Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Čáu :)

Chtěl jsem ,ale za dnešek jsem spal jen hodinku ... Měl jsem toho dneska nějak moc a na spánek nezbyl čas ,tak uvidíme jak po dnešku dopadnu.

Včera se mi spát nechtělo,ale dneska bych te stav bral :)

Koukám,,tě nebavilo shánět vozík tak sis s nimi rovnou rozjel byznys jo ? :)) :D

Odkaz ke komentáři

Tak uz jsem zase v Lipsku a zitra volno a ve ctvrtek praha a pak domu. Takze bych mohl vyrazet nekdy v patek mezi 1-3h ranni a doma budu kolo 8h rano. Snad pujde vschno dobre. No a po ceste sem mi na tahaci definitivne zdechly sterace.. Zastavily se mi primo ve vyhledu. Pojistka ok. Tak jsem sel kouknout na motorek a lehce se z nej kourilo a nedala se na nem udrzet ruka. Po odpojeni patice jsem nasel upne zniceny jeden kontatk.. Nooo tak zase radost. Kram jeden stary pitomy.... :lool:

Odkaz ke komentáři

Kubo kdy jedeš pro ten olej k Romanovi? Nedali by jsme kafčo ve dvoře? Už jsme dlouho nic nepodnikli :)

Čáu :)

Chtěl jsem ,ale za dnešek jsem spal jen hodinku ... Měl jsem toho dneska nějak moc a na spánek nezbyl čas ,tak uvidíme jak po dnešku dopadnu.

Včera se mi spát nechtělo,ale dneska bych te stav bral :)

Koukám,,tě nebavilo shánět vozík tak sis s nimi rovnou rozjel byznys jo ? :)) :D

Jojo, jedu v tom ve velkým :smich:

Odkaz ke komentáři

Kubo kdy jedeš pro ten olej k Romanovi? Nedali by jsme kafčo ve dvoře? Už jsme dlouho nic nepodnikli :)

Jojo, jedu v tom ve velkým :smich:

Kdy jedete do toho dvora ?:) stavil bych se na pokec :) ,ale jako fakt !

Vozíky u nás frčí ,, v jednom místě tady zrušili bazar a jsou tam přívěsy ,, mluvil jsem s majitele a rikal,ze se to yplati vi nez auta :))

Kube ,,dneska jsem menil parkovacku na fabii ,nevim jak se to stalo ,ale vymenil jsem jednu a nez jsem dojel do kanclu prestala svitit ta druha :D ted sviti obě (asi) :)

Zítra mi dovezou zpátky ix35tku tak se těším :))

Odkaz ke komentáři

Woody do Havru pojedu asi hned v patek jak dorazim domu. Mel bych mit i schuzku v bance ohledne cerpani hypoteky ale to se jeste uvidi podle toho jak bude rychly katastr... Kazdopadne to muzem poresit a to kafe nekde spachat ;)

Jero voe jak se muzes na Skoda foru tesit na Chnujdaje voe??? Si z nas delas kozy ne??? :D

Odkaz ke komentáři

Woody do Havru pojedu asi hned v patek jak dorazim domu. Mel bych mit i schuzku v bance ohledne cerpani hypoteky ale to se jeste uvidi podle toho jak bude rychly katastr... Kazdopadne to muzem poresit a to kafe nekde spachat ;)

Jero voe jak se muzes na Skoda foru tesit na Chnujdaje voe??? Si z nas delas kozy ne??? :D

kdybys viděl tu fabku byl bys rád i za Ladu :D

Joo to je slusne. A u koho jsi to byl? Tam kde mas to stavebni sporeni?? A stim kafem uvidime. Nechci nic slibovat. Ten prvni den doma toho mam vzdycky nejvic a navic budu vzhuru od ctvrtku vecera. :huh:

áááá taky si dává pozor :D

Odkaz ke komentáři

Joo to je slusne. A u koho jsi to byl? Tam kde mas to stavebni sporeni?? A stim kafem uvidime. Nechci nic slibovat. Ten prvni den doma toho mam vzdycky nejvic a navic budu vzhuru od ctvrtku vecera. :huh:

Jo u modre pyramidy, ale hypo by byla u Komerčky. Teď ještě furt čekam na polaky až se vyjádří s cenou :(

Odkaz ke komentáři

Jero ja si nedavam pozor. Ja jen vim,ze toho budu mit v patek fakt hromadu vis ;) Jenze tebe predchazi povest :lol::smich:

Woody tak ono je dost podstatne vedet kolik potrebujes pujcit ne?? A slysel jsem ze ty stavebka pres piramidu a komercku jsou slusne. Ale me osobne komercka vadi... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Jero ja si nedavam pozor. Ja jen vim,ze toho budu mit v patek fakt hromadu vis ;) Jenze tebe predchazi povest :lol::smich:

Kdybys věděl jak mě to sere,,rád bych přijel a prostě bud do toho něco vleze nebo to nevýjde časově ... Ted ještě s tím tatkou to je takové nanic ,hlavně ,že tu chatu mám už i v kalendáři :))

Odkaz ke komentáři

Jero ja te jen zlobim. Ja od urcite doby radsi neslibuju. Radeji rovnou reknu,ze toho budu mit hromadu a kdyz to vyjde tak bude fajn. Posledne jsem Woodymu volal par hodin predem a kaficko klaplo ;) Hlavne to clovek nesmi tlacit na silu. To neni dobre vubec. A v ten patek mam spis obavy,ze usnu nez ze bych nestihal :D

Odkaz ke komentáři

Woody tak ono je dost podstatne vedet kolik potrebujes pujcit ne?? A slysel jsem ze ty stavebka pres piramidu a komercku jsou slusne. Ale me osobne komercka vadi... :rolleyes:

Máme zatím hrubý nástřel +- 50tis.

Máme zatím hrubý nástřel +- 50tis.

Odkaz ke komentáři

No tak to jsme na tom asi tak stejne s tim nastelem Woody. U me se to bude lisit hodne o to co se nam podari zafinancovat z vlastni kapsy a udelat svepomoci nez budou mit stavari cas jit udelat to jadro a kuchyn :rolleyes:

Woody a to beres ty pujcky dve??? :smich: :smich: :smich:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...