Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

A jedna moc pozitivni zprava je ze uz funguje ovladani teploty tak jak ma takze si uz Bublina necdela co che. Ale problemek nastal,ze se netoci ventilator na 1.stupen. Takze ted cekam az mi soused najde jine ovladani abych ho zkusil prehodit zda je chyba tam. I Vasa rikal,ze by to melo byt tam. Pamet zavad je bez zavady :palec: Joo a trosku jsem si hral na snehu :wub: Gumy jsou fakt dobre a bublinka je jeka motokara :D Fajne svezeni :rolleyes:

post-3498-0-99303400-1358859208_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já u Hranic dneska píchnul LZ kolo, TMP zafungovalo a zahlásilo....řikám si zase to blbne, jedu, ale ono nee a než jsem našel pneuservis tak jsem byl téměř bez vzduchu..... v kole klíč (FAB) :D

a druhá jobovka dne, že jsme za tmy zapadli u nás v objektu, když nám dobrák traktorista odhrnul příjezd, ale o 3m vedle, takže jsem skončil v kanalizačním žlabu...no den blbec :D

ale jinak se dařilo a práce po těhle průserech šla od ruky :palec:

Odkaz ke komentáři

No radost az na kost. V kolik jsi rano jel? Ja o pul sedme z baraku a az do Prerova na snehu. Fakt jsem si s tou lehounkou fabii uzival :D Gumy to zvladaly bravurne! U Vášy bala sranda a pohoda. Opravilo se co se melo. A uz jsi zpatky doma? Jsi lej na otocku? Jak pokracujete na domecku? Jsme vam ho z dalky okukovali o vikendu ;) Se tam svitilo... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...