Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravím.......cool.gif

tak jsem doma konečně z práce.......palec.gif

První věci na tu opravu Turka Emana jsou doma,poděkování letí do Orlové za Romanem :) zajistil i když to nemá ve svém e-shopu :o a za cenu pod nabídkami ostatních :blink: a ještě mi to dopravil do Havířova,Romane děkuji. :palec: .

Už jen aby bylo servo z Polska u Badysa a můžeme začit :lool: a tady taky děkuji Bade dík za ochotu a čas který tomu musíš věnovat :palec: :palec: .Ještě že má človek(Neználek) :rolleyes: kamarády, a s výměnou pomůže Maroš :palec: taky děkuji protože sám bych si neporadil a možná zajistí i dílnu kam se s Emanuelem vejdeme a schováme se před sněhem a zimou.A pokud to nedopadne tak nám Cosby nabídl azyl u sebe v servise Mišo dík,ale je to dálka ale pořád lepší než to dělat na sněhu.Kamarádi ještě jednou dííííík

Monču nemáš zač zdrbávat :o ,dal jsem ji to do ruky(anténu) :D popřál k novému roku :P a než stačila zareagovat už jsem utíkal k autu :smich: :smich: .Miro doufám že je to ono a pomůže ti to . ;)

Mirku to jsou malé věci......seženu vše....doufám.......palec.gif

Odkaz ke komentáři

Dobré ránko.....cool.gif

Hojte pratele. Trosku jsem si zase zaklouzal ale bez nasledku :lool:

Jo včera jsem taky klouzal ........palec.gif

Budte pozdraveni, tak zase nejake fotecky pro zlepseni nalady ;) Nejak me to foceni zaclo bavit, sice ze zrcadlem to neni jen cvak cvak (Verush potvrdi), ale vysledek stoji za to :palec:

Deko pěkné fotečky..........palec.gif

Toto nemá chybu.........cool.gif

Není to někdo znás v mládí...........biggrin.gif

post-2831-0-33535500-1357708981_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No dneska to je pěkná klouzačka, 10minut jsem se snažil dostat vrstvu ledu z auta....pak přijedu na formu a závory zamrzlé...pak hodím držku na tom ledu....a ted si dávám kafe a přemýšlím, jestli pojedu do těch nošovic nebo né, neb to bude o ústa dneska :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...