Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

No jo tak to se ti moc omlouvám, jestli jsem tě nějak urazil. TO, že jsem byl nasraný, že něco neorganizuji lidi se nahlásí a pak nedorazí (nejen ty)snad někdo pochopí.

Já už nic neorganizuji, prdím na to!

Jdete s nejakou gardou nekam.... Fakt.... Uz me to pekne sere.... :angry: :( :huh:

Tak já jdu, sbohem.

Odkaz ke komentáři

No jo tak to se ti moc omlouvám, jestli jsem tě nějak urazil. TO, že jsem byl nasraný, že něco neorganizuji lidi se nahlásí a pak nedorazí (nejen ty)snad někdo pochopí.

Já už nic neorganizuji, prdím na to!

Mirku, prosím neber si to osobně! Grilovačky u vás byly vždy fantastické a na tom, že jsi skvělý hostitel a organizátor se nic neměni! :)

Odkaz ke komentáři

ty jo jak to čtu, tak jsem si uvědomil, že jsem na OC 10let, tedy dříve to bylo na tuning foru, ale prostě už 10let uběhlo to je mazec....

no a s organizacema akcí je to všelijaké...však víte.... já sám už se nikde neobjevuji a plánovat něco většího na to čas nemám...je kumšt ted najít blbý 1 volný den v měsící i na svoje koníčky :( prostě se za ty léta mnohé mění

Odkaz ke komentáři

Woody to neni nic osobniho proti tobe. Ja tady nejsem tak dlouho a snazim se organizovat veci. Jen me proste stve jak furt rikate stara garda a rozdelujete to.. Nic vic...

A to ze se nekdo nahlasi a neprijede by me taky sralo. A ty uz jsi driv rikal, ze uz nic organizovat nebudes. ;)

Odkaz ke komentáři

ty jo jak to čtu, tak jsem si uvědomil, že jsem na OC 10let, tedy dříve to bylo na tuning foru, ale prostě už 10let uběhlo to je mazec....

no a s organizacema akcí je to všelijaké...však víte.... já sám už se nikde neobjevuji a plánovat něco většího na to čas nemám...je kumšt ted najít blbý 1 volný den v měsící i na svoje koníčky :( prostě se za ty léta mnohé mění

Bady nějaký čas uběhl ;)

post-88-0-42799000-1372412553_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Bady nějaký čas uběhl ;)

ty woe, takovej hroch tam :D

hele s Vášou plánujem něco asi na září říjen, takové dopo/odpo u oběda, pokecu, procházky asi někde v beskydech a alou domů...když budete mít chuť hodím to tu pak do placu, kdo bude mít chuť posrandovat, bude vítán

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...