Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobrý podvečer tak už jsem doma ,a světe div se Rapidek Hubert nebo Felix? je v garáži .K němu jsem ještě dostal, dvoje dveře ,zadní čelo , zadní kapotu ,jeden náhradní hlinik a 4 plecháče .Pokoušel jsem se něco nafotit ,ale kleknul mi telefon.Trochu jsem to prohlédl a interiér asi dá hodně práce ,na kastli se mrknu zítra a hodím nějaké foto.Jinak včera jsem pěkně při cestě na jih na tom novém kousku dálnice za Lipnikem prohnal žlutou O2 RS ve 235km mě mamina přibrzdila měla zaťaté prsty do palubní desky ,a ten manik v té O2 to nechápal byl pěkně vydivočený ale nakonec jsem musel ubrat mamka byla v šoku.

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři
Nazdarek :) jak se vede ?

Chlapi ,mam problem . Vcera vecer se mi opet podelal muj skvely operacni system oknaXP,tak se zkousim ptat .nevite co s tim je kdyz se cela operace sekne pri 34minute dokoncovani instalace ? :D ... uz me to zacina pekne s*at ...

Já vím co tomu je.............. Asi je to rozbitý :D

Miro, to ti Jaruna jede 235km/h ? :D To je tedy slušná rychlost :lool:

Odkaz ke komentáři
Dobrý podvečer tak už jsem doma ,a světe div se Rapidek Hubert nebo Felix? je v garáži .K němu jsem ještě dostal, dvoje dveře ,zadní čelo , zadní kapotu ,jeden náhradní hlinik a 4 plecháče .Pokoušel jsem se něco nafotit ,ale kleknul mi telefon.Trochu jsem to prohlédl a interiér asi dá hodně práce ,na kastli se mrknu zítra a hodím nějaké foto.Jinak včera jsem pěkně při cestě na jih na tom novém kousku dálnice za Lipnikem prohnal žlutou O2 RS ve 235km mě mamina přibrzdila měla zaťaté prsty do palubní desky ,a ten manik v té O2 to nechápal byl pěkně vydivočený ale nakonec jsem musel ubrat mamka byla v šoku.

Ty chces o svoji lepsi polovicku prijit :lool: tak ji trapit :D

Tys rapidka dostal do garaze :) nebo se dilo podarilo a mas druhou :D

Odkaz ke komentáři

Takze si nakonec sehnal .Parada,kdy se muzem prijet kouknout ? : ) - sel bych do felixe : )

Uz si zkousel maximalku ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...