Woody Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 No jo tak to se ti moc omlouvám, jestli jsem tě nějak urazil. TO, že jsem byl nasraný, že něco neorganizuji lidi se nahlásí a pak nedorazí (nejen ty)snad někdo pochopí. Já už nic neorganizuji, prdím na to! Jdete s nejakou gardou nekam.... Fakt.... Uz me to pekne sere.... :( Tak já jdu, sbohem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 No jo tak to se ti moc omlouvám, jestli jsem tě nějak urazil. TO, že jsem byl nasraný, že něco neorganizuji lidi se nahlásí a pak nedorazí (nejen ty)snad někdo pochopí. Já už nic neorganizuji, prdím na to! Mirku, prosím neber si to osobně! Grilovačky u vás byly vždy fantastické a na tom, že jsi skvělý hostitel a organizátor se nic neměni! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 ty jo jak to čtu, tak jsem si uvědomil, že jsem na OC 10let, tedy dříve to bylo na tuning foru, ale prostě už 10let uběhlo to je mazec.... no a s organizacema akcí je to všelijaké...však víte.... já sám už se nikde neobjevuji a plánovat něco většího na to čas nemám...je kumšt ted najít blbý 1 volný den v měsící i na svoje koníčky :( prostě se za ty léta mnohé mění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Woody to neni nic osobniho proti tobe. Ja tady nejsem tak dlouho a snazim se organizovat veci. Jen me proste stve jak furt rikate stara garda a rozdelujete to.. Nic vic... A to ze se nekdo nahlasi a neprijede by me taky sralo. A ty uz jsi driv rikal, ze uz nic organizovat nebudes. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 ty jo jak to čtu, tak jsem si uvědomil, že jsem na OC 10let, tedy dříve to bylo na tuning foru, ale prostě už 10let uběhlo to je mazec.... no a s organizacema akcí je to všelijaké...však víte.... já sám už se nikde neobjevuji a plánovat něco většího na to čas nemám...je kumšt ted najít blbý 1 volný den v měsící i na svoje koníčky :( prostě se za ty léta mnohé mění Bady nějaký čas uběhl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Carlos,kde jsi to vyhrabal čéče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Zdarec....... No a já už jsem tady 3,5 roků......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 A copak mate v planu na vikend pratele?? Ja uz jsem dostal praci. Jedu Vilnius. Dlouho jsem tam nebyl tak se celkem tesim. Bude to prijemna zmena. Je to pohodova linka Akorat premyslim co si uvarim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Bady nějaký čas uběhl ;) ty woe, takovej hroch tam :D hele s Vášou plánujem něco asi na září říjen, takové dopo/odpo u oběda, pokecu, procházky asi někde v beskydech a alou domů...když budete mít chuť hodím to tu pak do placu, kdo bude mít chuť posrandovat, bude vítán 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Bade a jak se bydli a uz mas vse v cajku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Zdravím ....... No já ještě zítra pracovně a potom až 10.7.......... A zítra jdeme na pout do Albrechtic......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Tak to ja v 15h nakladam a pak az do stredy do rana a pak bych mel jet domu. Andrej odjela vcera na vodu a vrati se pristi nedeli takze az prijedu domu tak tam budu 4dny sam... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Tak to ja v 15h nakladam a pak az do stredy do rana a pak bych mel jet domu. Andrej odjela vcera na vodu a vrati se pristi nedeli takze az prijedu domu tak tam budu 4dny sam... :( To budeš pařit ........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Pedrovi fšecko nej k svátku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Romena nebude s kym se pářit :D Petre taky preji vse nej k svatku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Tak já taky Petře...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Díky všem za přání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Připojuji se Připojuji se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Dobre rano z polska. Stojim kousek nad Varsavou a za chvili pujdu psat... Mozna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Hezky vecer pratele Tak ja za chvili budu vyrazet smer Litva... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Nak Vam to tu upada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 asi jak ten tvůj sraz Ostravska ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Carlos ja jsem nad vodou ty me neto :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Zdravíme z Chorvatska. Jsme kousek od Makarské.Je tu azuro a snad to tak má zůstat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Zdravíme z Chorvatska. Jsme kousek od Makarské.Je tu azuro a snad to tak má zůstat. Čus Cosby. Chci jet taky ,ale až v srpnu.Jaké jsou ceny apartmanu pro 2-3 lidi a cesta poplatky ..kolik jsi platil .A ted pry frčí nějaká cnn krabička na ty mytné brány.Děkuji za malé info....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Napíšu jak se vrátím. Krabička se vyplatí pokud by jsi plánoval cestu do 5 let znova jinak ne. Apartmány stojí cca od 40euro je to podle vybavení. Tady je zatím klid. Pláže volné prostě super,málo lidí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 ted jsem zeslez ze stromu a zadne tresne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Zdravím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.