Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

ty si davas, do Okty 3 ani nic nenamontujes. Vsude vse vazane na vin a ochrana komponenty.Mel jsem na dilne 110kw DSG, ani diag nesla poradne udelat ale to je pul roku tomu..

Tak ja doufam ze tam nic montovat nebudu muset jelikoz to ma vse co potrebuji:-) no mohl by tam byt misto ctyrvalce v benzinu sestivalec ale to uz si moc vymyslim:-) ja jsem osobne zvedavy na novou navi, canton, sibr a vyhrivani celniho skla:-))))dsg jsem prozkousel v rs fabine a 4x4 ve scoutu tak uvidime jak si to bude rozumet pod jednou strechou:-)

Odkaz ke komentáři

Nazdárek ve spolek

Tak ja doufam ze tam nic montovat nebudu muset jelikoz to ma vse co potrebuji:-) no mohl by tam byt misto ctyrvalce v benzinu sestivalec ale to uz si moc vymyslim:-) ja jsem osobne zvedavy na novou navi, canton, sibr a vyhrivani celniho skla:-))))dsg jsem prozkousel v rs fabine a 4x4 ve scoutu tak uvidime jak si to bude rozumet pod jednou strechou:-)

Tak VR6 jen SII, ale tam by mě štvala ta malá nádrž. Za chvíli bude V6 jen výsadou premiovek a V8 a více minulostí :(

Vyhřívané sklo jsem teď měl v Transitu a chívli mi to dost vadilo, ale pak už jsem to přestal vnímat, ale nevím jestli bych to vzal, to spíše bufík.

DSG + 4x4 bude určitě pecka, toho bych se nebál. Bixeny v konfiguraci máš?

Odkaz ke komentáři

Woody máš dost velký rozptyl.Opel,octávia,7-mi místné,to octávka není :D

Jestli poradím,drž se koncernu,protože ten je dost shodný se Škodovkami.

Vím,jak to bylo u kamaráda s Oplem.Každou chvíli se mu rozsvítila nějaká kontrolka,nic vážného,blbosti,tam kontakt,tam jen reset,ale diagnostiku má na to málo kdo ale VAG na koncern kde kdo.

Takový Touran i sedmimístný se dá pořídit za slušné peníze

Odkaz ke komentáři

Hoj Razty, je možné že jsem dnes potkal mazlíka v Hlučíně?

A jinač jsem dnes objevil zas něco co by se mi líbilo :palec:

http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-octavia/car.html?vippopup=no&id=18071496&make=109&model=261&pmax=200000&ymin=2006&ymax=2014&kmmax=100000

Čus kamarádi :)

Woody ta 1.6-ka vypadá dobře :palec: a ještě navíc LPG .....levný provoz, ale není to žádná divočina , ideální pro normální pohodovou rodinnou jízdu. Kup od HOBLÍKA scouta :palec:

Mazlík nemohl být v Hlučíně , dnes stál na parkovišti před HYUNDAI

Odkaz ke komentáři

Woody máš dost velký rozptyl.Opel,octávia,7-mi místné,to octávka není :D

Jestli poradím,drž se koncernu,protože ten je dost shodný se Škodovkami.

Vím,jak to bylo u kamaráda s Oplem.Každou chvíli se mu rozsvítila nějaká kontrolka,nic vážného,blbosti,tam kontakt,tam jen reset,ale diagnostiku má na to málo kdo ale VAG na koncern kde kdo.

Takový Touran i sedmimístný se dá pořídit za slušné peníze

Je to dost velký rozptyl. Čtu pořád různé recenze a tak furt přemýšlím co bude. Psal jsem že chci 7 mistné, ale pokud natrefím na 5 mistne co se mi bude moc líbit, tak to bude 5mistné. A jinač jsem psal, že to octa nebude na 90%, takže rozhodnutí nebylo 100% :D . Ale postupně jak projíždim net, tak mě to stále víc táhne k OII a to hlavně z duvodu jak píšeš. Na koncern má vag kde kdo. Ale kdo ví ještě mám dost času na výběr tak to možná bude i new ceed v kombíku :lol:

Čus kamarádi :)

Woody ta 1.6-ka vypadá dobře :palec: a ještě navíc LPG .....levný provoz, ale není to žádná divočina , ideální pro normální pohodovou rodinnou jízdu. Kup od HOBLÍKA scouta :palec:

Mazlík nemohl být v Hlučíně , dnes stál na parkovišti před HYUNDAI

Hm, tak jsem se splet. Ale ta octa co jsem viděl bylo hodně podobná mazlíkovi.

Právě že ta 1.6 je na plyn, s mojim nájezdem 8tis ročně a do práce 10km mi připada diesl nevhodný.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...