Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Noo tak mam prvni zpravy... Misto 300tis najeto to ma udajne 560tis a je to vybydleny pelech... Uz vyklepali po ceste do prahy predni mlhovku a vyskocila jim tam zavada motoru tak tam ted meni nejaky filtr... Pecka... Uz se moooc tesim!!!!

Takze to samozrejme neni ani rocni auto ale uplne olitana mrdka!!!

Odkaz ke komentáři

Miro pěkně.

A když jsme u toho žrádla, blíží se termín který jsme si dohodli na rybářské chatě je to 14.9-15.9 je zablokováno 14 lůžek .Pro toho kdo přijede tak bude malá změna, každý si přiveze to co bude konzumovat jak pití tak jídlo ať to nemusí zase zařizovat Woody. Tak si to probere jestli chcete posedět a pokecat u skleničky třeba jen s kofolou. Tak mi písněte sz s počtem osob. Jo a jedno lůžko na noc přijde na 200korun.

Odkaz ke komentáři

Miro,vypada to hezky. zebys prehodnotil a sel do toho letos ;)

Noo tak mam prvni zpravy... Misto 300tis najeto to ma udajne 560tis a je to vybydleny pelech... Uz vyklepali po ceste do prahy predni mlhovku a vyskocila jim tam zavada motoru tak tam ted meni nejaky filtr... Pecka... Uz se moooc tesim!!!!

Takze to samozrejme neni ani rocni auto ale uplne olitana mrdka!!!

me by asi jeblo,jen když to slysim.

Odkaz ke komentáři

Tome mas pravdu. Myslet pozitivne. Dneska z cech si volam kvuli nove prace. Tady se na to muzu vychcat!!!! Uz jsem to auto letmo videl a chce se mi zvracet!!!

Je to z roku 2010 a najezd je tam 560tis. Sedacky propalene a zajebana jak kdby tam jezdili v monterkach. Nema to ani koberecky pod nohama a oak uz jsem nemek cas to vic prohlizet. Radeji... Ani CB tam neni... :blink:

Woody Crossik je nadherny!! Jsem si rikal proc je tak levny a ono je to benzin :rolleyes: A ten sedmimistny bych ja osobne nechtel. Ty posledni sedacky jsou dost male a fakt jen na prevoz jen tak kousek a halvne ti hodne snizi nosnost auta a zaberou urcitou cast kufru. Kdyz uz Touranka tak urcite 5mist. Muzes si poradne prolezt mojeho az budu doma ;) A Opla bych teda urco nechtel ;)

Odkaz ke komentáři

Tome mas pravdu. Myslet pozitivne. Dneska z cech si volam kvuli nove prace. Tady se na to muzu vychcat!!!! Uz jsem to auto letmo videl a chce se mi zvracet!!!

Je to z roku 2010 a najezd je tam 560tis. Sedacky propalene a zajebana jak kdby tam jezdili v monterkach. Nema to ani koberecky pod nohama a oak uz jsem nemek cas to vic prohlizet. Radeji... Ani CB tam neni... :blink:

Woody Crossik je nadherny!! Jsem si rikal proc je tak levny a ono je to benzin :rolleyes: A ten sedmimistny bych ja osobne nechtel. Ty posledni sedacky jsou dost male a fakt jen na prevoz jen tak kousek a halvne ti hodne snizi nosnost auta a zaberou urcitou cast kufru. Kdyz uz Touranka tak urcite 5mist. Muzes si poradne prolezt mojeho az budu doma ;) A Opla bych teda urco nechtel ;)

Dobré ráno :)

Benzín by mi nevadil při mojem nájezdu. A proč bys nechtěl opla?

7- mist chci, mám proto své důvody ;)

Odkaz ke komentáři

Je mi jasne, ze u tebe benal je jasna volba. Udivila me cena toho crossiku. Je nadherny. Ale ja bych volil Highline a kdyz chces tak se sedmi misty. Jen je ti napsal, ze ma snizenou nosnost kvuli tem zadnim sedackam. Byt tebou tak si najdu bazar kde maji 7 mistnou verzi a jdu si ho prolézt. A Opla bych nechtel z vice důvodu: dilenske zpracováni, kvalita materialu, dostupnost dilu, zustatkova hodnota. U Tourana mas pulku veci shodny s OII takze za par korun a urcite je lepe udelany jak Opel. Muj nazor. Ja jsem do toho sveho zamilovany ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...