Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

No zatim mam vsechno. Vcera jsem podepisoval kupni smlouvy, smlouvy a advokatni uschove a taky zadosti na katastr o zmenu vlastnictvni. Ted vsechno musi podepsalt prodavajici, pak se da na katastr zadost o zastavu bytu ve prospech banky. To by se mohlo stihnout nez prijedu v dubnu. To pujdu podepsat cerpani penez do advokatni uschovy a pojistku toho bytu. Tim splnim vsechny podminky co chce banka. Jak budou prachy u advokata tak se poda na katastr zadost o zmenu vlastnika na me. Na to maji opet 30dni. Az to probehne tak dostanu klice. Takze cca pulka az konec kvetna :huh:

Odkaz ke komentáři

No zatim mam vsechno. Vcera jsem podepisoval kupni smlouvy, smlouvy a advokatni uschove a taky zadosti na katastr o zmenu vlastnictvni. Ted vsechno musi podepsalt prodavajici, pak se da na katastr zadost o zastavu bytu ve prospech banky. To by se mohlo stihnout nez prijedu v dubnu. To pujdu podepsat cerpani penez do advokatni uschovy a pojistku toho bytu. Tim splnim vsechny podminky co chce banka. Jak budou prachy u advokata tak se poda na katastr zadost o zmenu vlastnika na me. Na to maji opet 30dni. Az to probehne tak dostanu klice. Takze cca pulka az konec kvetna :huh:

Tak paráda, že se to pohlo, ta papírová válka mě strašně vyčerpávala....nic nikde nevyprodukuješ a zabere to času neskutečně.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Jero.

Bade pohlo se to dost. A me to papirovani nevadi. Vsechny zucastnene strany jsou moc prijemne takze to cloveku ani neprijde. Je pravda,ze na ty narozky to bylo jedine takove hoodne napnute aby se to stihlo podat ta zadost ale pak uz podpisy a vsechno ostatni slo v klidu. Ted odjedu do prace a az se vratim tak to v klidu doresim a bude. Ja se na to i tesim :rolleyes:

To je ale venku hnusne.. To zas bude cesta do prase :blink:

Odkaz ke komentáři

Dobre ráno z prahy. Řeknu vám,že to dneska stalo za to. Už dlouho jsem nebyl tak vyflustnuty jak dneska. Kuwa jsem usinal až hrůza :( Teď jsem vyzkoušel jsem nasadit nové závěsy a průhlednost je minimální ale musí se ještě presit ale až se o dotáhne tak to bude super. Konečně se dneska i vyspim :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...