Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Jero auto??? :D A jinak ja nevim kde Razty bydli a ani jak :lool: A koupil jsem si jidlo, neco malo na zub, pastu a sampon. A kolega me pozval na cinu Mnam. Chcete presny seznam meho nakupu nebo co? :D Woody a beefetra si do prace nekupuju, to je moc nooobl piti.. Tady staci vodka za 5Eur A nahodou Havirovska Panda je jedna z nejlepsich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Maro to bylo super,pak je stáhni k nám na parkoviště tam přesedneme do turka a jedem. Kurnik ty by jsi pořád jen ž.... ,papal No a co mám dělat se zbytečnýma penězma? Takhle si je ušetřím na horší časy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Se držíš hesla až tlustí budou hubení :o tak hubení budou studení :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Dneska je vlastne patek ze. Co mate v planu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Se držíš hesla až tlustí budou hubení :o tak hubení budou studení :D To je tzv. Čtvrtý piliř Woodyho spoření na důchod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Miro ty jsi vůůůůůůůůůůůůůůl. Ale v jednom máš pravdu co zežereme to nám nikdo nevezme, jedině snad Johny :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Ty jo ted byl v akci v Albetu Bozkov a ten byl mnam. Po dlouhe dobe jsem si ho koupil a ten ja fakt tak prijemne vonavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Miro ty jsi vůůůůůůůůůůůůůůl. Ale v jednom máš pravdu co zežereme to nám nikdo nevezme, jedině snad Johny :smich: Johny to neveme, ten to zrecykluje a udělá z toho recyklovaný bramborový salát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 jsi byl na autosalonu ? jo byl a pro ty co tam chtěj jet,tak jeďte raději k Raztymu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 (upraveno) Čus Kájo to je fakt takové fiasko v tom Brně už jsem to slyšel z více míst Upraveno Duben 5, 2013 uživatelem PetrS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 jj,Peťo je to absolutně mimo,doporučuji nejezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 No ja mam klid protoze se tam ani nahodou nechystam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 škodovka,ford,hjundéé,minicooper,suzuki,jaguar,jinak žádná jiná značka, vše v jedné hale zážitek- pěkné kola a Drak chtěl ujet policejním passatem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Zdar a sílu pracanti :lool: namasírujte svaly , napichejte steroidy a ráno v 9 vás očekávám. VELKÉ díky všem kteří si na mě udělali čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Dneska je vlastne patek ze. Co mate v planu? Dneska jsem zván do práce na noční :D ... to bude supr večer ,asi to pořádně rozjedu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Razty ja na tebe budu aspon myslet bo prijet nemuzu.. Jedine ze by jsi to prehodil na pristi tyden. To uz budu doma a budu ti moct prijet taky pomoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Zdar a sílu pracanti :lool: namasírujte svaly , napichejte steroidy a ráno v 9 vás očekávám. VELKÉ díky všem kteří si na mě udělali čas :D zdarec :) Vkolik budete u toho tesca ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 škodovka,ford,hjundéé,minicooper,suzuki,jaguar,jinak žádná jiná značka, vše v jedné hale zážitek- pěkné kola a Drak chtěl ujet policejním passatem :D Ahoj Kájo :) Jindrovi to v tom pašiku sluší, to by byl benga jak vyšitý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Ahoj Kájo :) Jindrovi to v tom pašiku sluší, to by byl benga jak vyšitý Beztak je u "tajnejch" už jen ten grif" jak pravačkou pomalu šteluje sedadlo :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 :D zdarec :) Vkolik budete u toho tesca ? zdar Jero já u TESCO nebudu.....zeptej se Neználka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Jero jed tygre!!!! Neboj se toho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Pojedu z práce jen nevím vkolik tak jen tak obrazně ... :)) Hlavně udělejte pár fotek :P Jero jed tygre!!!! Neboj se toho :D :D :D :D ještě ty začínej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 on si u nich přivydělává :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Ja nic ja vsechno popru ani Babicku jsem necetl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 To je kujón ! a já si říkal odkud znám toho dopraváka co mě pokutoval :P Ja nic ja vsechno popru ani Babicku jsem necetl :D Já taky ne ,,od čeho je zfilmovaná verze :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Tak bando pokud necháte auta u Tesca tak tam přijedu .Ale lepší by bylo nechat auta u našeho baráku já vás budu čekat tak 8.50 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Neznalku a kdyz necham auto tady na parkovisti tak za mnou taky prijedes?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Tak bando pokud necháte auta u Tesca tak tam přijedu .Ale lepší by bylo nechat auta u našeho baráku já vás budu čekat tak 8.50 . No jestli pojedu k Raztymu nebo k tobě je uplně jedno bo nevim kde bydlite oba dva :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Však proto jsem psal jestli se u tesca spojíte s Marošem ten ví. Ale klidně vás tam budu čekat v 8.40 a nebudeme to řešit.Tak že u tesca v 8.40 a tam se dohodneme jak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.