ivanaII Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Kube můžeš oba druhy. :D Moje řeč ,já mám ráda s kakajíčkem :D Ahojte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Pratele moji zdravim Vas. Dnes opravdu narocny den a jeste zcela nezkoncil. Z firmy jsme se vratili cca v 18h dost vycerpani a s hromadou informaci. Vyridil jsem co bylo treba pracovne i pro hypoteku. Pracovne: z medvidka se oficialne stehuji na MANa. Takze ted ho komplet vyklizim vcetne aparatury a 1000W menice a proste vseho... Je to celkem smutny okamzik po spolecnych 4letech :( Na MANa pujdu hned po volnu. Dneska jsem si do mnej z firmy dovezl nejak veci por ADRku. Zbytek priste. Uz jsem ho tu videl ale zatim nebyl cas ho cely prolezt a zjistit co mu chybi. Takze to je asi tak pracovne... No a druha smutna zprava dneska je ze nam ten byt vyfoukli. Jako pocitali jsme s tim,ze se to stat muze ale nejvic nas oba s Rubi mrzi,ze se to stalo uz jen cca 36h od navstevy Banky s veskerymi podklady na k zadosti na Hypoteku. No nezrobime nic :( A babovkama se uvidi jak budu stihat ale myslim si,ze by to mohlo klapnout,ale nechci vam to slibovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Z toho nebuď smutný, než by jsi vyběhal banku tak je měsíc v řiti než pustí nějakou kačku....to co jsem zažíval já s hypo a bankovníma úřednícema, to je děs... najdete jinej, lepší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Bade diky za podporu. Je mi jasne,ze by to bylo na dalsi mesic ale uz by jsme aspon na 100% vedeli ze hypo bude a ali si nejakou zalohu do Realitky. Tenhle byt se nam fakt moc libil. Skvele dispozide i pro rekonstruhci, metraz, lokalita, naklady, cena. No fakt zajimavy kousek a hodne se nam libil. Prave kvuli nej jsme presli z hledani k jednani.. No doufam,ze brzo najdeme jiny a treba jeste zajimavejsi. Ale kazdopadne do banky v patek jdu kdyz uz mam ty potvrzeni abych aspon overil jak moc jsem sam o sobe bonitni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Vsak vam tu muzu dat odkaz aby jste koukli co se nam tak moc libi a o fousek uteklo To je on :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Pěkné ránko..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Dobré ráno :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Hezký den všem Kube to je škoda že Vám to vyfoukli. Ale tak snad je více pěkných bytů. Určitě najdete nějaký který za to bude stát. Ja teď čekám na další hodinu ve vestibulu. Měli jsme mít měření ale slečně cvičitelce se nechtělo dneska tak nás pustila po 5 minutách z hodiny. Kurde jsem mohl ještě spát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Dobré ráno všem Kube neboj ,ještě jich bude a lepších ale bude třeba zase hledat :( a to bude žrát čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Caute bando. No prave,ze hledame uz hoodne dlouho a tenhle se nam prave zalibil natolik,ze jsme zacali jednat. V noci jsem jeste koukal na byty a teda nic zajimaveho :( Takze zase budeme cekt no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Caute bando. No prave,ze hledame uz hoodne dlouho a tenhle se nam prave zalibil natolik,ze jsme zacali jednat. V noci jsem jeste koukal na byty a teda nic zajimaveho :( Takze zase budeme cekt no. A co baráček...něco doložíš a máš to a ji ze zahradou a garáži..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Romane to sice zni hezky ale na novy nemam a do stareho se mi investovat nechce.... Ale ted aspon dodelam tu banko abych zjistil jake mam moznosti a dal se hold uvidi.... Nic neni nemozne... A jinak jeste porad vyklizim a uklizim veci z medvidka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Kubo, kdy fičíš dom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Woody doufam,ze kazdou chvili. Auto uz mam vyklizene,uklizene takze uz zbyva jen udelat papiry, zbalit notak, uvarit kafe a caj a hura. No prvne musim dostat povoleni od Dispecera a pak Huraa domu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Tak administrativni prace hotova, obash kastliku skontrolovan ated uz jen to povoleni vyrazit domu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Je to tady Caute zatim B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Dobrý večer všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Ahoj přátelé z domova. Tak jsem v pořádku dorazil. Ujeto 655km za 6:41 s proměnou spotřebou 6,2l/100km a průměrnou rychlosti 103km/h. Dvě zastávky na wc a občerstvení se. Příjemná cesta. Šlo to dost plynule ;) A teď rychle do hajan zahřívat Rubi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Pěkné ránko....... Tak dneska do Ov na kontrolu...jsem zvědav co mi řekne pán doktor..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Dobre rano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Hojte.Tak a oblíkat a honem na Bílou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Dobré ráno všem ;) Michale tak já dnes za Milhauskem pořešit tu kameru. Romane,pan doktor ti řekne že jsi zdráv :P .To oni umí :o Kubo vítej doma,a s tím zahříváním bych to nepřeháněl,co je moc to je příliš :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Dobre ráno. Vzhůru jsem od 7h a v 9h odjíždíme směr Havířov vyřizovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 No tak už jsem doma........ Mám ještě počkat ze zákrokem....dál mi nějaké ta-ble-ty pry to pomůže tak uvidím........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Ahoj z Borsicanky. Čekáme na pizzu. V bance mu řekli,že bez problémů 1,2mega ;) Takže můžeme hledat znova... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Dobré odpoledne ,tak kamera prozatím nekameruje,dnes odzkouším převodník který dovezl Milhausek jestli to není náhodou tím převodníkem co tam mám. Kube tak vidíš a možná že příjde ještě lepší možnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 My by jsme byli rádi za ten co nám vyfoukli ale nedá se svítit... Hold musíme hledat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Ahoj přátelé z domova. Tak jsem v pořádku dorazil. Ujeto 655km za 6:41 s proměnou spotřebou 6,2l/100km a průměrnou rychlosti 103km/h. Dvě zastávky na wc a občerstvení se. Příjemná cesta. Šlo to dost plynule ;) A teď rychle do hajan zahřívat Rubi :) Ja ted ujel 2000km Italie a zpet na otocku, a touranek si vzal 6,2L do Italie jsme dojel za 5,8L pac hrozne prez alpy snezilo.. Jel jsem tak 100-120km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 No Zdeno jde poznat delsi prevodovka, 2,0TDI a softik Uz abych mel presule aspon na foukatko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.