Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kurva jsem si pripadal jak nejvetsi socka tam..... :wacko: Jak nejaky ztroskotanec. Na otazku co se deje ti odpovi: Sef musi zaplatit.... A jeste jim tam tahlo tak mi byla zima na nozicky :wacko: No stydel jsem se za firmu to ti reknu!!!!! Fotky dilu nemam... Ale u automatu je poznam urcite ;)

Odkaz ke komentáři

Nebylo nic videt. Ukazoval mi to prijimaci technik uz nekde v 10h kdyz uz vedeli co meho medvidka trapi ale nepoznal bys to. Lehce prohla lavka byla uz pul roku a nekde zlomeny kabel do te radici kostky pod tou lavkou. Zadne zjevne poskozeni. Jen vlivem okolmich cinitelu dochazelo k vypadkum razeni!! A taky mi zlobilo cidlo ABS na prostedni naprave na levem kole navesu a hlasilo mi ze mam v haji bzdove desky a nefunkci abs na navesu.. Vse meli zjistene v 10:18 dopoledne. A od te doby se jen cekalo.... Nemuzu najit zvracejiciho smajlika... :angry:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

To se jeste uvidi jestli je to v cajku. Dneska rano to radilo zase normalne. To ukaze az cas jestli to opravdu opravili... A netusim kdy pojedu. Jel jsem 25km ze servisu na parkoviste a na trasu fakt nevim kdy pojedu. Asi v sobotu ale predpokladam ze na kolegove aute a do Vilniusu... Svoje otestuju tak pristi tyden.... :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...