Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Bade budete v sobotu na barku? Pojedeme do FM tak by jsme se stavili kouknout jestli muzem?

nebudeme...jsou tam obkladači, takže se tam nedá pohybovat...dělají schody koupelnu a sokly takže celej barak v progresu tuhnutí lepidla takže ted máme pauzu až to dodělají

Odkaz ke komentáři

To me podrzte :-D alfa a skrabky :-D Jinak ofiko nakup skrabky byl 36kc s dph, takze konecne vec na cem alfa vydelava :lol:

Jo Woody timto okno neposkrabes. Meli jsme je jako prvni v cr, hledal jsem dlouho kvalitni skrabku. Neni draha, funguje jak ma. Mam jednu a tu samou uz treti rok. :palec: :palec: A bohuzel kryt tu mit nemuzu a kazdy den pouzivat rozmrazovac, nejsem tak bohaty :lol:

Upraveno uživatelem Deko
Odkaz ke komentáři

Bade uz se mi stalo,ze jsem neco objednaval na prodejne pres Eshop a neco meli v marijankach a neco u makra. Nasteti jsem to mel na dvou objednavkach takze jsem si tu druhou vec vyzvednul po ceste domu nez abych tam cekal dalsi 3h nez to prevezozu :D

Odkaz ke komentáři

No ja ji mel v aute pul dne a pouzil jsem ji portoze pres obed mrholilo a na okne mi to zmrzlo... Do garezi co jsou u baraku se nevlezu a v Lipsku by mi to uletelo :D :lol:

Marosi dobrou.

Bando kdo jeste chcete tu skrabku tak mi do zitra sem napiste. Dopoledne tam skocim ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...