Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Pratele moji zdravim Vas. Dnes opravdu narocny den a jeste zcela nezkoncil. Z firmy jsme se vratili cca v 18h dost vycerpani a s hromadou informaci. Vyridil jsem co bylo treba pracovne i pro hypoteku. Pracovne: z medvidka se oficialne stehuji na MANa. Takze ted ho komplet vyklizim vcetne aparatury a 1000W menice a proste vseho... Je to celkem smutny okamzik po spolecnych 4letech :( Na MANa pujdu hned po volnu. Dneska jsem si do mnej z firmy dovezl nejak veci por ADRku. Zbytek priste. Uz jsem ho tu videl ale zatim nebyl cas ho cely prolezt a zjistit co mu chybi. Takze to je asi tak pracovne... No a druha smutna zprava dneska je ze nam ten byt vyfoukli. Jako pocitali jsme s tim,ze se to stat muze ale nejvic nas oba s Rubi mrzi,ze se to stalo uz jen cca 36h od navstevy Banky s veskerymi podklady na k zadosti na Hypoteku. No nezrobime nic :(

A babovkama se uvidi jak budu stihat ale myslim si,ze by to mohlo klapnout,ale nechci vam to slibovat :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Bade diky za podporu. Je mi jasne,ze by to bylo na dalsi mesic ale uz by jsme aspon na 100% vedeli ze hypo bude a ali si nejakou zalohu do Realitky. Tenhle byt se nam fakt moc libil. Skvele dispozide i pro rekonstruhci, metraz, lokalita, naklady, cena. No fakt zajimavy kousek a hodne se nam libil. Prave kvuli nej jsme presli z hledani k jednani.. No doufam,ze brzo najdeme jiny a treba jeste zajimavejsi. Ale kazdopadne do banky v patek jdu kdyz uz mam ty potvrzeni abych aspon overil jak moc jsem sam o sobe bonitni ;)

Odkaz ke komentáři

Hezký den všem

Kube to je škoda že Vám to vyfoukli. Ale tak snad je více pěkných bytů. Určitě najdete nějaký který za to bude stát. Ja teď čekám na další hodinu ve vestibulu. Měli jsme mít měření ale slečně cvičitelce se nechtělo dneska tak nás pustila po 5 minutách z hodiny. Kurde jsem mohl ještě spát.

Odkaz ke komentáři

Ahoj přátelé z domova. Tak jsem v pořádku dorazil. Ujeto 655km za 6:41 s proměnou spotřebou 6,2l/100km a průměrnou rychlosti 103km/h. Dvě zastávky na wc a občerstvení se. Příjemná cesta. Šlo to dost plynule ;) A teď rychle do hajan zahřívat Rubi :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj přátelé z domova. Tak jsem v pořádku dorazil. Ujeto 655km za 6:41 s proměnou spotřebou 6,2l/100km a průměrnou rychlosti 103km/h. Dvě zastávky na wc a občerstvení se. Příjemná cesta. Šlo to dost plynule ;) A teď rychle do hajan zahřívat Rubi :)

Ja ted ujel 2000km Italie a zpet na otocku, a touranek si vzal 6,2L do Italie jsme dojel za 5,8L pac hrozne prez alpy snezilo.. Jel jsem tak 100-120km/h

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...