Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ja makam vselijak. Podle toho jakou dostanu linku. Ted delam min 24h pauzu. Jinak jsem v Dojclandu kde parkujeme pobliz DHL AIR Hubu kde nakladame. Mesto se jmenuje Leipzig ;) A ted koukam na Bondovky. Stahl jsem si od kolegy skoro vsechny krom tech uplne nejnovejsich. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

No já jsem nafasoval noční shichty,ale řeknu ti,že mi to vyhovuje víc než vstávat ráno ve 4 a rozespalý vyrazit do procesu :)

Tak uvidíme jak dlouho mi to vydrží .

Do Leipzigu razím koncem června,jedem zapít bydliště jedné známe co se tam vloni přestěhovala :)

Jaký tam maj počasí ?

Bonda jsem viděl včera tuším,nebo předevčírem v televizi ,ale nevím kterej díl ,asi ten před Skyfallem páč tam byl Craig a tak jakože tyhle filmy nemusím , tenhle mě docela chytl a docela jsem zvědav na právě Skyfall

Odkaz ke komentáři

Jo vcera tady cely den svitilo slunicko takze tu bylo super. My parkujeme primu u Lufthanzy takze u nakladniho letiste kde dost pocasi ovlivnuje primo ta plocha...

Ja zacal koukat od zacatku. Ted jsem u druheho dilu a ani ho ted nedokoukam. Uz si jdu lehnotu. Uz mam chut si lehnout.

At ti utece zbytek sichty ;)

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno klluci, tak já jdu na to :(

Dobré ránko :)

Tak at se ti dnes daří :)

Jo vcera tady cely den svitilo slunicko takze tu bylo super. My parkujeme primu u Lufthanzy takze u nakladniho letiste kde dost pocasi ovlivnuje primo ta plocha...

Ja zacal koukat od zacatku. Ted jsem u druheho dilu a ani ho ted nedokoukam. Uz si jdu lehnotu. Uz mam chut si lehnout.

At ti utece zbytek sichty ;)

Jasně :) no tak teda dobrou :) já ještě hodinku a hurá osedlat HáTéPé a domů :))

zatím :)

Odkaz ke komentáři

Udelal jsem si chleba ve vajicku. Musel jsem zdelat vajicka a chleba tak to mam v jednom :rolleyes: Nejsi nejaky rychly s tema letnima kolama??? :lol:

Jee,to jsou mel vcera - chleba ve vajicku.

Nejsem rychly - kamos vcera psal ze jede do pneu dokud je klid,tak mi to pribral.

Neboj,jeste budou lezet ve sklepe.

Dobré ráno :D

Zrovna jsem se probul z Komatu a jak tak koukám na hodiny akorát povečeřím a zpátky do práce ...

Neni ti blbe cely den prespat :lool:

Odkaz ke komentáři

Marosi to je nejlepri jezdit do pneuservisu mimo sezonu :rolleyes:

Jero bezpecaka??? A to se dneska jako jeste vyplati takova prace??? Ja to delal pred 12lety a stalo to za pendrek... :blink:

Záleží asi pod jakou firmou makáš a kolik klientů ta firma pod sebou má :) Nestěžuju si.

A hlavně s vlastním služebním autem,kanclem a čistým oblečením mě k sobě nikde jinde nelákali,což je s mým vzděláním a při dnešní situaci na trhu práce docela štěstí,že jsem se k tomu dostal :) už jen kvůli malýmu .

Ikdyž je fakt,žebych někdy vyměnil s někým kdo si oddělá svoje na ráno,odpo je doma s rodinou a nemusí prackticky nic řešit : ) ,ale člověk si asi nikdy nevybere :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...