Kube Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Prijemne dopoledne pratele. Tak my zrovna snidame a pak se chystame na prohlidku bytu a pak nejake vyrizovani ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak s tím bytem držím palce ať to klapne :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 čaute od snídaně :D Kube,kde budete bydlet?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Neznalku diky ;) Cosby zatim porad bydlime v Trnavce. Ale jestli to klapne tak ve FM Jinak dobrou chut ti preji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak už jsme v Havířově a dáváme si oběd. Prohlídka proběhla v klidu a byt se nám líbi. I okolí je hezké. Akorát horší parkování :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak s tím parkováním to bude asi všude stejné :o ,jak přijedeš po 17 hodině je problém :( . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak naštěstí tam okolo není moc paneláku a je tam dost ulic kde se dá parkovat ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak zdravím.......... Už konečně po směně.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Ahoj Tak je to mazec. Jsem nevjel do garaze plac mame jako sklinku. Musel jsem si cesticku vysekat. Finska skrbka se trapila :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak já dnes jsem škrabku zapojil dvakrát,ráno a teť . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 No tak rano skrabka jela na plno.. Ale na aute komplet krusta o tloustce tak 4mm.... Prisel jsem na zajimavy tip jak se s ni dostat pres ten tlusty nanos. Vzal jsem to hranou v pruzich od stredu okna ke krajim a udelal si takove pasky. To ten sileny nanos dost poskodilo a pak uz to slo i seskrabat... Ale i tak to byl masakr!!!! A nepomohl ani odmazovac ve spreji.... :( Jinak uz jsme po celodennim litani doma. A ztira rano zas pryc. V 8h musim byt v Prostejove u Vašy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobi1 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 ahoj maroši jak se maš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 No tak rano skrabka jela na plno.. Ale na aute komplet krusta o tloustce tak 4mm.... Prisel jsem na zajimavy tip jak se s ni dostat pres ten tlusty nanos. Vzal jsem to hranou v pruzich od stredu okna ke krajim a udelal si takove pasky. To ten sileny nanos dost poskodilo a pak uz to slo i seskrabat... Ale i tak to byl masakr!!!! A nepomohl ani odmazovac ve spreji.... :( Jinak uz jsme po celodennim litani doma. A ztira rano zas pryc. V 8h musim byt v Prostejove u Vašy. to se budem zase ráno na dálnici nahánět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 ahoj maroši jak se maš? Ahoj. Diky za optani,mam se fajn a jak ty ? Kuba nezlobi a nebije te ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Hoši jak nejlépe na Harrachov...bohužel nemůžu jet přes PL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak já dnes jsem škrabku zapojil dvakrát,ráno a teť . Kdyby jsi měl bufíka na dálku,nemusel bys :D :D ing. se ptá jak na Harrachov.Se poseru.Google,Columbus,Via Michelin a on se ptá,jak na Harrachov. :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Mišo koukám že ti otrnulo :o ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Kdyby jsi měl bufíka na dálku,nemusel bys :D :D ing. se ptá jak na Harrachov.Se poseru.Google,Columbus,Via Michelin a on se ptá,jak na Harrachov. :D :D :D óóó omlouvám se hlavě pomazané za dotaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 V 8h musim byt v Prostejove u Vašy. Co jdes dodelavat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 óóó omlouvám se hlavě pomazané za dotaz :D :D jedeš pracovně nebo lyžovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 uvidíme, doufám že stihnu oboje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Bade tentokrát asi pojedu light jak vidím ty cesty a koupím si známku ;) Maroši jede se udělat ta teplotní klapka aby bublina už normálně topila :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 No tak rano skrabka jela na plno.. Ale na aute komplet krusta o tloustce tak 4mm.... Prisel jsem na zajimavy tip jak se s ni dostat pres ten tlusty nanos. Vzal jsem to hranou v pruzich od stredu okna ke krajim a udelal si takove pasky. To ten sileny nanos dost poskodilo a pak uz to slo i seskrabat... Ale i tak to byl masakr!!!! A nepomohl ani odmazovac ve spreji.... :( Dobrý večer všem,o tom mi povídej...jednou ráno,pak z práce a do třetice po volejbalu.. :( Aaaale, když jsem přijela domů,tak jsem měla příjemné překvapení :) můj drahý cosbyšek mě nechal parkovat na jeho místě u domečku,ať nemusím ráno škrabat ;) poprvé za 14 let :P Dobrou noc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Nooo Ivi tak to byl Cosby mooc hodny. Ja zitra jedu Bublinkou a ta je v garazi a aby nemusela Rubi rano moc skrabat tak jsem dal na okno papirovy karton. Takze snad nebude muset moc skrabat ;) Ja jdu taky spat, takze taky dobrou noc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Dobrý večer všem,o tom mi povídej...jednou ráno,pak z práce a do třetice po volejbalu.. :( Aaaale, když jsem přijela domů,tak jsem měla příjemné překvapení :) můj drahý cosbyšek mě nechal parkovat na jeho místě u domečku,ať nemusím ráno škrabat ;) poprvé za 14 let :P Dobrou noc :) Hmm to on bude něco chtít asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Dobré ráno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Ahoj z Prostějova přátelé ;) Tak za necelou hodinu rozebrana palubka a kapka venku,teď už se dává zpátky. Je radost na Vašu koukat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Dobré dopoledne všem ;) Dnes jsem škrabkal jen trošičku,bylo to jen na smetáček Jj Vašík prostě umí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Hoj Maro, tak jsem dnes volal tvojemu švárovi a jak jsem mu řek že mám kontakt od Maroše, tak on prý žádného švagra Maroše nemá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 A já už jsem doma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.