tuner a je jak novy. Baterka cca 3hodiny cena cca 3500,- nebo dohoda.

Jake windows?? Bezi to pod XP aji?? Nebo aspon ovladace na XP jsou???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...