Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravím parto

tak jak bylo na motokárach ? určitě dobře , chtěl jsem se zastavit,ale bohužel momentálně jsem naplno vytížen a nakonec jsem jel za tátou do nemocnice .

Matěj byl ten den taky tak strašně zlatý",že jsem myslel,že pojedu do zverimexu pro klec...

Jinač přemýšlím,že až se konečně oteplí , udělám něco jako fotomeet v Mostech .

Třeba i něco menších s foto nádechem u kafe ,,nebo Vás pozvu na zahradu a uděláme grolovačku ,,ještě nad tím popřemýšlím .

Jinak ,nemáte doma někdo nějaká kola na "O" co Vám jentak válí a chcete se jich zbavit ? 16/17

Odkaz ke komentáři

Ale bylo by líp kdyby nebyl tatka v nemocnici ,ale vše se pomaličku lepší tak snad bude conevidět hej .

Jinač,říkal jsem si,že bude škoda dávat za pár šupů octávu pryč,tak ji chci pořídit kola.

Pustím se pomalu do toho,kola,střecha lišty ,možná folie a podvozek .

Bude to taková pomalá fešanda:)

Řeším ted milion věcí tak na to kašlu,RSka se ne a ne dočkat :D ...

Ještě mám pažouta tak ještě s tím lenochem si trošku hraju at na jaře vypadá .

A co ty ?jak to jde?

Odkaz ke komentáři

Kluci mám problém, dneska mi klekla asi baterka v autě.

Jakou tam můžu narvat do HTP 40kw? Nějaký tip?

Jsem šel na noční a už nenastartoval. Poněvač jsem musel odjet, tak jsem to spustil z kopce a ono to hned chytlo, ale jak odjedu ráno to nevím :( je nějaká finta jak to nakopnout než koupím zítra novou?

Odkaz ke komentáři

Kluci mám problém, dneska mi klekla asi baterka v autě.

Jakou tam můžu narvat do HTP 40kw? Nějaký tip?

Jsem šel na noční a už nenastartoval. Poněvač jsem musel odjet, tak jsem to spustil z kopce a ono to hned chytlo, ale jak odjedu ráno to nevím :( je nějaká finta jak to nakopnout než koupím zítra novou?

Jo taky mám pocit,že mi v octávě conevidět odejde,,při ortočení klíčku to vypadá ,že je mrtvá tak uvidím jak dlouho vydrží .

Jinač do HTPčka jsem kupoval Vartu a měla tuším označení 42 ,ale nejsem si jistý .

Doporučovali mi ji,že je lepší pro menší odběr (?)

Už si to moc nepamatuju je to 4 roky zpátky .

Přes kabely to asi nechytne co ?

Odkaz ke komentáři

Jo taky mám pocit,že mi v octávě conevidět odejde,,při ortočení klíčku to vypadá ,že je mrtvá tak uvidím jak dlouho vydrží .

Jinač do HTPčka jsem kupoval Vartu a měla tuším označení 42 ,ale nejsem si jistý .

Doporučovali mi ji,že je lepší pro menší odběr (?)

Už si to moc nepamatuju je to 4 roky zpátky .

Přes kabely to asi nechytne co ?

Chytne, kabely už mám nachstané jen chytit ráno dobrovolníka co by mě nechal se připojit.

Na benziňák stačí to co tam je,ale malinko silnější se vždy bude hodit.Mrkni pod kapotu co tam je,možná 44.Klidně dej o něco silnější,ale musí být velikostně stejná a bacha na póly.Dělají se s plusem jak vlevo tak vpravo

Na netu jsem teď našel, že nejvhodnější je 52jka. Bude to stíhat dobíjet, jezdim vesměs krátké trasy.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...